UMC test nieuw coronavaccin
3:03
Brand in loods in West
1:24
17 dagen geleden
Op de vlucht voor 5G
3:36
19 dagen geleden
Zo ging Amsterdam 2021 in!
8:47
Wat doen rappers in coronatijd?
4:25
Reacties
Skender Beu
Skender Beu 2 uur geleden
Goedzo en goedgedaan ze willen ons bang maken met steeds nieuwe virussen en willen ons opsluiten zodat we uiteindelijk de vaccin gaan nemen dat dacht ik even niet hoor met jullie nieuwe werld orde.... Beter paar winkels dicht dan allemaal ziektes krijgen door een vaccin en allerlei virussen. Mensen die hiertegen zijn denken te kort na. We moeten nu echt opkomen voor ons rechten en niet meer laten onderdrukken door deze honden met pak.
hater splater
hater splater 2 uur geleden
50 jaar alles uit de zandbak binnen harken en nu huilen ?? wat verwacht je KARMA
Aryan Trivedi
Aryan Trivedi 2 uur geleden
maak die kappers open ik mis mn opscheertje
B. M. K
B. M. K 2 uur geleden
Nocapp
B. Esselink
B. Esselink 3 uur geleden
hoe zou het komen?
massin akmin
massin akmin 3 uur geleden
Ik denk dat ik ook bedrijf ga beginnen in de 'zorg'. Jongeren zijn allemaal geflipt.. Grote markt.
RodeKool MeGusta
RodeKool MeGusta 3 uur geleden
schieten op dat smerige graftuig
jurriaan Adema
jurriaan Adema 3 uur geleden
..*?*..
DG_ Eddie
DG_ Eddie 3 uur geleden
8:53 wat dacht je van botman gvd.. we hebben niks achterin maar je laat hem gaan voor 9 cent
jurriaan Adema
jurriaan Adema 4 uur geleden
..*?*..
jurriaan Adema
jurriaan Adema 4 uur geleden
..*!*..
chrichtonsworld
chrichtonsworld 4 uur geleden
Tuurlijk kan je het in de schoenen van de ouders schuiven. Dat heet opvoeden. Als een kind niet luisteren wil dan dien je maatregelen te treffen. Maar blijkt wel weer dat bepaalde ouders toch veel te soft zijn en hun kinderen niet durven aan te pakken. Ouders kunnen ook kinderen stimuleren andere activiteiten te ontplooien. Of op zijn minst ze de emotionele en geestelijke bagage mee te geven om goed en constructief bezig te zijn.
jos h
jos h 4 uur geleden
Wijk agent die met ouders gaat praten werd zeker weer een Foei gesprekje met kopje thee ja dat gaat werken bij deze jongeren het is al jaren pappen en nat houden.
S A
S A 5 uur geleden
strijders!!!❤
M D
M D 5 uur geleden
ouders aanspreken??? donder toch op man!! Hele systeem is naar de poep al lang en terecht dat dit nu gebeurd!!!! Gaat staat iets van leren 😀😀
Black Rose Panther
Black Rose Panther 5 uur geleden
Juist. Je verliest controle over je kind. Dat is het punt Hachim! Kwestie van opvoeden. Met jongeren 'begeleiders' zoals jij komt het niet goed, nee.
Timothy van 't Kruis
Timothy van 't Kruis 5 uur geleden
Het kabinet is georganiseerde misdaat
Legend Men
Legend Men 5 uur geleden
Het gaat niet zo zeer om het virus het gaat meer om Europese wereld macht! volks macht in handen houden!
ΛLIΞИ GΞИOTYPΞ
ΛLIΞИ GΞИOTYPΞ 4 uur geleden
Dat is onzin, wat denk je dat heel dat corona gedoe de staat al gekost heeft? Als de economie niet goed draait verliest de staat inkomsten.
akeijser
akeijser 5 uur geleden
Laat mensen gewoon vrij en het is voorbij
Ook
Ook 5 uur geleden
Mijnheer DARIF is - voor mijn gevoel - al weer driftig bezig om mee te werken aan het niet oplossen van deze geweldsspiraal. Hij wilt de ouders al bij voorbaat buiten schot houden waarmee die ouders in feite ook nog eens worden beloond voor hun hele houding. Volgens mij is deze benadering dus geen goede benadering omdat hiermee een deel van de verantwoordelijken (de ouders) niet aangesproken gaan worden terwijl dat wel zou moeten.
HJM Benjamins
HJM Benjamins 6 uur geleden
'' Hun ouders worden aangesproken '' HAHAHAHAHA
Marvblemp
Marvblemp 6 uur geleden
Is dit niet juist goed voor de economie in Nederland. Al het contant zwart geld gaat nu langs de belastingdienst
Manuela Gielissen
Manuela Gielissen 6 uur geleden
Helpt ook niet!
Rap Lion Of The Jungle
Rap Lion Of The Jungle 6 uur geleden
Please kinderen ga naar huis laat dit regime jullie niet afmaken, ze hebben jullie toekomst al gekaapt en nu dat ze door de mand zijn gevallen met die neppe virus gaan ze maar de agenda met bruut geweld uitvoeren want tja het kabinet is afgetreden zegt die vuile vuizerik die achter deze vernieling en plundering zit dat al 10 jaar aan de gang is . Save the children our children !!! Politie laat je niet misbruiken voor deze duivels en huns ambs misdrijven Aftreden crimineel Halsema aftreden NSB'er Jorritsma en nu meteen !!!
Strange experiments
Strange experiments 6 uur geleden
Lastig
High & Cool-TV
High & Cool-TV 6 uur geleden
Avondklok moet weg corona is nep
J. Lebowski
J. Lebowski 6 uur geleden
Stel ik heb een zoon, geef hem veel aandacht, help hem overal bij zoals school etc.., hij werkt erbij doet het goed op school, gewoon leuke knul en sociaal. Maar toch misdraagt hij zich achter zijn ouders met andere worden iemand met een goed leven. Kan iemand mij dan vertellen wat de ouder niet goed heeft gedaan? En waarom die een klootzak is? Gewoon een vraag.....
Istie Music
Istie Music 7 uur geleden
Er is veel meningsverschillen maar waarom er jongeren na 21:00 op straat zijn komt ook door een slechte thuissituatie denk eens verder dan alleen dat rellen en begrijp mij niet verkeerd want ik ben er op tegen en plunderen kan gewoon niet maar ons zo te behandelen is het zelfde als een leeuw uit het wild in een kooi te houden dat gaat toch een keer mis
V
V 6 uur geleden
Stel je aan man. Het is maar in de avond... Je hebt de rest van de dag om te gaan en staan waar je maar wil..
Hans Bosman
Hans Bosman 7 uur geleden
Dit is het logische gevolg van het misdadige wanbeleid van Rutte-3. De echte reltrappers en plunderaars (want minstens 140.000 Euro per kamerlid op jaarbasis) vinden we in de Eerste en Tweede Kamer.
SocialHostage
SocialHostage 7 uur geleden
Avondklok is geen draagvlak voor in de samenleving. Rutte en zijn corrupte mannetjes moeten van het toneel verschijnen. Ongelooflijk dat ze uberhaubt ons nog die avondklok door de strot duwen! Dan pas word het rustig. In maart hadden we ook geen avondklok. Dit gaat voor mij gevoel ook niet meer om het virus maar om macht!
Jesse Tøxicツ
Jesse Tøxicツ 7 uur geleden
Sorry dat ik dit zeg maar, De mensen die rellen schoppen Mogen echt de (K⚓️) krijgen!!!
fff fxcfgfd
fff fxcfgfd 7 uur geleden
Zet je televisie uit dat Child je al enorm
Aryan Trivedi
Aryan Trivedi 2 uur geleden
Child je enorm? Prima dat je TV uit is, een boek lezen kan ook geen kwaad.
14 53
14 53 7 uur geleden
In andere landen gaat men dood van de honger en hier gaan ze rellen omdat ze een paar weken na 2100 's avonds bij hun ouders thuis moeten zijn.
FM
FM 5 uur geleden
@V straks niet meer, great reset in volle gang
Just this
Just this 6 uur geleden
Dit argument kan je in elke situatie gebruiken, omdat persoon X leeft onder Y omstandigheden moet persoon Z niet zeuren. Zo zou ik het ook kunnen toepassen op de slachtoffers van de toeslagen affaire of de duizenden ondernemers die momenteel niet geholpen worden vanwege een of andere omzethistorie of zelfs met dat zakcentje maar 10% van hun kosten vergoed krijgen. Moet men maar alles anaal nemen omdat er een kind in Afrika verhongert volgens jou?
V
V 6 uur geleden
Mensen hebben het te goed in Nederland. Dat is beide een curse en een blessing.
Eliza Guamán Pinela
Eliza Guamán Pinela 7 uur geleden
er is geen justitie geen rechtspraak er worden geen zware straffen uitgedeelt. het gaat helemaal mis in nederland.
SRJ Arends
SRJ Arends 6 uur geleden
Ja het wordt echt tijd dat de veroorzakers van deze ellende, Rutte en z´n handlangers, vervolgd worden.
Amine Ouali
Amine Ouali 7 uur geleden
CORONAVIRUS: EEN STRAF VAN GOD? Is het coronavirus een straf van God? Dat is een vraag die de afgelopen dagen weer volop aandacht kreeg. Aanleiding was een artikel van de hoofdredactie van het Reformatorisch Dagblad. Hoewel de uitdrukking ‘straf van God’ hierin vermeden wordt, lezen we wel de volgende zin over God: ‘Hij zendt ziekte zoals ooit de plagen in Egypte, om de mens tot inkeer te brengen.’ Daar kun je natuurlijk wel wat vragen bij stellen die lastig te beantwoorden zijn. Want wie wordt er nu precies gestraft? Het virus lijkt vrij willekeurig om zich heen te grijpen. De een wordt besmet en de ander niet. De een wordt er doodziek van en de ander heeft er weinig last van. Laat God goeden en kwaden lijden door de zonden van de gemeenschap? Of moet ik geloven dat God deze piepkleine deeltjes die zoveel ellende aanrichten, persoonlijk zo leidt dat ze precies de ‘goede’ mensen treffen? Ook blijft het onduidelijk welke zonde nu precies zo’n straf oproept. Het RD probeert wel de hand in eigen boezem te steken, maar gezien de vele reacties is dat niet echt overgekomen. In ieder geval maakt de minister van defensie in Zimbabwe het nog een stuk bonter: het is omdat de VS en de EU zijn land sancties hebben opgelegd. Daardoor zijn de westerse landen nu getroffen door het virus, terwijl Zimbabwe (nog) zonder besmettingen is. Zo kan iedereen een uitleg geven die hem of haar het beste uitkomt. ‘God heeft gesproken’, roept men, maar wat Hij nu precies zegt, is blijkbaar alleen voor de ingewijden duidelijk. Hoe langer ik erover nadenk, hoe erger ik het vind. Als je spreekt over het virus als een straf van God, wat voor beeld krijgen we dan van Hem? Een god die willekeurig met ziekten en rampen om zich heen slaat om zo de mensheid tot inzicht te brengen… Als God werkelijk zou straffen, zou Hij het dan niet wat rechtvaardiger doen? Volgens mij lezen we in de Bijbel wat anders. Dat God soms gebruik kan maken van de omstandigheden, akkoord. Maar dat Hij daardoor spreekt en straft? Dat is nu juist een oeroude heidense gedachte, die je bij talloze volken waaronder de Grieken en de Germanen tegenkomt: achter elke gril van de natuur zit wel een godheid die op een of andere manier de mensen of zijn collega-goden te grazen neemt. De God van Israël die ik in de Bijbel leer kennen is totaal anders. Hij spreekt door zijn woord. En Hij spreekt zijn diepste woord door Jezus die in heel zijn leven en sterven laat zien hoe groot en hoe diep de liefde van God is. Ja, maar lees je in de Bijbel dan ook niet dat God mensen straft, bijvoorbeeld door ziekte of natuurrampen? Jazeker, dat is het wereldbeeld van de mensen toen, waarbij het woord van God aansluit. Natuurlijk hoeven wij niet aan het wereldbeeld van vroeger vast te houden. Het gaat om de boodschap die toen klonk en ons ook vandaag de weg mag wijzen. Dat is de boodschap van Jezus die onze ideeën altijd weer onder kritiek stelt, zeker als ze nog vol zijn van heidense invloeden. Want Jezus is het beeld van God. In Hem zie je God in het hart. En wat je daar ziet is zo ongelofelijk mooi: liefde die zichzelf geeft voor de ander. Liefde die het leven zinvol maakt. Liefde die kracht geeft om op te staan en de strijd aan te gaan tegen virussen en tegen al het mogelijke kwaad dat je in de wereld tegenkomt.
Skull_ ClanY_T
Skull_ ClanY_T 7 uur geleden
Ok
connected online
connected online 7 uur geleden
Zijn-vooral-allochtone-stumpers
scherm1306
scherm1306 7 uur geleden
Ook AT5 is weer een voeding 's bron voor de Corona angst open je ogen en ga niet mee de deze bang makerij over een virus dat voor de overgrote meerderheid van de bevolking niet dodelijk is ja je kan er goed ziek van worden maar dat is met een zware griep ook. Dus wordt wakker en geloof niet meer in het Corona sprookje dat het een van de meest dodelijke virussen is zonder onderliggende ziektes is corona niet dodelijk. DUS AT5 stop met de mensen de angst aanpraten. Bovendien je zal maar met 5 mensen op in een klein huisje wonnen zo als veel van deze jongeren met papa werkloos door oa de corona crises dus worden de jongeren de staat opgeschopt avondklok of niet.
T Benjamin
T Benjamin 7 uur geleden
die mevrouw van 0:48 heeft helemaal gelijk, waar zijn deze jongens hun ouders? Ik las dat er een 14 jarige met molotovcocktails rondliep, das toch niet normaal als je daar als ouder geen zicht op hebt
L
L 3 uur geleden
@SocialHostage Dat inderdaad, of ouders met een laag iq. Die nooit kinderen hadden moeten krijgen.
SocialHostage
SocialHostage 7 uur geleden
Alleenstaande moeder syndroom. Geen aanwezig vaderfiguur hebben.
Fight For Freedom
Fight For Freedom 8 uur geleden
10 jaar Rutte-doctrine maakt meer kapot in dit land!!
pintosound
pintosound 8 uur geleden
BETAALDE MENSEN
tenant the other
tenant the other 8 uur geleden
Rutte doet wat hij wil en hij zegt wat hij wil en hij stuurt zijn honden op je af wanneer jij verschillende mening bent met Rutte beleid
pintosound
pintosound 8 uur geleden
betaalde mensen rellen
SRJ Arends
SRJ Arends 6 uur geleden
Zou maar zo kunnen ja
kdh4life
kdh4life 8 uur geleden
De politie heeft een speciaal telefoonnummer gelanceerd. Mensen kunnen op het nummer 06 18388445 via WhatApp beelden van de rellen delen
PG Patrona
PG Patrona 8 uur geleden
Komt ervan als Nederland zo'n slappe staatsmacht is, toen bv Marokko een strenge lockdown invoerde kon niemad ook maar één stap buiten zetten of je werd ter plekke op straat mishandeld door het leger. Waar is de defensie van Nederland als we ze nodig hebben? Met die lage straffen komen er gegarandeerd meer rellen, die staatratten moeten getemd worden. De ouders mogen dat toch niet doen, laat de overheid ze dan temmen in de gevangenissen. De Nederlandse regime is knettergek.
Again Juice Zender Nna GvB TuV Shep
Again Juice Zender Nna GvB TuV Shep 8 uur geleden
Heb je effe lekker pech
Martin Waanders
Martin Waanders 8 uur geleden
waarom geen rubberkochels waarom niet. nederland is zijn eigen land aan het bederven door deze slappe hap
Farm1 Farm1
Farm1 Farm1 5 uur geleden
Waarom vallen al die protestors njet massaal het VVD bestuur aan of omsingelen ze de tweede kamer niet als die rutte er is
PG Patrona
PG Patrona 8 uur geleden
Komt ervan als Nederland zo'n slappe staatsmacht is, toen bv Marokko een strenge lockdown invoerde kon niemad ook maar één stap buiten zetten of je werd ter plekke op straat mishandeld door het leger. Waar is de defensie van Nederland als we ze nodig hebben? Met die lage straffen komen er gegarandeerd meer rellen, die staatratten moeten getemd worden. De ouders mogen dat toch niet doen, laat de overheid ze dan temmen in de gevangenissen. De Nederlandse regime is knettergek.
Roberto Valero
Roberto Valero 2 uur geleden
Ja daaaag dan ga daar wonen!!!!!En dat gaat op den duur ook niet meer.Kijk naar Libanon.Daar ontstaan nu ook rellen.Die hebben echt een strenge lockdown.
oldchicken bone
oldchicken bone 6 uur geleden
niemand die je tegen houd om naar marokko te verhuizen, kun je daar in schijnveiligheid leven
PG Patrona
PG Patrona 6 uur geleden
@oldchicken bone Daar zijn het aantal doden per week 10x lager dan in Nederland.
SRJ Arends
SRJ Arends 6 uur geleden
@PG Patrona Tot nu toe is iedere vreedzame demonstratie het afgelopen jaar met politiegeweld uit elkaar geslagen hè. Leuke vrijheid om te demonstreren.
oldchicken bone
oldchicken bone 6 uur geleden
gaat lekker in marokko wonen dan
mr nobody OV Doe mee
mr nobody OV Doe mee 8 uur geleden
Zelf schuld je kan niet idereen hun vrijheid afnemen kan gewoon niet en toen dachten ze ja dan laat ons maar helemaal een feestje van maken maar het is ze gelukt😂 Strijders
kootje
kootje 8 uur geleden
"Veel jongeren zijn herkend door de politie en de ouders zijn daar op aangesproken". Misschien een ideetje om ze aan te houden? Tjonge jonge, gaan we weer thee drinken?
ixyzyxi
ixyzyxi 3 uur geleden
Gewoon met 10 agenten binnen rennen en de slaapkamer van die jongens totalloss slaan. En daarna oppakken
kootje
kootje 7 uur geleden
@Jolly Jumper Politie heeft vast een kopje thee met ze gedronken. Ja, dan komt alles goed.
Jolly Jumper
Jolly Jumper 7 uur geleden
Ze ZIJN aangehouden broer! Maar liefst 11, waarvan er 6 nog vastzaten op het moment van deze uitzending! Die zullen nu inmiddels ook wel vrij zijn want kom op, we moeten wel een beetje aardig blijven he? Ze hebben het al zo moeilijk....
anoniem 001
anoniem 001 8 uur geleden
Oooh wat is iedereen weer hier leuk aan het kletsen! Dit is het gevolg van onderdrukking en de vrijheid ontnemen van mensen. Het is onder e.e. huid gaan zitten. Een volwassen met een baan en een gezin een koopwoning gaat zijn reputatie en baan niet op het spel zetten om zo in beeld te komen ondanks dat ie even als niet meer boos is en in zijn hoofd de wereld al tig keren in de fik heeft gestoken. Lef! Hier komen kletsen over hoe het moet! Als jij als rat ok bent met thuis opsluiting voor je eigen doelen prima maar die gene die alles kwijt zijn en kwaad zijn door deze onderdrukking en onnozele maatregelen mogen ook reageren hoe het hun uit komt. De regering komt met maatregelen die tegen de fundamentele vrijheden zijn van een ieder,zij hebben lak aan alles, lak aan de grondwet.. lak aan de mensen.. loyaal aan hun plannetje! iedereen wanhopig maken om zich “NIET VERPLICHT” te laten vaccineren om door te gaan met het leven???! dan mogen deze jongeren de wet ook tegen gaan en rellen. Als er maar geen gewonden vallen. Wie dit verzonnen heeft mag het gaan oplossen. PUNT!
Rik As
Rik As 8 uur geleden
dit is geen mening, dit is zinloos geweld! Van jongeren, die nog geen enkele levenservaring hebben!
The Hentai Man
The Hentai Man 8 uur geleden
Heeft u last van strak voorhuid?
K.Law
K.Law 8 uur geleden
Kijkwijzer: kijk alsjeblieft niet naar deze video als je iets meer dan 2,5 minuut van je leven wil weggooien.
TheRadyobox
TheRadyobox 8 uur geleden
Geef nederland terug
j j
j j 9 uur geleden
Hahahahhh jullie zeggen zijn Marokkanen kijk opsporing verzocht alleen tatas en een chinees 😂😂😂😂😂
toëntje
toëntje 5 uur geleden
@Bert Boom waarom haal je mijn reacties weg ? Hahaha precies wat ik dacht jij bent een watje ..
toëntje
toëntje 5 uur geleden
@willy1000 zo ben terug ,die ben boom is echt een pussy .. als ik hem antwoord verdwijnen mijn antwoorden direct Hahaha
toëntje
toëntje 5 uur geleden
@willy1000 hahaha
willy1000
willy1000 6 uur geleden
@toëntje wees voorzichtig buiten, ze zijn aan het rellen 😂😂
Bert Boom
Bert Boom 6 uur geleden
@toëntje goeds te roken??? Heroïne op aluminiumfolie zeker! Schijtzak
Tazz
Tazz 9 uur geleden
00:51 😂😭
Willem de Zeeuw
Willem de Zeeuw 9 uur geleden
Wat een onzin... jeugd heeft moeilijk met Corona... Duh... Iedereen ongeveer..... Zeurpieten...
14 53
14 53 7 uur geleden
zeer laag incasseringsvermogen dus...sneeuwvlokjes
kdh4life
kdh4life 9 uur geleden
De politie heeft een speciaal telefoonnummer gelanceerd. Mensen kunnen op het nummer 06 18388445 via WhatApp beelden van de rellen delen
Ik maak je kapot xxx
Ik maak je kapot xxx 9 uur geleden
‘Jongeren’.
some 1ov3
some 1ov3 9 uur geleden
die jongeren werker praat echt ONZINN! JA het is een lastige periode, JA ouderen hebben er last van en pubers ook MAAR om vandalisme te plegen en sensatie te zoeken dat zijn allemaal excuses. Ze hebben het gewoon prima in deze corona tijd omdat ze stiekem toch met hun vrienden afspreken en toch naar buiten gaan xdddd. Het zijn gewoon jongeren die niet goed opgevoed zijn door die ouders die zo lui en ignorant zijn.
The Hentai Man
The Hentai Man 8 uur geleden
Jij hebt zelf kinderen neem ik aan
kootje
kootje 8 uur geleden
Ach joh. Die "jongeren werker" krijgt zijn cliënten waarschijnlijk vanuit de gemeente doorgestuurd. Dan weet je het wel.
Gil Dumont
Gil Dumont 9 uur geleden
Een land met een agressieve politie tegen buitenlanders, een marechaussee die mensen vernedert op luchthavens, racisme, discriminatie van moslims en joden ... Ik ben de tel kwijtgeraakt van de keren dat ik vernederd ben op Schiphol. Wat had je verwacht,Min. Rutte? Triest situatie
Ppp ppp
Ppp ppp 9 uur geleden
die man denkt hij is batman
Amelia Maddison
Amelia Maddison 9 uur geleden
Investing in crypto is the best method of making money online
Dev Coinneach
Dev Coinneach 8 uur geleden
In few years or so, people will definitely be kicking themselves in regrets for missing the opportunity to buy and invest in cryptocurrency.
Amelia Camilla
Amelia Camilla 8 uur geleden
Believe me he's the best when it comes to Cryptocurrency trading, your profit is assured.
Adams Sylvester
Adams Sylvester 8 uur geleden
@George Gammon + 1 7 8 1 7 8 6 8 1 6 7
Adams Sylvester
Adams Sylvester 8 uur geleden
@George Gammon He availability is on What'sapp⏬
George Gammon
George Gammon 8 uur geleden
I wanna Invest too, how can I get to Divine Johnson?
Vinnie J
Vinnie J 9 uur geleden
Ik denk dat je het wel degelijk in de schoenen van de ouders kan schuiven.
kootje
kootje 8 uur geleden
@Niles Cooper Ze kennen deze gasten van gezicht. Waarom geen aanhoudingen?
Niles Cooper
Niles Cooper 8 uur geleden
Precies. Ouders zijn verantwoordelijk voor hun kinderen. Mag hopen dat er op zijn minst die boete van €95 bij de ouders is afgeleverd bij het politie bezoekje.
Rajax Amsterdam
Rajax Amsterdam 9 uur geleden
Dit is de opvoeding van Holland want dit is Algemeene probleem want als de ouders de kind wilde opvoeden en soms corrigerende tik komt jeugd zorg en justitie politie en word je kind uit huis geplaatst en dit kan je ook zien als de leraren niet durven om les te geven en nogmaals dit heeft nits met turk of marokan of Suriname of Hollander te maken de jeugd van Nederland is verpest oplossing is er de legger moet weer verplicht worden tot 25 jaar
M D
M D 5 uur geleden
zo is het zeker ja..
Fabian den Dekker
Fabian den Dekker 9 uur geleden
Ben ik even blij dat ik daar niet woon, tis jammer dat t zo gaat. Begrijp het aan de ene kant wel dat ze geen avond klok willen wil ikzelf ook niet als jongeren zijn de want wat kun je nu nog doen behalve online les volgen en game ? Alle jongeren raken deperesief omdat ze niks kunnen doen.. Natuurlijk is het geen oplossing om alles stuk te maken en te vernielen want dat levert meer problemen op. Maar om dan dit te gaan doen is wel een erg overdreven.. Sterkte daar in de steden waar het nodig is..
My_houSe
My_houSe 9 uur geleden
"tegenvaller".... als je het dan toch hebt over een understatement......
ElmoCall911
ElmoCall911 9 uur geleden
The violence is a deliberate state sponsored theatrical event as to end future authentic protests in the Netherlands. The usual modus operandi of the state with an agenda attached to it. Romeo's and mercenaries everywhere.
Jib Berism
Jib Berism 9 uur geleden
Man al dat gelul. Iedereen staat overal z'n verkooppraatje te houden en sluit af met de vraag hoe het nou toch allemaal zo ver kan komen he?
TheRdamterror
TheRdamterror 2 uur geleden
ze spelen gewoon dom hoor en zielig doen maar intuse word je in je reed genaaid lol en alles om een leugen van een nep virus in stand te houde een virus dat nog nooit gezien is LOL
Koen
Koen 9 uur geleden
Het inzicht en anticiperend vermogen is onvoorstelbaar....
Rap Lion Of The Jungle
Rap Lion Of The Jungle 9 uur geleden
De jeugd hun toekomst afpakken voor een agenda en een beleid van geweld en intimidatie voeren en dan verwachten dat deze jongeren er boven gaan staan terwijl ze zien hoe dansende hippies en vrouwen over het plein worden gesleurd
Jezusmina
Jezusmina 10 uur geleden
dit zijn geen mokummers mokummers houden van hun stad
Reaghan
Reaghan 2 uur geleden
@De Waarheid doet altijd zeer Bedankt voor je comment ik kwam niet meer bij
L K
L K 4 uur geleden
@De Waarheid doet altijd zeer Verleden tijd van komkommer is kwamkwammer
De Waarheid doet altijd zeer
De Waarheid doet altijd zeer 7 uur geleden
Mokummers een ander soort komkommer?
arthur braun
arthur braun 10 uur geleden
Bedank halsema voor haar idiote optreden van zondag
Anton Ghajar
Anton Ghajar 10 uur geleden
I dont get the dislikes Sorry for English im new in the Netherlands
anoniem 001
anoniem 001 6 uur geleden
Bcs they lie to show off the police had everything under control, the streets were not empty or quit after 21:00.
Harmen Schouten
Harmen Schouten 8 uur geleden
Good luck
Max Mania
Max Mania 10 uur geleden
teleurgesteld in kokkie....dat lelijke verkrachte shirt met die 3 lelijke strepen op dat prachtige shirt!!!
Marco FD
Marco FD 10 uur geleden
oplossing koop een hybrid.....
\\\\////
\\\\//// 10 uur geleden
Als je geen toekomst hebt heb je niets te verliezen, Huis kan je vergeten, werk is niets meer dan minimumloon voor maximum werk, opleiding heeft geen waarde tenzei je de schulden tot en met je 50ste gaat kunnen aflossen. huis heeft geen zin tenzei je een parkeerplaats wilt kopen van 140.000+ in Amsterdam. mensen in de 2e kamer die 7.000+ p/maand verdiennen zullen de problemen van de jeugd niet zien of eens proberen om op te lossen.
Baron von Limbourgh
Baron von Limbourgh 3 uur geleden
Hear hear. 30 jaar idoot overheids beleid, uiteindelijk klapt de ballon een keer.
maroc
maroc 7 uur geleden
100% gelijk
Rik As
Rik As 8 uur geleden
@Julian ja want het lost alles op!
Julian
Julian 8 uur geleden
ik ga dan ook altijd amsterdam opblazen
Rik As
Rik As 8 uur geleden
Nee dit helpt wel voor een toekomst, wat een dom geneuzel. Minimumloon is prima in Nederland, je hoeft ook niet in Amsterdam te blijven. Met een leuke huurwoning in Purmerend kan je een prima leven opbouwen. Weet je wat het is, jij doet er eigenlijk ook aan mee, het blind maken van de mensen dat je pas wat bereikt als je een parkeerplaats kan kopen in Amsterdam. Het is de grootste kolder die er is, je moet wat bezitten om een fijn leven te hebben en je moet dan wel in Amsterdam wonen. Wat een onzin, in Purmerend, Hoorn of in Groningen kan je ook gewoon prima wonen. Een echte Amsterdammer, Hagenees, Groninger of Enschedeer slaat zijn stad niet stuk!
Henk Bakker
Henk Bakker 10 uur geleden
Mooie tijd om weer terug te gaan naar je vaderland. Om constant maar te zeggen dat je het wel begrijpt, is niet te verkopen aan het publiek.
j j
j j 9 uur geleden
huilen
dik trom
dik trom 10 uur geleden
2013 ? sci-fi
Pontiac Firebird U9
Pontiac Firebird U9 10 uur geleden
Aaa wat een zielige kleine kindertjes word volwassen en stem Rutte weg
SocialHostage
SocialHostage 6 uur geleden
Als deze dictator de verkiezingen uberhaubt laat door gaan...
Bhairava VII
Bhairava VII 10 uur geleden
Rubberen kogels, celstraffen en schade claims!
SocialHostage
SocialHostage 7 uur geleden
Eerst iedereen die verantwoordelijk is voor de toeslag affaire een kogel. Zij hebben ontelbaar meer schade aangericht dan die pubers ooit kunnen aanrichten. Het kan zelfs de armoede zijn die deze affaire heeft veroorzaakt dat deze jeugd zich zo misdraagt!
Maiwand De Thuisblijver
Maiwand De Thuisblijver 10 uur geleden
Hebben ze pech. De rellen gaan door. Mogen ze Rutte voor bedanken. Ik steun de Strijders
Piet Zwart
Piet Zwart 4 uur geleden
@Rik As jij🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Rik As
Rik As 8 uur geleden
Strijders die niet door hebben dat ze zichzelf, anderen en de samenleving alleen maar erger vervuilen dan Rutte en zijn vrienden? Die strijders bedoel je? Maak Nederland nu leuk, houd je aan de regels, dat heeft veel meer zin!
hexje8
hexje8 8 uur geleden
Strijders...?? Waar dan...??? Oooh, Je bedoeld deze proeppoeperds?? Dat is de categorie '' net zelfstandig kunnen pissen'' , valt niet onder de strijders hoor...!!! Strijders blijven staan als ze stenen enz gooien, gaan het gevecht aan enz.. Hier wordt BOE geroepen en ze zijn weg... Hahaha echte helden, pffff
Pontiac Firebird U9
Pontiac Firebird U9 10 uur geleden
Dan moet je in den haag zijn prutser
Piet Zwart
Piet Zwart 10 uur geleden
Maiwand De Thuisblijver ik ook, afkomst maakt niet uit we zitten allemaal in het zelfde schuitje 👍
Jan Willem de Groot
Jan Willem de Groot 11 uur geleden
"When the looting starts, the shooting starts". Trump.
Anton Van Beelen
Anton Van Beelen 11 uur geleden
Ouders hebben de verantwoordelijkheid om hun kinderen thuis te houden, wat nou geen controle..?
3amo pr
3amo pr 7 uur geleden
@The Don je hebt gesproken.
The Don
The Don 7 uur geleden
@Anton Van Beelen Ik heb gelukkig geen kinderen, maar ik spreek over mij eigen ervaringen toen ik 20 jaar oud was. Ik zat liever buiten op straat met vrienden te blowen op een afgelegen plek tot diep in de nacht en dan terug naar een huis van een ander familielid. Bij mijn ouders kon ik nooit terecht na 2200 uur. En als ik me niet vergis zijn jongerenwoningen geen sociale huurwoningen, maar tijdelijke studentenwoningen waar je alleen in aanmerking komt als je minimaal een hbo opleiding volgt.
Anton Van Beelen
Anton Van Beelen 8 uur geleden
@The Don fijn dat jij een 20 jarige nog als kind ziet, maar ook dan kan je nog steeds consequenties geven aan hun daden. Meedoen is je spullen pakken, ze kunnen ook prima ergens een kamer huren, je hele verhaal over huurwoningen gaat ook niet op. Wachtlijst voor jongerenwoningen zijn veelal maar 6 maanden. Wat jij doet is het goed praten en je handen wassen in onschuld, terwijl je dan als ouder hebt gefaalt om de kinderen normen en waarden te leren.
Rik As
Rik As 8 uur geleden
kinderen horen gewoon te luisteren, anders moet je hulp vragen als je kind problemen geeft en daar zijn heel erg veel instanties voor, maar zoals gebruikelijk schamen mensen zich daarvoor of mag het niet wegens [email protected]السلام عليكم و رحمة الله و بركاته يا مؤمن
The Don
The Don 8 uur geleden
Hoe ga je je 20 jarige zoon opsluiten in huis? Hij hoeft alleen te zeggen dat hij blijft slapen bij zijn oom, tante of vriend. Je hebt als moeder of vader geen macht meer over je volwassen zoon. En vandaag de dag komt niemand meer in aanmerking voor een sociale huurwoning, want je moet mininaal 8 jaar wachten totdat je aan de beurt bent en dan nog heb je altiijd een waslijst van asielzoekers, gescheide vrouwen en andere urgentiekandidaten die voor gaan op een sociale huurwoning. Deze generatie blijven tot hun 50ste bij mama wonen, tenzij ze genoeg geld hebben voor een hypotheek of een particuliere woning.