Nest Audio - Review
5:32
12 dagen geleden
Theragun PRO  - Review
9:20
14 dagen geleden
Nespresso Vertuo - Review
3:55
15 dagen geleden
Nieuw: Thuiswerkwinkels
0:49
15 dagen geleden
Samsung Odyssey G9 - Review
5:04
Technieuws Podcast Oktober
40:32
Vetste Producten - Oktober 2020
11:07
DJI Osmo Mobile 4 - Review
9:56
OnePlus Nord - Review
7:24
27 dagen geleden
Garmin Venu SQ - Review
12:35
Oculus Quest 2 - Review
6:51
Ring Alarmsysteem - Review
4:09
OnePlus 8T - Eerste Indruk
5:30
Sony A7C - Eerste Indruk
6:48
Technieuws Podcast September
34:45
Oral-B iO 9 - Unboxing
3:55
2 maanden geleden
Uitreiking stadionpakket
4:03
2 maanden geleden
Oculus Quest 2 - Eerste indruk
4:47
Fitbit Inspire 2 - Eerste indruk
5:41
Fitbit Versa 3 - Eerste indruk
5:18
Braun MultiServe - Unboxing
5:04
2 maanden geleden
Fitbit Sense - Eerste Indruk
8:51
Sony Xperia 1 II - Review
4:29
2 maanden geleden
OnePlus 8 Pro VS Sony Xperia 1 II
7:17
Panasonic Lumix S5 - Unboxing
8:25
1 dak, 200.000 bijen blij
0:51
2 maanden geleden
Vetste Producten - Augustus 2020
12:24
Technieuws Podcast Augustus
33:28
3 maanden geleden
OnePlus Nord - Eerste Indruk
3:51
Dyson Pure Hot+Cool - Review
2:49
Gamen met Dylan op Youtube
2:51:44
3 maanden geleden
Huawei Watch GT 2e - Unboxing
8:31
Garmin Instinct Solar - Unboxing
6:31
Technieuws Podcast Juli
45:34
3 maanden geleden
Vetste Producten - Juli 2020
15:11
Gamen met Dylan op Youtube
2:04:05
4 maanden geleden
Gamen met Dylan - Kijk nu mee!
0:15
Sony Xperia 10 II - Unboxing
6:56
Garmin Fenix 6 Solar - Unboxing
8:06
Acer ConceptD 7 Pro - Review
5:04
We zijn live in Duitsland
7:46
4 maanden geleden
Vetste Producten - Juni 2020
15:31
DJI Mavic Air 2 - Wat is er nieuw?
10:38
OnePlus 8 Pro - Review
6:32
4 maanden geleden
Techniews Podcast juni
27:07
4 maanden geleden
Philips AirFryer XXL - Unboxing
5:25
Marlin. & Shqq - Gewoon, doen
1:00
Reacties
Jones Williams
Jones Williams 30 minuten geleden
Ik kan zien wat mijn partner nu doet op haar telefoon, zelfs op het slagveld, allemaal dankzij 4192_victor waarmee ik contact heb opgenomen via Instagram die me hielp om mijn partner WhatsApp, Facebook, Instagram-accounts te hacken allemaal in minder dan 30 minuten, jij bent de beste hacker ter wereld, betrouwbaar en betrouwbaar. .
Jones Williams
Jones Williams 31 minuut geleden
Ik kan zien wat mijn partner nu doet op haar telefoon, zelfs op het slagveld, allemaal dankzij 4192_victor waarmee ik contact heb opgenomen via Instagram die me hielp om mijn partner WhatsApp, Facebook, Instagram-accounts te hacken allemaal in minder dan 30 minuten, jij bent de beste hacker ter wereld, betrouwbaar en betrouwbaar...
Jones Williams
Jones Williams 31 minuut geleden
Ik kan zien wat mijn partner nu doet op haar telefoon, zelfs op het slagveld, allemaal dankzij 4192_victor waarmee ik contact heb opgenomen via Instagram die me hielp om mijn partner WhatsApp, Facebook, Instagram-accounts te hacken allemaal in minder dan 30 minuten, jij bent de beste hacker ter wereld, betrouwbaar en betrouwbaar.
Jones Williams
Jones Williams 32 minuten geleden
Ik kan zien wat mijn partner nu doet op haar telefoon, zelfs op het slagveld, allemaal dankzij 4192_victor waarmee ik contact heb opgenomen via Instagram die me hielp om mijn partner WhatsApp, Facebook, Instagram-accounts te hacken allemaal in minder dan 30 minuten, jij bent de beste hacker ter wereld, betrouwbaar en betrouwbaar..
Jones Williams
Jones Williams 4 uur geleden
Als militair personeel ben ik altijd op vredeshandhavingsmacht. Vanwege de aard van mijn werk heb ik via Instagram contact opgenomen met 4192_victor om mijn partner whatsapp, facebook, instagram te bespioneren. en hij heeft perfect werk geleverd in minder dan 30 minuten, ik kan weten wat mijn partner nu doet, waar ik mijn land bedien, jij bent de beste hacker ter wereld.
Jones Williams
Jones Williams 4 uur geleden
Als militair personeel ben ik altijd op vredeshandhavingsmacht. Vanwege de aard van mijn werk heb ik via Instagram contact opgenomen met 4192_victor om mijn partner whatsapp, facebook, instagram te bespioneren. en hij heeft perfect werk geleverd in minder dan 30 minuten, ik kan weten wat mijn partner nu doet, waar ik mijn land bedien, jij bent de beste hacker ter wereld...
ComputerBestel Game PC Specialist
ComputerBestel Game PC Specialist 4 uur geleden
Dikke video! Kort en krachtig. Onze complimenten voor de kwaliteit en compleetheid voor de genoemde informatie en punten. Mochten jullie het klanten het nou niet aan durven om er zelf één te bouwen dan helpen wij natuurlijk graag een handje! P.S. succes met de drukte aankomende dagen.
Jones Williams
Jones Williams 5 uur geleden
Als militair personeel ben ik altijd op vredeshandhavingsmacht. Vanwege de aard van mijn werk heb ik via Instagram contact opgenomen met 4192_victor om mijn partner whatsapp, facebook, instagram te bespioneren. en hij heeft perfect werk geleverd in minder dan 30 minuten, ik kan weten wat mijn partner nu doet, waar ik mijn land bedien, jij bent de beste hacker ter wereld.
Brian van Oijen
Brian van Oijen 5 uur geleden
“The Verge” flashbacks!!!
Stan Loobuyck
Stan Loobuyck 5 uur geleden
De airflow tekening is gedraaid
Gilian van der Heide
Gilian van der Heide 5 uur geleden
Wel een leuke video. Toch zul je hier als leek maar een beetje aan hebben. Heel veel stappen zijn te vaag uitgelegd of niet volledig uitgelegd. Daarnaast leveren fabrikanten niet altijd een koeler bij de CPU, moet je de M2 SSD WEL vastmaken ipv hem zo te laten hangen en hebben intel processors geen transistors op de CPU maar op het moederbord. Voor mensen die deze behuizing trouwens mooi vinden, dit kan ik beamen want ik heb 'm zelf ook (de H500M van Cooler Master). Toch is dit een draak van een kast voor een beginner; kabelmanagment is lastig, veel zit vastgeschroefd, er zit een ARG hub in waar een beginner best wel wat moeite mee heeft en zelfs het frontpaneel veranderen van gaas naar tempered glas is best wel een klusje. Gelukkig staan er heel veel tutorials op youtube mocht je zelf een PC in elkaar willen zetten. Ik ben er ook gewoon voor gegaan, en het is met geduld en goed de handleiding raadplegen gewoon gelukt :)
Luc Van Overwalle
Luc Van Overwalle 6 uur geleden
beautiful surround sound. it is a pity that the central beam sounds rather flat. quite pricey too: a set with a beam, two one surrounds and a sub quickly costs € 1700. With a classic setup (wired), you get more value for money. But for those who do not have the option to install cables and have the budget, it’s a great solution.
Kelvin Stoter
Kelvin Stoter 6 uur geleden
Hier niet masr bij veel moederboarden wel: io shield in de case plaatsen
AirExchange - Uw partner in luchtreiniging
AirExchange - Uw partner in luchtreiniging 7 uur geleden
Kent u de AirExchange® luchtreinigingssystemen al? Onze luchtreinigers maken gebruik van de nieuwste ionisatie én UV-C technologie en zijn speciaal ontwikkeld om virussen definitief te verwijderen. Met behulp van deze technologie kan een virus, bacterie of schimmel- eliminatie effectiviteit van >99.99% behaald worden! Daarnaast filteren de Antibacteriële Pre-filter, HEPA 13 (High Efficiency Particulate Air) filter en Carbon filter met geactiveerd koolstof o.a. pollen, geuren, fijnstof, vetten, giftige dampen, rook en TVOC. Dankzij de innovatieve VORTEX technologie is het mogelijk om een reinigingsvermogen tot wel 750m3/uur te behalen, zodat u elke ruimte volledig kunt reinigen. Kortom: professionele prestaties, maximale veiligheid en een geweldig design! Bent u benieuwd? Bezoek dan www.airexchange.nl
1660ti
1660ti 8 uur geleden
leuke video, alleen jammer dat jullie niet hebben verteld welke specs erin zitten want ik ben erg benieuwd wat er allemaal in zit maar dit word niet gemeld.
Coolblue
Coolblue 4 uur geleden
Kan gebeuren! Als je verder nog vragen hebt, stel die dan gerust.
1660ti
1660ti 6 uur geleden
@Coolblue ooh wat dom van mij! Helemaal over het hoofd gezien.... bedankt!
Coolblue
Coolblue 6 uur geleden
De specs staan in de beschrijving van de video! Kan je daar nog even spieken :).
Younes Moustatif
Younes Moustatif 9 uur geleden
Hallo Coolblue kan je ook met F1 2020 dit spelen
Coolblue Productadvies
Coolblue Productadvies 7 uur geleden
Hoi Younes, wat tof dat je interesse hebt in een racestuur! Je kunt daar ook zeker F1 2020 mee spelen. Weet je al welk stuur het gaat worden?
Zotoxi
Zotoxi 9 uur geleden
ik kijk dit en maak mij toch wat Zorgen 1. misschien ook effe het pinnetje van de CPU echt goed vastmaken???? 2. PCIE dichtbij de CPU is altijd het snelst 3. geen Stof deken gebruiken bij Electro 4. je kan eigenlijk wel merken dat de dame in de video er niet veel van weet had dan de jongen de video laten maken of een Damen die er wel vanaf weet 5. CPU Fans air uit naar buiten? dus je gooit alle warme lucht door je Radiator naar buiten zo kan dat water erin toch niet koelen? 6. de OG Cooler van zon AMD is perfect voor deze build! 7. wat een nare 45 graden hoek voor die M.2! 8. Alleen AMD heeft de Uitstekende connector Intel niet! ik vind het een leuk idee maar jammer dat het helaas een Blunder is
Armando Wessels
Armando Wessels 9 uur geleden
Persoonlijk had ik een iFixit Kit gebruikt voor schroevendraaiers en je hebt de anti-static armband niet nodig als je hem niet op een stoffe ondergrond legt. In dit geval een wolle handdoek
René de Vries
René de Vries 11 uur geleden
Wat nu als er een ongewenste gast vanuit buiten roept/ schreeuwt naar je Google Home om de deur? Kun je jezelf daartegen beschermen? En, weer een bridge. Ik heb vrijwel geen ruimte meer op mijn router. Is daar geen alternatief voor?
Abdulkadir Eraslan
Abdulkadir Eraslan 12 uur geleden
goedzo chary lekker al het werk afschuiven naar steven
RubenD
RubenD 13 uur geleden
VIdeokaart voor de voeding??? Videokaart altijd als laatste... is gwn een ongeschreven regel.
FSXNOOB - GᗩᗰᕮS & ᗰOᖇᕮ
FSXNOOB - GᗩᗰᕮS & ᗰOᖇᕮ 13 uur geleden
Hij was wel een beetje behoorlijk zenuwachtig..
raf block
raf block 13 uur geleden
6:06 dat is een USB C connector, geen fan connector ;)
v i k e h t o
v i k e h t o 14 uur geleden
Waar is al de voorraad? Zit sinds 2017 te wachten op een goede upgrade. Damn them scalpers.
Thom B.
Thom B. 11 uur geleden
@v i k e h t o eigenlijk moet je daar geen zorgen over maken, ze hebben vast well de 3060ti in stock voordat cyberpunk 2077 iit komt, het heet namelijk niet voor niks cyberpunk 2077, volgens mij komt hij pas in 2077 uit
v i k e h t o
v i k e h t o 11 uur geleden
@Thom B. wat zou ik dan beter kunnen kopen als ik 3060ti niet kan kopen? rtx 2070 of super tweedehands? wil graag cyberpunk 2077 spelen 1080p max met ray tracing
v i k e h t o
v i k e h t o 11 uur geleden
@Thom B. lmao
Thom B.
Thom B. 13 uur geleden
@v i k e h t o man als alternate scalpt hebbens ze vast budget om het alsnog in 1 minuut uitverkocht te hebben
v i k e h t o
v i k e h t o 13 uur geleden
@Thom B. had gelezen dat er meer 3060ti’s te koop zullen zijn dan andere nieuwe cards, meer voorraad dus, hoop ik...
Thom B.
Thom B. 14 uur geleden
na 2 minuten en 40 seconden zijn er al meerdere dingen fout gedaan, namelijk: niet elke processor heeft een cooler, de m.2 schijf moet je vast schroeven, en ze gebruiken geen antistatisch oppervlak om het moederbord op te zetten
Sieben Van den Akkerveken
Sieben Van den Akkerveken 14 uur geleden
Een aparte aansluiting voor HDMI? Whut?
Anja Muller
Anja Muller 14 uur geleden
Hoi! Net de video bekeken, heb nu een oude polar en toe aan iets nieuws, twijfel erg tussen de één en ander. Ik gebruik veel de bodypump en xcore bij polar, heeft de samsung dit ook?
Aaron B
Aaron B 14 uur geleden
enige minpunt is wel dat het een lcd schermtype is en geen oled, vraag me echt af waarom ze gaan voor 120 hz maar dan wel nog altijd het goedkope lcd schermtype.
bjjorrnn
bjjorrnn 15 uur geleden
En hoeveel heeft dit ongeveer bij elkaar mogen kosten?
RTX 2080 Ti
RTX 2080 Ti 15 uur geleden
De perfecte vrouw bestaat ni....... Oh damn.
CrazyErikkie
CrazyErikkie 15 uur geleden
Je hoeft niet altijd koelpasta te kopen het kan ook al op je aio waterkoeler zitten of op je luchtkoeler
frederikvr
frederikvr 15 uur geleden
Goede camera maar het aantal lenzen van Lumix Fullframe cameras is heel erg beperkt en heel duur
Matthew Meeuwesen
Matthew Meeuwesen 17 uur geleden
Niet bij elke processor zit een koeler 😉 intel kan je er voor kiezen en volgens mij bij AMD ook
Dave
Dave 18 uur geleden
3:10 Behalve bij Intel K processoren.
DeimosPlays
DeimosPlays 18 uur geleden
1:56 M.2 Hardeschijf...... voordat je zoiets opneemt, zorg er tenminste voor dat je weet waar je het over hebt...
YHM2004 [GD]
YHM2004 [GD] 18 uur geleden
En wat is de prijs van alle onderdelen samen?
Karel
Karel 18 uur geleden
Goede video! Had wel graag wat meer gehoord over externe coolers, die niet watercoolers zijn. Heb gehoord dat je soms wat moet schroeven aan de onderkant van je moederbord?
Gilles
Gilles 18 uur geleden
Klopt, veel losse koelers hebben een back-plate die je aan de achterkant van je moederbord moet plaatsen voor extra stevigheid. Overigens zijn de goede koelers allemaal voorzien van een duidelijke handleiding en op NLposts staan van de gangbare merken/modellen ook hele goede instructie video's zodat je even rustig kunt kijken wat je moet doen. Laat je vooral niet tegenhouden door de extra instructies om zo'n koeler te plaatsen, zeker bij zwaardere CPU's loont het echt om een andere koeler te gebruiken dan de standaardkoeler die bij de CPU werd meegeleverd (en ze hoeven ook zeker niet duur te zijn, rond de €50,- heb je echt al een hele goede Noctua, Scythe of BeQuiet).
Gilles
Gilles 18 uur geleden
Een HDD in een (gaming)pc bouwen vandaag de dag? Zeker voor een gaming-pc zou ik een NVMe SSD (256 of 512GB) plaatsen voor Windows en (minimaal) een gewone SSD van 1 TB voor de games/bestanden. De prijzen van een SSD zijn zo laag op het moment dat dat nauwelijks van invloed is op het eindbedrag. Een HDD zou ik hooguit nog gebruiken om foto's op te bewaren of een back-up op te draaien. Wellicht ook handig om te vermelden dat je, om de snelheid van je RAM te halen, wel het XMP profiel in de BIOS moet activeren. Anders draait je 3200 of 3600 MHz RAM op een veel lagere snelheid.
Emily An
Emily An 18 uur geleden
Schoen staat klaar! ✌️
Hiwet weldesilasia
Hiwet weldesilasia 19 uur geleden
Ub b bvb gggbb zamani⁰ghh
Willem van der Pijl
Willem van der Pijl 20 uur geleden
Stap 1. Koop je video kaart naar keuze Stap 2. ga huilen dat alles pas volgend jaar op voorraad is Stap 3. Koop een next gen console Stap 4. Toch maar weer terug naar huilen
Captain Cookieee
Captain Cookieee 11 uur geleden
HAAHHAHAHHAHHA precies dat, voorraad is echt een verschrikkelijk drama
Traxced
Traxced 17 uur geleden
Alleen de allernieuwste zijn vaak niet op voorraad de rest valt wel mee hoor.
Gino Foogle
Gino Foogle 21 uur geleden
Als de tv geen Ra(kut)en knopje op de afstandsbediening heeft dan koop ik em..
FATIMA _F.T.M
FATIMA _F.T.M 21 uur geleden
Pls kan je me Helpen mijn telefoon Samsung A10 start steeds opnieuw. En ik weet niet wat kan ik doen 🙏🙏
Coolblue
Coolblue 17 uur geleden
Natuurlijk! Wat vervelend dat je Samsung A10 steeds opnieuw opstart. Kun je ons misschien een berichtje sturen via een van de linkjes hieronder ? Facebook: bit.ly/2G82JmX Twitter: twitter.com/messages/compose?recipient_id=40838914
Semm Schuiling
Semm Schuiling 22 uur geleden
Rozpsspareoreprtfjeysuuaa
DutchFAKER
DutchFAKER Dag geleden
Ik gebruik altijd antistatische handschoentjes
Lieyma
Lieyma Dag geleden
Das mooi spul
Kristien Dehollander
Kristien Dehollander Dag geleden
is Apple Pay ING in België al in voege?
Coolblue
Coolblue Dag geleden
Ja zeker. Je leest hier bij welke banken dit kan: apple.co/360lEgF
k klingers
k klingers Dag geleden
Moet de radio een constante stroomdraden hebben in verband met geheugen opslag
Toxic Kaan
Toxic Kaan Dag geleden
Hoe kan je er mee praten ik heb een Forze G als ik praat horen mijn vrienden mij niet kan je me helpen??
Toxic Kaan
Toxic Kaan 12 uur geleden
Coolblue is goed dankje voor je tijd
Coolblue
Coolblue Dag geleden
Hey, balen dat je headset niet goed werkt. Wij helpen je natuurlijk graag verder, maar je kunt het beste hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. De contactgegevens vind je hier: bit.ly/36RaXus
Werner De Boer
Werner De Boer Dag geleden
Hey hoe zet je de apps op de vr op het begin kost dat ook weer geld of niet
LR Nappa
LR Nappa Dag geleden
Hoi Coolblue hoe kan ik mijn oudere M.2 ssd wisselen naar mijn nieuwe M.2 ssd zonder mijn data te verliezen? ik heb geen andere ssd. Alleen 1 M.2 ssd.
LR Nappa
LR Nappa 5 uur geleden
@Thom B. perfect. Ik heb een Solid Drive SSD besteld en daar kan ik van slag gaan. Heel erg bedankt Thom 👍
Thom B.
Thom B. 9 uur geleden
@LR Nappa nnou dan heb je een externe scijf nodig, als je een extene ssd of hdd waar het op han en dan gewoon copy, daarna can je op de nieuwe schijf zetten via de exterbe schijf. edit: sorry dat mijn spelling brak is ik ben lui
LR Nappa
LR Nappa 9 uur geleden
@Thom B. ik heb alleen maar 1
LR Nappa
LR Nappa 9 uur geleden
@Thom B. top bedankt
Thom B.
Thom B. 14 uur geleden
heb je meer dan 1 m.2 slot? want als dat zo is word het makkelijker en je zij dat je de oude will verbeteren dus op dat moment heb je er dan 2
Jorn
Jorn Dag geleden
Is hij beter dan de Oneplus Nord
Shkar Baneii
Shkar Baneii Dag geleden
Kan het kwaad om polyester- en katoen kledingstukken met katoenprogramma op lage temperatuur (30 of 40granden) samen te wassen?
Coolblue
Coolblue Dag geleden
Dat kan je kleding beschadigen, de wasresultaten minder goed maken en/of het drogen/centrifugeren minder succesvol maken. De machine gebruiken volgens de handleiding is aan te raden. Scheid je kleding op basis van stof zoals geadviseerd in de handleiding van je wasmachine en de labels in je kleding. Gebruik verder het wasmiddel volgens de instructies op de verpakking van het wasmiddel (te veel wasmiddel kan je kleding ook beschadigen). Hier de handleiding van de LG erbij: bit.ly/35vLF7p. Vanaf pagina 21 vind je de programmatabel.
Lotte Zeilmaker
Lotte Zeilmaker Dag geleden
kan deze ook op Huawei? of echt alleen samsung
Bas Muntinga
Bas Muntinga Dag geleden
Is het mogelijk om je fitbit via bluetooth met andere apparaten te verbinden? Kan je bijvoorbeeld je airpods ermee verbinden, zodat je muziek kan luisteren tijdens het hardlopen, zonder je telefoon mee te hoeven nemen?
Rob Huijsman
Rob Huijsman Dag geleden
Even een vraag: meet dit apparaat ook het zuurstofgehalte
Coolblue Productadvies
Coolblue Productadvies Dag geleden
Hi Rob, heb je toevallig al op de productpagina gekeken van deze Fitbit Charge 4? bit.ly/2JLmcv1 Hier vind je alle specificaties van dit horloge. Op dit horloge zit een saturatiemeter. Het antwoord is dus een volmondige ja!
Thomas van Schijndel
Thomas van Schijndel Dag geleden
Begin met de voeding, dan is je case gelijk geaard (mits aangesloten) en kun je daar ook je antistatische armband aan vastmaken. Verder niet onbelangrijk om te melden dat je je moederbord, of andere componenten, NOOIT op de antistatische verpakking moet neerleggen. De buitenkant geleidt namelijk. Hoe vaak ik dat al heb zien gebeuren...
Zakaria Assahsah
Zakaria Assahsah Dag geleden
Hoelang kan je er mee luisteren
Coolblue Productadvies
Coolblue Productadvies Dag geleden
Hi Zakaria, daar is eigenlijk geen antwoord op te geven. Dit hangt af van het gebruik. De gemiddelde accuduur is 4,5 uur. Houd er wel rekening mee dat hij sneller leeg kan zijn als je op hoog volume muziek luistert.
bodoti qwiu
bodoti qwiu Dag geleden
Beste coolblue, bijna niemand krijg bevestigingsmail binnen!! Zie twitter!!
axel-TV
axel-TV Dag geleden
Hoeveel fps kan ik counterstrike spelen
Alles met visiblegamer
Alles met visiblegamer Dag geleden
1:06 veels te veel koelpasta erop..
Sven Lammers
Sven Lammers 18 uur geleden
Valt echt wel mee om eerlijk te zijn
Tijmen
Tijmen Dag geleden
Nee hoor, misschien aan de ruime kant maar valt mee. Plus als het er niet volledig naastloopt is het altijd wel goed, aangezien als je je koeler goed aandrukt je toch altijd de zelfde dunne laag hebt
Max Verstappen
Max Verstappen 2 dagen geleden
Echt een top muis heb eerst een tijdje de model D gehad alleen de kabel wat stuk gegaan heb nu de model O wireless echt een prachtding
Bruno Brocken
Bruno Brocken 2 dagen geleden
Hoi @coolblue, ik krijg de HDR van mijn PS4 Pro met deze versterker niet werkende. Hij blijft zeggen: Geen HDR. Heb de HDMI kabels vervangen. Heb software upgrade gedaan van de receiver. TV komt van ook van bij jullie en is 4k/HDR compatibel. Want de pro krijgt wel HDR als ik hem rechtstreeks via de TV aansluit. Enig idee hoe ik deze toch via de receiver kan laten werken? Bedankt voor het antwoord!
eijmertVR
eijmertVR 2 dagen geleden
En we gaan nu kijken wat onze " computer experts" van deze video denken in de comments. 50% van deze "experts" heeft nog nooit zelf een pc aangeraakt en 40% heeft zijn eigen pc gebouwd met hulp van een ander. Die overige 10% die er echt ervaring mee heeft valt hier helaas niet te vinden. Na een kritische blik van mij kan ik deze video perfect goedkeuren hier gaat absoluut niks mis. Topvideo. Negeer die kinders die denken dat ze pro zijn als ze 1 pctje hebben gebouwd
Shark Clan Belgium
Shark Clan Belgium 2 dagen geleden
Hoe sluit je je monitor aan op een moederbord van godlike x570
Gilles
Gilles 13 uur geleden
@Shark Clan Belgium In theorie kan je wifi net zo hoog/snel zijn als je aansluiting. Je wifi is de verbinding tussen router/modem en je draadloze apparaat; dat is dus wat je thuis zelf opzet en niet wat je van je provider krijgt. Je provider levert een vaste verbinding ((A)DSL/kabel(COAX)/glasvezel) al dan niet in combinatie met bv. tv of telefonie. Voor locaties waar een vaste aansluiting niet mogelijk is bestaat nog de mogelijkheid om via 4G/5G of satellietverbindingen te werken maar die zijn meestal niet heel erg snel en redelijk duur. Op dit moment ligt de gangbare maximum snelheid voor een vaste aansluiting op maximaal 1000 Mbps (1 Gbps) up en down voor particulieren. Voor de mogelijke snelheden bij jou in de buurt en de kosten van een abonnement kun je het beste een vergelijkingssite gebruiken.
Shark Clan Belgium
Shark Clan Belgium 16 uur geleden
@Gilles wat is het hoogste wat een consument kan geven van WiFi en welke proviter
Gilles
Gilles 18 uur geleden
@Shark Clan Belgium Ja, dat zal er vast wel komen. Maar dat gaat waarschijnlijk nog wel een paar jaar duren. Dus tegen die tijd ben je waarschijnlijk wel toe aan een ander moederbord. Vraag is alleen of je dan bereid bent om een dusdanig duur abonnement af te sluiten dat je die snelheden ook gaat halen (en niet minder belangrijk ook gaat gebruiken). Zelf heb ik een 1 Gbps glasvezel aansluiting, daar betaal ik ook de hoofdprijs voor. Alleen verstuur en ontvang ik iedere week ongeveer 40 pakketten van 5-25 GB aan data, dan is dat interessant. Enne, wat eijmertVR al zegt, altijd een grafische kaart gebruiken (als dat binnen je budget past), vrijwel geen enkele grafische set van een CPU is geschikt om meer te doen dan wat Office of internet werk; voor gamen is die eigenlijk niet bedoeld.
Shark Clan Belgium
Shark Clan Belgium Dag geleden
@eijmertVR kan er niet in de toekomst 10gbs zijn
eijmertVR
eijmertVR Dag geleden
@Shark Clan Belgium grafische kaart. Altijd doen
Daisy River
Daisy River 2 dagen geleden
Weet iemand of je met deze telefoon airpods kan gebruiken??
Jimmy Z
Jimmy Z 2 dagen geleden
Leuke video en goed uitgelegd ga gelijk aan de slag!
Norsin Yacoub
Norsin Yacoub 2 dagen geleden
Zou top zijn als jullie een review willen maken over de Hori apex
Norsin Yacoub
Norsin Yacoub Dag geleden
@Coolblue heeeel lief ik ben al blij dat jullie reageren en ja ik wens jullie suc6 en hopen dat het jullie lukt voor de rest nog veel plezier en suc6 met jullie yt kanaal en ik hoop dat er een review kan komen
Coolblue
Coolblue 2 dagen geleden
Bedankt voor de tip Norsin! Of het ons gaat lukken om een review te maken van de Hori Apex weten wij niet zeker, maar wij gaan de mogelijkheden hiervoor onderzoeken :).
Norsin Yacoub
Norsin Yacoub 2 dagen geleden
Hoi cool blue zouden jullie een keer een review willen maken van de Hori apex racestuur ik wil namelijk een stuur en ik wil niet heel veel geld uit geven en in mijn gedachtes zitten bij de Hori apex sommige zeggen dat dit een top stuur is en de andere zeggen van niet
David
David 2 dagen geleden
Ik ben benieuwd naar het type case dat hier is gebuikt. Mijn coolermaster case is per abuis helaas kapot gegaan. En deze ziet er interessant uit. Ik de beschrijving staan alle onderdelen behalve de kast zelf (:
Henkde beunhaas
Henkde beunhaas 2 dagen geleden
@Coolblue volgens mij is dit de h500m, want de h500p heeft geen USB c aan de voorkant. De kast die in de video wordt gebruikt heeft dit wel.
Coolblue
Coolblue 2 dagen geleden
Oei, die zijn wij vergeten toe te voegen in de beschrijving inderdaad. De case die gebruikt wordt in de video is deze: bit.ly/2UVLqww. De Cooler Master MasterCase H500P Mesh (ARGB Editie).
NonActiveAnymore
NonActiveAnymore 2 dagen geleden
Cringe & skeer
Coolblue
Coolblue 2 dagen geleden
Nou zeg.
Running Modes
Running Modes 2 dagen geleden
Wauw. Dit soort reviews van Coolblue zijn net alsof je gewoon naar een vlog zit te kijken van een sportieve NLpostsr ofzo, lekker simpel, gewoon in de woonkamer maar tegelijkertijd wel heel professioneel en informatief! En dat van een mega bedrijf😅... Leuke video en leuk product ook!
Coolblue
Coolblue 2 dagen geleden
Bedankt voor het mooie compliment! We werken altijd keihard aan de reviews en dan geeft zo'n compliment natuurlijk veel voldoening! Daar doen we het voor 😄
Kenny Perquy
Kenny Perquy 2 dagen geleden
Je steekt de sleutel op het slot langs binnen. Dus je kunt niet meer langs buiten de sleutel gebruiken? Je 'domme' slot werkt dan niet meer in principe? bvb als de batterij zou opraken?
ancoballif
ancoballif 2 dagen geleden
Je hoeft niet te gronden al er nog geen stroom doorheen is gegaan
Tijmen
Tijmen Dag geleden
Dat is dus niet waar, als je computer al aan heeft gestaan en er zit daarom nog stroom in je computer dan is er iets goed mis met je pc. Gronden doe je omdat je zelf bij het bewegen statische electriciteit opwekt. Als je dan bijv een cpu aanraakt kan hij kapot gaan.
eijmertVR
eijmertVR 2 dagen geleden
Je hebt nie veel ervaring he? Het maakt niet uit of jij een schok krijgt, maar wel of je electronica een schok krijgt.
SCANNER VENDOME
SCANNER VENDOME 2 dagen geleden
Me podrias ayudar a como configurar el correo en mi Scan 500
Anna Jansen
Anna Jansen 2 dagen geleden
Wat is dan delay. Ik hoor mensen die fifa spelen vaak zeggen dat ze last hebben van delay. Is dat het zelfde als input lag of niet
Coolblue
Coolblue 2 dagen geleden
Hoi Anna, Ja, met delay bedoelen we input lag :)
NsGames 07
NsGames 07 2 dagen geleden
@coolblue Welke gaming stoel is dat in de video met Rgb????
NsGames 07
NsGames 07 2 dagen geleden
@Coolblue zou ik hem dan ook bij een andere winkel halen wat is het model?
Coolblue
Coolblue 2 dagen geleden
Hoi! We hebben even voor je gekeken en het betreft een showmodel, geen stoel die wij verkopen.
ArtemisWasTaken
ArtemisWasTaken 2 dagen geleden
ben ik de enige die het een beetje hinderlijk vind dat ze Nederlandse termen gebruiken? i mean .. ZEG GWN RAM en niet “werkgeheugen”
Arthur
Arthur Dag geleden
@ArtemisWasTaken ai. Dat had ik niet zo bedoeld. Sorry!
ArtemisWasTaken
ArtemisWasTaken Dag geleden
@Arthur bro hz doe je zo kanker naar , ik wil geen beef met je.. ik uit mn mening , that’s it
Arthur
Arthur Dag geleden
@ArtemisWasTaken nou en, werkgeheugen is gewoon een duidelijke term. Ik verklaar deze klacht als ONGEGROND.
ArtemisWasTaken
ArtemisWasTaken 2 dagen geleden
@Arthur omdat bijv in hun webshop ze wel Engelse termen gebruiken
Arthur
Arthur 2 dagen geleden
Het is toch een Nederlandse video? Waarom zou je dan klagen over Nederlandse termen? Werkgeheugen is een standaard woord in Nederland.
Bizzclub
Bizzclub 2 dagen geleden
Aparte tutorial voor cable management zou wel handig zijn.