Reacties
Kadirali19055
Kadirali19055 10 minuten geleden
Lange frans in je reet gap #langefrans is een baas gap
NijntjeMegen
NijntjeMegen 15 minuten geleden
"Jesse Klaver vindt Nijmegen een leuke stad" Ja, dat vindt iedereen natuurlijk. Geef hem daarin dan in elk geval gelijk. De rest is inderdaad genuil, of als 't in 't Hollands heet gezeik.
Djohnnie Berkhout
Djohnnie Berkhout 16 minuten geleden
Als er iemand is met een laag percentage hersencellen zijn jullie t wel grappig trouwens hoeveel mensen het voor lange frans hier opkomen en hoe weinig mensen geintreseerd of geloven in jullie bullshit zegt genoeg volgens mij
Willem Groen
Willem Groen Uur geleden
Je kan wel een profeet beledigen, maar als je in eigen land niet kritiek op beleid mag hebben, moet daar eerst maar eens naar gekeken worden,
Goudhaantje
Goudhaantje 2 uur geleden
Leidse rechten .utjes. Wel slim maar niet democratisch. Werken hebben ze nooit gedaan.
Nick Wilmans
Nick Wilmans 2 uur geleden
Eigen schuld. Dikke bult. Het volk heeft op dit kabinet gestemd. Resultaat: Exorbitante regelzucht. Steeds meer bijkomende wetten en meer overheids bemoeienis. Ontnemen van alle pleziertjes. Torenhoge boete's omdat je reklamebord van je winkel 1cm te ver op straat staat. Torenhoge boete's omdat je winkel 10 seconden te vroeg open gaat. Ondernemers die aan alle kanten worden getreiterd. Je zonder dat kwaadbewustheid opgepakt worden omdat je een regel overtreed zonder daar erg in te hebben. Dit zijn de bange jaren 20. En gaat door tot 2030 als het volk weer op dit kabinet gaat stemmen.
Colin W
Colin W 2 uur geleden
Luister niet naar die droge Marcel
Frans Buijs
Frans Buijs 2 uur geleden
Leuke Godfried Bomans verwijzing.
Alwin Zwarteveen
Alwin Zwarteveen 2 uur geleden
Een stuiterbal die niet van de grond komt, die LF.
Alexander van Eijken
Alexander van Eijken 4 uur geleden
Gekwetste mensen = reliegie aldus Marcel. Ik zou gezegd hebben Moslims . Of kent U een voorbeeld waar iemand met een andere religieuze opvatting een leraar onthoofd omdat deze iets verteld over vrijheid van meningsuiting??. BNN Vara heeft je toch niet verboden om het woord Moslim te laten vallen geachte heer van Roosmalen??
Barend Hoogendorp
Barend Hoogendorp 4 uur geleden
Domme mensen willen altijd 100% zekerheid en simpele oplossingen. En dus liever niet leven. Maak je keus Dolf.
AP Janssen
AP Janssen 57 minuten geleden
Dus jij wil altijd 100% zekerheid en simpele oplossingen, dat is duidelijk.
Lizbeth Durham Amelie Parks
Lizbeth Durham Amelie Parks 4 uur geleden
13:43 I love that. Do you love me? 😍💋 💝💖❤️
nelis smith
nelis smith 4 uur geleden
Die Dolf is toch by far de slechtste druktemaker van Radio1.
Dirty Harry
Dirty Harry 2 uur geleden
Is jouw mening. Iedereen heeft een mening.
Pidols
Pidols 5 uur geleden
Astonishing to see how a well-educated society with lots of funding for public education, an established history of critical media etc., seems to be in the process of being highjacked by a small but growing and radical segment of the population that suffers from general stupidity, which is willing to enslave itself and the rest of the nation to nonsense of rappers, dancers and other intellectually inferior human beings. I mean, really! If advanced and equalitarian societies such as the Netherlands can't put a hold to crazy conspiratorial idiocy, who can?!
G MG
G MG 5 uur geleden
Ik ben na 15 jaar Zwitserland, recent terug verhuisd naar NL en OMG wat is het hier allemaal slecht geregeld. Het OV, de belastingdienst, het onderwijs, de zorg, de politiek, het koningshuis en ga zo nog maar even door. Was dat vroeger ook al zo slecht en kan ik me daar niet meer aan herinneren? 😱
G MG
G MG Uur geleden
@Dirty Harry Ja weer terug. Work in progress.
Dirty Harry
Dirty Harry 2 uur geleden
Misschien moet je verhuizen. Kies maar een land.
G MG
G MG 3 uur geleden
@Bastiaan Stapelberg En dan is de belastingdruk ook nog eens belachelijk hoog. Waar gaat al dat geld naartoe? 😳🧐
k o
k o 3 uur geleden
15 jaar. Dat zijn 3 kabinetten Balkenende en 3x Rutte. Je gevoel zou nog weleens waar kunnen zijn.
Bastiaan Stapelberg
Bastiaan Stapelberg 3 uur geleden
Helemaal met je eens. Het functioneren in Nederland is een fiasco.
Patrick Ripassa
Patrick Ripassa 5 uur geleden
Ik hoop dat je nog lang door gaat Marcel je slaat altijd de spijker op zijn kop
aabee
aabee 5 uur geleden
Hondenfluitjes is zo'n mooie uitvinding. Zo kun jij bepalen wat iemand anders niet zegt en maar wel bedoeld. En daarna kun je iemand aanvallen op wat ie niet heeft gezegd en bedoeld! Wow. Ge-ni-aal. Wel vreemd dat hondenfluitjes alleen worden gebruikt door rechtse politici. Anders zou ik uit deze column bijna concluderen dat we allemaal thuis moeten blijven, thuis werken en tevreden zijn met een bord pap. Ik heb geen hondenfluitjes woordenboek maar heb het gevoel dat hier wordt bedoeld dat we moeten leven naar Noord-Koreaans voorbeeld. Corona = in huis opgesloten. Klimaat = tevreden zijn met bord pap en NS = anders ga je naar een heropvoedingskamp.
Dirty Harry
Dirty Harry 2 uur geleden
"Zo kun jij bepalen wat iemand anders niet zegt en maar wel bedoeld". Je benoemt het zelf. Dat is wat jij nu met deze column van Dolf doet dus.
AP Janssen
AP Janssen 3 uur geleden
Ga in Noord-Korea wonen dan kun je pas het verschil merken tussen een echte onvrije dictatuur en de dictatoriale domrechtse bubbel waar je nu in Nederland in zit.
Verrek Nog Aan Toe
Verrek Nog Aan Toe 5 uur geleden
Je hoort ze wel maar je ziet ze niet
Salt must flow
Salt must flow 5 uur geleden
Als je een nuttige baan in de samenleving hebt vertrouw je niet op het OV. Ah 2:28 De staatbetaalde linkse rattenfluitjes mochten niet ontbreken. Ik zou voorstellen: saneer de NPO en dan heeft Dolf ook geen last van het OV meer.
Salt must flow
Salt must flow 14 minuten geleden
@Dirty Harry Oh ben je daar zo butthurt daarover? Mooi. Nu nog je hand uit mijn portemonnee.
Dirty Harry
Dirty Harry 2 uur geleden
@Salt must flow Wat een dom gelul joh. Een meninkje hier, een aanname daar en dat wil je ons door de strot duwen als zijnde waarheid. Flikker a.u.b. gauw een eind op. En saneer de inhoud van je hersenpan ook even wil je.
AP Janssen
AP Janssen 3 uur geleden
Hier heb je de domrechtse dombo weer.
Paul van Vliet
Paul van Vliet 5 uur geleden
In principe ben ik het met Dolf eens.
Dirty Harry
Dirty Harry 2 uur geleden
Vragen? Geen vragen! Mooi!
Light Layagajoie
Light Layagajoie 5 uur geleden
Prostituut
Dirty Harry
Dirty Harry 2 uur geleden
Woensdag
apie74
apie74 6 uur geleden
Er is nog hoop bij de NPO voor een ander geluid.
Odytje
Odytje 6 uur geleden
En niets over een mega corruptie affaire! Ow wacht eens. Linkse Big Tech helpt de linkse media om echt nieuws uit het nieuws te houden. Aanslag op de Persvrijheid en de Democratie. Is het nieuwe normaal in de Linkse Dictatuur!
hermantel Bo
hermantel Bo 6 uur geleden
Lange Frans heeft soms wel een punt. Zeker niet alles. Maar goed Deze video Is uiteraard helemaal bullshit en belachelijk maken van belangrijke thema's Is hier overduidelijk. De waarheid kunt u niet zo op internet vinden. Teveel stoorzenders en mensen die daarvoor zorgen. Wel kunt u zichzelf spiritueel ontwikkelen. En uw onderbewustzijn bewuster maken. Dan kunt u zelf voelen wat waar of niet waar Is. Maar daarvoor moet u naast veel oefenen ook aanleg hebben uiteraard. Niet iedereen heeft dit al. Dus voor u met zand naar mensen gooit. Kijk eerst eens in de spiegel? Misschien Is niet alles wat u daar ziet wat het lijkt. Mijn mening
emiel
emiel 7 uur geleden
Geweldig!
Robbo
Robbo 7 uur geleden
Wat een flutprogramma, waarom moet deze onzin op tv. Hoog tijd dat de publieke afgeschaft wordt, ik wil niet meer verplicht meebetalen aan deze troep. Zorg maar dat jezelf je broek ophoudt ipv aan het staatsinfuus.
Cas par
Cas par 7 uur geleden
Welke vrijheid? Die van de mondkapjes, een biertje drinken in de kroeg of uit eten misschien? Gelukkig komt binnenkort de prik, die gaat alles oplossen. Wat een grappen haus
connie schuiling
connie schuiling 2 uur geleden
juist, dit is weer gewoon gezwets en met het vingertje naar een ander wijzen, om maarde aandacht af te leiden wat vlak onder de neus gebeurt?
pascal huismus
pascal huismus 8 uur geleden
Topper!!
Frédéric Chopin
Frédéric Chopin 8 uur geleden
Dit is zo super.
GS 5717
GS 5717 9 uur geleden
Ik weet niet wat ik hier van denken moet. Ik heb er diverse keren naar geluisterd. Het kon ook wel eens een stiekeme steunbetuiging zijn. Ik hoop het. Anders kan Van Roosmalen bij het rijtje personen waarvan we de integriteit voorgoed kunnen afschrijven.
Arie Scheurkogel
Arie Scheurkogel 10 uur geleden
Akwasi is top. Kan me voorstellen dat hij soms emotioneel wordt als het om racisme gaat. Ik word lid van Omroep Zwart. Veel succes met je strijd tegen racisme.
joop de ruiter
joop de ruiter 5 uur geleden
hij is dan wel geen zwarte piet maar wel een drammende zeurpiet .hij wil en gratis grachten pand een politieke partij en nu een omroep .en hij meent t nog ook .sodemieter op .
Harold Venema
Harold Venema 10 uur geleden
Dit is echt fantastisch in elkaar gezet Marcel. Tientallen complotten opnoemen en alles de schuld geven aan Fransie, net zoals Frans zelf de hele dag complottheorieën aan het verkondigen is. Smakelijk genoten van dit stuk!
jurrien boot
jurrien boot 10 uur geleden
Weer scherp en goed.
Martin Spijker
Martin Spijker 10 uur geleden
kostelijk..:)
Willem F
Willem F 10 uur geleden
Links dingetje hè, die affaire. Omdat het om immigranten gaat waarvan een deel (!) onterecht - vreselijk, klopt! - vervolgd is. Maar is daar nu niet een keer genoeg over gezegd? Misschien nu even aandacht voor massale immigratie en dus woningnood, cultuurconflicten etc etc. Of scoort dat lastiger in de achterban?
yasmaine
yasmaine 10 uur geleden
Wat een prachtig interview!
Marcel M
Marcel M 11 uur geleden
Wat een super inhoudelijke reactie. Ha...
Willem Hoex
Willem Hoex 11 uur geleden
Aan de dislikes zie je hoeveel complot gekkies lange Frans steunen. Triest volkje het zou maar familie van je zijn!
Ab
Ab 14 uur geleden
NPO FAKE NEWS
butterfly cloud
butterfly cloud 16 uur geleden
Geweldig!
kees abel
kees abel 17 uur geleden
Is dit nu een poging om grappig te zijn ofzo? Hoe moet ik dit zien?
Doris Melton
Doris Melton 17 uur geleden
Jezus wat is die Marcel toch een zielig en makkelijk beledigd jochie. Echt triest. Kom gewoon met een normaal argument in plaats van dit soort flauwekul. Noem aub ook Srebrenica niet op, dat is een onvergelijkbare ramp. Om dan ook mensen op te roepen om elkaar te slaan is wel erg ironisch. Groetjes, een Bosnische immigrant.
bjorn klomp
bjorn klomp 18 uur geleden
Ga weg jij gelooft jaap dissel die al jaren op de zwarte lijst van artsen staat de Jong die zijn broertje en Bill gates die van een vies en slecht goedje afwillen hun vaccin dat 330 miljoen mensen moet doden zoals ze dat in 2018 al zijde je gelooft in criminelen die vinden dat hun geen kapjes op hoeven in de 2de kamer brief gedeeld door geert wilders hun staan in de media constant binnen der zelf verzonnen 1.5m regel waarschijnlijk had je vroeger op Hitler gestemt want je bent een mee loper die nog op zijn bek gaat hoest nog een keer in de elleboog waar je de mensen mee moet groeten of geef je moeder en familie geen hand maar ga gerust langs een hoer om die af te lebbere want dat is veiliger volgens de rivm en rutte avond klok terwijl je het buiten haast niet krijgt wat ze maanden zeiden en dan 11uur want daarna is het besmettelijke of wa man zet je niet zo voor lul begijp dat dat moeilijk voor je is.
bjorn klomp
bjorn klomp 18 uur geleden
Zegt de pedofielen steuner en steuner van de rivm van jaap dissel die al jaren op de zwarte lijst van artsen staat en daar geloof je in jij gelooft dat de regering het goed met je voor heeft denk dan nog eens aan de Hitler groet op koningin Juliana haar bruiloft denk nog eens terug aan de pedofiel van oranje de moord op fortuin tis niet voor niets dat 1 van de paarden van koningin Beatrix folkert van de G heet allemaal jou schuld omdat jij het in een vergeet hoekje stopt en jij die lult zo als hij lult omdat je met je kop in rutte zijn holletje zit jij die baalt dat hij niet populair is en jaloers is op de ballen van lange Frans in A'dam noemen ze je een pannekoek in Rdam een kankerleier en tussen Adam en Rdam ben je elk ander scheldwoord er tussen in zelfs je domme kop kan niemand naar kijken omdat je woorden galmen in je leege hoofd dat is dan weer niet jou schuld want je hebt je zelf niet gemaakt al was Dat waarschijnlijk niet veel beter geweest.
Su Pay
Su Pay 18 uur geleden
Dacht dat youtube accounta verwijderde omdat ze een bepaald persoon of groep zitten te pesten en dingen erover te zeggen die niet waar zijn? en dit account is er nog omdat? NLposts VERWIJDER DEZE CHANNEL VAN DIE GAST JOH WTF LOL.
LordOneHoop
LordOneHoop 19 uur geleden
Marcel wie?
Sjors Lichtendahl
Sjors Lichtendahl 19 uur geleden
Npo zuigt hard.
R Weide
R Weide 19 uur geleden
Laat me met rust
Daan Timmer
Daan Timmer 19 uur geleden
Wie is hier ook na lubach??
Uhu Buru
Uhu Buru 20 uur geleden
Toen geweld werd toegepast op burgers die een "andere mening" hadden over deze regering lulde je anders Marcel. Ander straatje zeker?
janvanveelen
janvanveelen 8 uur geleden
????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Otto Bonnema
Otto Bonnema 20 uur geleden
Ah gossie staatsveiligheid. Gaat toch heen kerel! Mensen worden ziek en gaan dood. Und? Moeten we daarom tussen de onzichtbare bacillen door laveren naar een heuse politiestaat? Nee gast, bekende Nederlanders (en minder bekende Nederlanders) raken de kluts niet kwijt maar openen juist hun ogen. Dat het eerste wat ze zien vage filmpjes op NLposts zijn, kan de msm zichzelf aanrekenen. Zet die propaganda die nu over corona gaat gewoon uit. Er zit een knop op de computer, de tv en de radio. Voor mij is dat geen moeilijke stap geweest toen jaren geleden de luitjes op tv begonnen rare termen te bezigen, blanke mensen wit noemen en meer van dat soort gekkigheid. Om onpasselijk van te worden, net zoals het constant uitvergroten van het meest politieke virus ooit. Maak me maar wakker als je struikelt over de rottende lijken op straat, maar dit gedoe is gewoon zielig. De minister van Justitie heeft al laten zien hoe serieus dit genomen dient te worden.
Gijs Dijkhuizen
Gijs Dijkhuizen 20 uur geleden
Ik heb de dictafoon gebruikt. Krijg het niet recht qua taalfouten. Helaas. Ik sta echter wel achter de inhoud van mijn boodschap als deze te begrijpen is. Blijf nadenken en lezen! Het beste
Gijs Dijkhuizen
Gijs Dijkhuizen 20 uur geleden
Dag meneer van Roosmalen! Vaak heb ik uw columns met veel plezier beluisterd. Echter filme het tegen dat u een wetenschapper als Willem Engel als gekkie bestempelt. Ik heb geleerd dat je bij verschil van mening je ten eerste goed moeten informeren. Willem Engel is bio farmaceutische wetenschapper die na zijn studie zes haar promotie onderzoek in de virologie heeft gedaan. Hij heeft nog nooit opgeroepen tot geweld, gevloekt of op de man gespeeld. Heeft u iets tegen hem, kom dan met argumenten. Met teksten als "gekkie" maakt u zelf belachelijk
Gijs Dijkhuizen
Gijs Dijkhuizen 20 uur geleden
Excuus voor mijn taal fouten: filme= viel het me. En het woord 'laten' hoort ertussen.
Terry Lestrange
Terry Lestrange 21 uur geleden
Laat Frans zijn mening uiten net zoals u dat ook doet. Dat is toch Nederland?
Jeroen van den Ploeg
Jeroen van den Ploeg 21 uur geleden
Wat voor zieke shit is dit? Wordt er zo omgegaan met de critici?
Simon Iest
Simon Iest 21 uur geleden
Nos leugens mag wel op youtupe
Herman Wolters
Herman Wolters 21 uur geleden
Geweldig interessante podcast, heb alle delen achter elkaar afgeluisterd.
Dimitrie MC
Dimitrie MC 22 uur geleden
Ligt bij u dan Abortus niet gevoelig? 32000 kinderen vermoord in de moederbuik? Niet welkom geheten , terwijl de zelfde mensen tegelijkertijd zeggen en beweren dat iedereen de zelfde kansen moeten krijgen! 32000 kinderen dood....en dan ben je ongevoelig zou ik zeggen. Ben je dan erger dan Hitler? want die was bij minder moorden op kinderen ook niet daarvoor gevoelig.
A. van D.
A. van D. 22 uur geleden
Nederlandse media is ingepolderd en knipt en plakt videos naar lieve lust zodat er een verkeerd beeld ontstaat. Onafhankelijke media uit Hilversum bestaat niet meer :-( petities.nl/petitions/democratisch-gekozen-hoofdredacteur-bij-de-nos?locale=nl De invloed van de media op de publieke opinie en daarmee de politiek is onmiskenbaar groot. De NOS is als staatsmedium leidend hierin, als meest erkende bron van neutraal en betrouwbaar nieuws heeft de NOS een dominerende rol in het gehele medialandschap, maar wie bestuurt dit eigenlijk? Jouw ondertekening laat zien dat jij voor transparantie en vernieuwing bent.
A. van D.
A. van D. 22 uur geleden
Marcel van Roosmalen = overheids slaafje :D :D :D
A. van D.
A. van D. 22 uur geleden
Marcel van Roosmalen = overheids slaafje :D :D :D
A. van D.
A. van D. 22 uur geleden
Nederlandse media is ingepolderd en knipt en plakt videos naar lieve lust zodat er een verkeerd beeld ontstaat. Onafhankelijke media uit Hilversum bestaat niet meer :-( petities.nl/petitions/democratisch-gekozen-hoofdredacteur-bij-de-nos?locale=nl De invloed van de media op de publieke opinie en daarmee de politiek is onmiskenbaar groot. De NOS is als staatsmedium leidend hierin, als meest erkende bron van neutraal en betrouwbaar nieuws heeft de NOS een dominerende rol in het gehele medialandschap, maar wie bestuurt dit eigenlijk? Jouw ondertekening laat zien dat jij voor transparantie en vernieuwing bent.
Ricardo Meertens
Ricardo Meertens 23 uur geleden
de nsb'ers van deze tijd mensen aanschouw zo zagen de nazis uit in de oorlog exact zo.
Lenno
Lenno 23 uur geleden
De cijfers in het rapport aan het eind van dit bericht, uitgebracht 14 oktober j.l., maar die teruggaan naar van mei dit jaar, zijn de "reden" dat onze rechten en vrijheden worden afgepakt. Dit rapport komt van de WHO zelf, maar jouw zender Marcel, zal ze niet publiceren. Voordat mensen de opsteller ervan, John Ioannidis voor complotgekkie gaat uitmaken, onderzoek even met wie je te maken hebt. Kort samengevat wist de WHO al in mei dat de maximale mortaliteit onder geïnfecteerden 0,24 wereldwijd was, gerekend over alle leeftijden. Voor mensen tot 70 jaar was dat getal 0,05. Een lokale snottebeluitbraak is erger. Sinds mei zijn er door het enthousiast testen meer positieve uitslagen uiteraard, zonder een gelijkopgaand dodental. Dit kan zelfs het RIVM of Ab Osterhaus, die maar al te blij het glas hief op een voorspoedige verkoop van vaccins toen de Mexicaanse griep uitbrak (zoek de beelden erop na), niet ontkennen. Het getal van 0,24 is inmiddels gedaald naar 0,13. Dan nu het rapport, veel leesplezier voor iedereen die zich in de materie wil verdiepen: www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf
Bea Trix
Bea Trix 23 uur geleden
Dit is ' by far' het meest sneue filmpje in tijden. Wat slechttttt! Wat een ontzettende mongool, soort anti man. Ik zou er als vrouw direct van opdrogen. ✌ Is dit van belastinggeld? 🤢🙄
LM vH
LM vH 23 uur geleden
Geniaal. Marcel is de luis in de NPO-pels. Door de werkelijk spelende onderwerpen zo in het belachelijke te trekken en te koppelen aan 'zondebok' Lange Frans wordt de boodschap van Marcel een maatschappij/politiek-kritisch betoog zonder zonder zich daaraan openlijk te committeren en zijn positie/job op het spel te zetten. 😉👍
ricardo ever
ricardo ever 23 uur geleden
Dat mensen hiervan geschrokt zijn is lachwekkend. Het is al eeuwenlang godsdienstoorlog mensen moeten zich niet zo druk maken om een paar terroristische aanslagen want het blijft niet slechts bij aanslagen Dat is onvermijdelijk in zo'n parallelle samenleving met totaal verschillende opvattingen.
Korstiaan Akse
Korstiaan Akse 23 uur geleden
😂
Ivy King
Ivy King Dag geleden
🤷🏻‍♂️
Rick T
Rick T Dag geleden
Er geen vreedzame oplossing. Hoe eerder de burgeroorlog hoe minder slachtoffers. Misschien kunnen we het beperken tot enkele tienduizenden. Laten we het in ieder geval hopen.
G MG
G MG Dag geleden
Genaaid door de belastingdienst, uitgemolken door Brussel, voorgelogen door de regering en in de steek gelaten door het koningshuis.
Joy Flupke
Joy Flupke Dag geleden
JE BENT ECHT NIET GOED, WAARSCHIJNLIJK HEB JE GEEN IQ ANDERS WAS JE ZELF ALLANG OP ONDERZOEK GEGAAN.
Marko Senli
Marko Senli Dag geleden
Dolf was alleen grappig met Lebbis
DutchDiggersGroup
DutchDiggersGroup Dag geleden
Gelukkig is deze man zo slim, dat hij alles van een blaadje af moet lezen.
S G
S G Dag geleden
Dit werkt averechts maddefackers. Steeds meer mensen worden wakker
leonbroekx
leonbroekx Dag geleden
Saai wel. Maar goed, die mensen moeten eindelijk eens geholpen worden met concrete daden.
Hettie de Korte
Hettie de Korte Dag geleden
De polderoplossing.
joop de ruiter
joop de ruiter Dag geleden
daar is die weer.sodermieter op .wat een gedram van dat aandacht geil mannetje .
tim van beek
tim van beek Dag geleden
Neus eens rond op een koninklijk paleisje, haha. Maar daar is lef voor nodig.....
Ingeborg Swieten
Ingeborg Swieten Dag geleden
Je bedoelt die mensen met dat hoge iq die als student walgelijk ontgroenen, waar wij nu naar moeten luisteren?! Dat hoge perverse iq?