CANNAFUEL laat DIETIM RECLAME MAKEN voor NUTTELOZE OLIE en OVERTREEDT WETTEN | S04E23

  Weergaven 891,420

BOOS

2 maanden geleden

Dit is de laatste aflevering van dit seizoen én van het jaar! Begin januari zijn we terug met seizoen 5.
Tim van Teunebroek, ook wel Dietim (voorheen Snapking), promoot tegenwoordig Cannafuel. Dit supplement bevat bepaalde ingrediënten die je niet alleen zouden helpen afvallen, maar waardoor het product ook als een soort pre-workout dient. Klinkt super. En dat voor maar €60 per 15 milliliter (!). Eén klein probleempje: na een paar wetenschappers te hebben gesproken blijkt dat het product totaal geen nut heeft voor de beweringen die erover worden gemaakt. Daarnaast worden er behoorlijk wat regels overtreden. Die van de NVWA, bijvoorbeeld. En de Reclame Code Commissie. En de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid. Om maar wat voorbeelden te noemen.
Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl
In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.
Elke donderdag om 16.00 uur op dit kanaal.
Volg ons ook op Instagram:
boosbnnvara
debroervanroos
marijederoode

Reacties
Ben Hoogendoorn
Ben Hoogendoorn Uur geleden
Leuke video! Nu even counter pounder halen tot zo!
wouter singelenberg
wouter singelenberg 5 uur geleden
haha vgm ziet niemand het maar bij 26:30 vraagt tim of t opgelost word, waarop die chap zegt “jajaa een week dit dat” vervolgens tim 🧢 🧢
Spelt
Spelt Dag geleden
Die gozers zijn nog te dom om te poepen man, niet normaal
DOE PLATFORM
DOE PLATFORM 2 dagen geleden
Hij lijkt op die gast van 300, this is Spartaaaaa lol
Lennart De la Rambelje
Lennart De la Rambelje 2 dagen geleden
“Ik geef ook echt best wel heel vaak aan -bijna dagelijks” Ehh... wattes?!😂
Jules Lent
Jules Lent 2 dagen geleden
nou vandaag is het 1 maart 2021 en er staat nog steeds op de site dat ze bezig zijn het product te verbeteren. Volgens mij is dat een langere periode dan de beloofde twee weken.
Edwin
Edwin 3 dagen geleden
KUT TIM!.... die ene Tim dan hè.
RayMB
RayMB 3 dagen geleden
'' Wij van WC Eend ....... '' -_-
Alexander K.
Alexander K. 3 dagen geleden
Als die mensen nu eens dezelfde energie zouden steken in het daadwerkelijk wat opzetten ipv de boel steeds te flessen...
Anoniem Gozer2
Anoniem Gozer2 3 dagen geleden
ik klikte gelijk weg omdat diegene die boos was niet in beeld wou komen
Charlot Privates
Charlot Privates 4 dagen geleden
doe dit eens bij mark rutte en de globarizerings maffia dan ben je de man :d
Demy Demy
Demy Demy 5 dagen geleden
Ik heb nog nooit van mijn leven zulke domme hersenloze ezels gezien.
CarlosDelSol
CarlosDelSol 5 dagen geleden
DezeTim had toch met minderjarige wat gedaan of was da iemand anders?
Charlot Privates
Charlot Privates 5 dagen geleden
Hey Hofman! Ik ben groot fan van je vader, een echte man hahahaaaa. Maar moet ik toch toegeven dat ik die man kan begrijpen en dat je hem toch slecht afschrijft en dat dat eigenlijk ook niet legaal is omdat je het imago kapot maakt. Ik zou het product nooit nemen omdat ik weet dat het maar heel weinig helpt maar toch heeft de man gelijk op het gebied van wetenschap. The world health organization heeft blijkbaar verschillende manieren hoe ze dingen optellen en bekijken en ze hebben er al regelmatig langs gezeten met de 'officiële wetenschap' dus ja door jou gebrek aan onderzoek kan je hem nog niet zo slecht praten want hij gaf je de ingrediënten maar je kan het moeilijk begrijpen wat ik zelf ook meemaak soms. Want de ene persoon kan toch ook een links iemand zijn en iemand anders kan rechts zijn hangt ervanaf hoe je er over wilt denken en door welke ogen je soms kijkt, ik denk dat dat wetenschappelijk kan veranderen ja. Kijk nou naar je vader die man weet zoveel en toch word er niet echt veel mee gedaan omdat we 'wetenschappelijk zalvjes en pillen moeten nemen' Zelfs jou expert zei dat placebo ook een effect zou hebben dus dan neem ik aan dat je dat ook moet onderzoeken want anders ga je verder op maar halve feiten. In ieder geval placebo effect kan inderdaad helpen voor sommige mensen die er willen in geloven. Ik wil dat je nog onderzoek doet 😄 Klinkt niet echt netjes van je maar goed het lekker moppie wat langs je staat maakt al veel goed 😝👍. En doe je oorbel uit man 😂 dat is toch niets voor mannen, het geloof wel maar de oorbel niet.
Dr_nacknack
Dr_nacknack 5 dagen geleden
Doe de belastingdienst
Sylwia
Sylwia 6 dagen geleden
Je hebt heel veel mensen die heel goed kunnen lezen, en mensen die niet zo goed kunnen lezen.... praat hij nou over zichzelf?
Lennert Janssen
Lennert Janssen 6 dagen geleden
wel slim van hun dat ze een campagne starten met de meest domste persoon van europa
Joffrey Van garderen
Joffrey Van garderen 7 dagen geleden
Counter pounter xD hahahahaha
Wenyut Hoffie
Wenyut Hoffie 7 dagen geleden
Die Tim toch
Pascal Boekhout
Pascal Boekhout 8 dagen geleden
DNP
donny dutchmen
donny dutchmen 9 dagen geleden
Ik vind dit heel slecht, maar dan moeten we ook al die Tellsel reclames van TV verwijderen. Want die verkondigen net zoveel onzin als deze gasten. Dus waarom Tellsell wel en hun dan niet? En daar gebruiken ze ook nog eens nep foto's van tweelingen en zo. Om te doen alsof ze binnen 2 maanden 30 kilo zijn afgevallen. Grotere oplichtingspraktijk bestaat er niet op dat gebied. Maar deze gasten moeten ook zeker gestopt worden. Het zijn gewoon een stel gasten met het IQ van een 13 jarige die denken dat ze op de goede weg zitten. Ze weten nergens wat van en zien er ook totaal het kwaad niet van in. Totdat iemand het inneemt die allergisch is voor de bestanddelen waarvan de verpakking zeg dat het er niet in zit, maar er juist wel in aanwezig is. Bijvoorbeeld dus iemand met een kokosnoten allergie. die persoon kan daaraan overlijden en dan hebben we toch een andere zaak denk ik.
BarryChristian
BarryChristian 9 dagen geleden
Je haalt toch ook niks bij Dietim 😭
SillyCrapBaskets
SillyCrapBaskets 9 dagen geleden
Ik weet niet precies wie die dame is die het mee presenteert maar het feit dat zij en Tim telkens niet synchroniseren met elkaar tijdens bijna elke aflevering maakt de chemie tussen hun twee en daarmee het programma alleen maar geweldiger XD. Nooit stoppen met dit!
ItsBeans
ItsBeans 10 dagen geleden
Maar wist de nvwa hier niets van dan? Hun moeten het namelijk toch controleren😂
Ro s
Ro s 10 dagen geleden
Mensen allemaal even voor de duidelijkheid. Een gezonde fatburner bestaat niet!!! Enige dat je daadwerkelijk laat afvallen is t3 danwel clenbuterol en dat is niks voor niks illegaal.
Aron Martin
Aron Martin 10 dagen geleden
Het ultieme bewijs dat vloggers geen hersenen hebben.
WesselBeer
WesselBeer 10 dagen geleden
tim (dietim) shotgunt die oorkonde gwn meteen
Maureen Brink
Maureen Brink 11 dagen geleden
Wat een sjap
Quentin
Quentin 11 dagen geleden
The acidic rocket admittedly scrape because string atypically clip besides a debonair chimpanzee. sick, fortunate license
Mjolnir Tharock
Mjolnir Tharock 12 dagen geleden
marije is te knap en schattig hallo
Cyriel_Cookie
Cyriel_Cookie 12 dagen geleden
Die DieTim heeft echt het verstand van een stoeptegel😂
EstefanHakari
EstefanHakari 12 dagen geleden
9:56 “DOE EEN SHIRT AAN EN GEDRAAG JE” HAHA
P.S Rouz
P.S Rouz 12 dagen geleden
Welke merk shirt draagt regie
Hyco
Hyco 12 dagen geleden
De supermarkten zitten vol met rotzooi die je lichaam kapot maken. Dat mag wel he..
Francis Turner
Francis Turner 13 dagen geleden
The tedious tyvek marginally live because bangladesh posteriorly disappear of a sophisticated gong. nifty, powerful pet
Remi van ysacker
Remi van ysacker 13 dagen geleden
Acid letsgo
ItzMeZegerYT
ItzMeZegerYT 14 dagen geleden
WAAR GAAT NEDERLAND HEEN MET DE “GOEDE” VOORBEELDEN?!
Maartje Goede
Maartje Goede 14 dagen geleden
Wanneer je olie neemt náást een normaal westers dieet ~met redelijk wat koolhydraten~ kom je in korte tijd aan. Olie/vet is alleen hulpzaam als je een koolhydraatarm of ketogeen dieet volgt, maar zelfs dan zou ik dat niet aanraden omdat je meestal genoeg vetten binnen krijgt uit het dieet zelf. Wanneer je lichaam voornamelijk op koolhydraten draait en daar vet bij gooit slaat je lichaam het vet op als... vet. Ik zou het alleen aanraden als je honger hebt tijdens vasten. Hoewel je lichaam dan eerder schreeuwt om vitamines en mineralen, niet om vet gezien je je eigen vet aanspreekt tijdens vasten.
Friso Baaij
Friso Baaij 14 dagen geleden
Die Dietim had ie wel wat harder mogen aanpakken. Dat soort lui hebben duizenden volgers en zijn alleen maar bezig om daar geld van te krijgen. Een grote oplichter. Hij zegt het zelf, ja is gewoon marketing. Marketing en oplichten is niet hetzelfde...
Anouck Goudsmit
Anouck Goudsmit 15 dagen geleden
Is cbd cannabis
Leon Van der Zwet
Leon Van der Zwet 15 dagen geleden
12:11 Who was here before the meme
Jelle Giesen
Jelle Giesen 16 dagen geleden
Hij weet dat hij fout zit kijk zijn gedrag op 22:43
Ries
Ries 17 dagen geleden
Tim doet het goed! goed programma!
Agent Patrick
Agent Patrick 22 dagen geleden
Tim zou je mijn zaakje eens willen onderzoeken? Heb altijd gedacht dat ik best wel een formaatje had, mijn moeder zei het ook altijd. Maar toen ik vorig weekend seks met mijn eerste vriendinnetje wilde hebben lachte ze me uit. Ze appt mij ook niet meer terug. Ik voel me misleid.
illougal nation
illougal nation 22 dagen geleden
Die twee idiots scientist die jullie advies hebben gegeven wil ik ook geen advies want het is wel wat ingewikkelder dan naar 1 onderzoek kijken. Je moet naar de hele cascade kijken. Maar dat gaat waarschijnlijk boven jullie pet. En niet iedereen is blessed met perfecte gene Tim.
Little_Gacha _Bunnyy
Little_Gacha _Bunnyy 23 dagen geleden
Als het zou werken dan had ik sws al 100 zakken m&m’s gekocht en 1 zo’n flesje spul😂😂😂
Lovefashion.
Lovefashion. 24 dagen geleden
Naast die fraude omg wat is die reginald fucking lekker 🤤 wat is zijn insta.
lola utrecht
lola utrecht 25 dagen geleden
Ze zijn wel eerlijk goed gezegt. Niks met tim en dat meisi maar ze zijn wel eerlijk. Maar makkelijk om te lullen
melle
melle 26 dagen geleden
Ja maar je bent ook echt niet 💯 als je dit koopt, denk ff na het is snapking
topper wave
topper wave 27 dagen geleden
Nice man tim, en zn hondje
superjorn
superjorn 27 dagen geleden
Wat een idioot die Tim van Teunebroek. Waarom volgen mensen die gast? :’)
Waarheid
Waarheid 28 dagen geleden
Goede video's, Tim pakt boefjes!
JKT MOTO
JKT MOTO Maand geleden
Toch leuk hoe die vent zichzelf vast lult😂😂
Jolt
Jolt Maand geleden
Dietim deed dit prima. Natuurlijk slechte promotie, maar hij heeft zeker goeie bedoelingen
Tirza Didden
Tirza Didden Maand geleden
wie heeft er nu nog meer zin in counter pounter?
Loïs Del Rey
Loïs Del Rey Maand geleden
Tim is echt geweldig hahahaha
Dejana Klac
Dejana Klac Maand geleden
Alleen dure woorden gebruiken en niemand komt er achter 🤣🤣🤣🤣
Jelmer van Dijken
Jelmer van Dijken Maand geleden
Ik moet zeggen die guy van cannafuel was opzich best chill dus dat doet die wel goed (dat is ook alles)
daphne van der veer
daphne van der veer Maand geleden
Zorgen jullie er wel voor dat ik goed op beeld sta?? Je staat er super op met je wetenschap is mening haha. slim.
Daniella De Jong
Daniella De Jong Maand geleden
hoe denk jij dat wetenschap werkt 😂
Daan de jong
Daan de jong Maand geleden
wat voor speciaals was er op 7 januari?
Receptieenik Enik
Receptieenik Enik Maand geleden
oh was het maar waar :)
kimberly
kimberly Maand geleden
3 druppels olie a day keeps the doctor away!
Ellice. P.
Ellice. P. Maand geleden
Ik vraag me af of ze ook gewoon deze namen van sporters mogen gebruiken in hun promoties. Weet iemand dat? Of kan iemand een screenshot naar een van hun sturen, kijken hoe ze reageren. Ik heb zelf geen insta of twitter.
joostjb
joostjb Maand geleden
Volgends mij heeft deze gozer elke dag cheatday. En zware roidstepels. Damn wat een idioot
TheBudgetBlog
TheBudgetBlog Maand geleden
WeTEnScHaP iS eEn BEetJe KiJKen eNzO mET VeRSchILlenDE MeThODeS.... Volgens mij heeft hij nog nooit een wetenschappelijk artikel gelezen
Rovw
Rovw 6 dagen geleden
Ik en heel veel andere hebben dat waarschijnlijk nooit gelezen
TheBudgetBlog
TheBudgetBlog 11 dagen geleden
@kamikagaming Ik studeer biomedische wetenschappen dus doe bijna niet anders haha
kamikagaming
kamikagaming 11 dagen geleden
Jij wel dan?
Itsbigbunny
Itsbigbunny 19 dagen geleden
volgensmij zou hij dat niet eens kunnen 😂
Damailo Eisvelt
Damailo Eisvelt Maand geleden
23:57 ‘Opeens Duits praten?’ Ik ga stuk 😂
23Daaann
23Daaann Maand geleden
Ik snap wel dat ze afvallen, van al dat extra vet wat je "kan" vreten ga je toch gigantisch aan de schijterij hahahaha.
Kevin Soulliaert
Kevin Soulliaert Maand geleden
Shiiiiittt die Regi is een stoot zeg, die gast is knap! Jouw ogen dude ! Helaas ook het enige,.. echter veel van wie Tim aanvalt, kijken ook op hem naar hem! Dat haal ik uit de gedragingen die zich stellen. De meeste haten het echt dat het net Tim Hofman is die ze de les komt spellen, omdat ze bijna allemaal ook een vorm van sympathie voelen. Ik kom tot de conclusie dat Tim een soort publiekslieveling is. En terecht. En die Regi baalt als een stekker! Al is zijn houding nooit aanvallend geweest, kortom: hij heeft Timmert graag. Groutjes ik.
Martin Hendriks
Martin Hendriks Maand geleden
Er wordt voorbijgegaan aan het feit dat de mens tot meel meer in staat is dan gedacht wordt Mocht het zijn dat het middel niet werkt, dan kan het placebo effect er toch voor zorgen dat het “ WEL” werkt, snappie? Mind over matter dat is mijn gedachten hierbij En nee ik heb geen enkel belang hierin Natuurlijk is het verboden om op deze wijze producten aan te prijzen maar het ging mij om essentie “ werkt het wel of niet “
Daniël Klop
Daniël Klop Maand geleden
Zoveel als jou kan
branchyapple
branchyapple Maand geleden
19:18 moest effe nadenken wat z'n eigen naam is
Ano niem
Ano niem Maand geleden
je valt erdoor af omdat je geen geld meer hebt om daadwerkelijk eten te kopen
Elisabeth Donk
Elisabeth Donk Maand geleden
Wanneer je een discussie voert met een dom persoon, VERMOEIENDD 🥱
CJ_Incognito
CJ_Incognito Maand geleden
Deze gasten zijn echt te dom om te poepen.
Maik Dreijer
Maik Dreijer Maand geleden
Snel afvallen werkt maar 1 ding, cocaïne.
Online Museum
Online Museum Maand geleden
Liesbeth voedingsexpert maakt een drogreden: 3 druppels van vergif kan een lijf vermoorden, verminken en imuun maken. Veel veranderingen dus!
Nassan Sousa
Nassan Sousa Maand geleden
Dit was echt Hilarisch!!!!
Brian Post
Brian Post Maand geleden
Echt zo’n ongelofelijk domme ezel die vent van cannafuel met ze runderkop
Kim W
Kim W Maand geleden
ja ik denk dat ander onderzoek ander resultaat kan hebben. bruh heb je ooit les gehad over wetenschappelijke artikelen.
Sara
Sara Maand geleden
Counter pounter
Huismannelijk
Huismannelijk Maand geleden
Je kan prima afvallen van een paar druppels, rad140, lgd-4033, S4
Robin Campfens
Robin Campfens Maand geleden
Dat wordt de nieuwe cultuur, geen bewijs nodig, het wordt geroepen dus het is zo. Ik ben hier tegen. Maar ik ben ik
Robin Campfens
Robin Campfens Maand geleden
de stemvervormer was even uit oopsie..
Roon Veete
Roon Veete Maand geleden
Wat een leeghoofden pffff
Hungary rat
Hungary rat Maand geleden
"Hoe kun je van 2ml nou afvallen" zegt de voedingsdeskundige. Zij heeft dus duidelijk nog nooit van clenbuterol gehoort dan. x)
spek koek
spek koek Maand geleden
Tim zeg nooit meer challas
spek koek
spek koek Maand geleden
ik wou mezelf van een brug afgooien doen hij zei "dan ons"
Lars Danen
Lars Danen Maand geleden
counterpounter... geniaal!!!
Gonzo Gongoozle
Gonzo Gongoozle Maand geleden
Als je wil afvallen moet je gwn je bek eens dichthouden, of gezond leven.
BlackDeath60 8
BlackDeath60 8 Maand geleden
Hoe krijg je Jeugddetentie op je 22ste?
Shoenix
Shoenix Maand geleden
Tim en het meisje dat bij hem stond hadden beide knalrode ogen. Snap nu wel meteen waar alle CBD uit die olie heen is gegaan.
Daniyaal Chan
Daniyaal Chan 15 dagen geleden
Cbd heeft daar niks mee te maken
predjee
predjee Maand geleden
ook gewoon niemand die beseft dat cbd op de opiumlijst staat.
KickboxerRV KickboxerRV
KickboxerRV KickboxerRV Maand geleden
Nahh snappie man slissie slis man
bambarz 86
bambarz 86 Maand geleden
Alleen domme mensen kopen dit. Ga sporten en op je eten letten.
Sweix
Sweix Maand geleden
waarom van die zielige teksten ernaast editten. zeg het gewoon in zijn gezicht. zielige programma dit
B Hopkin
B Hopkin Maand geleden
Ik vind dat je goed bezig bent. Leuk kanaal. Maar ik heb het je al vaker gevraagd maar krijg steeds geen respons.. dus ik ga het weer vragen.. wanneer ga je nou de ergste oplichters/leugenaars (de overheid) eens eindelijk aanpakken? Waarom steeds veel minder erge dingen dan dat ? Gebruik je bereik. Je heb de views. Dan help je niet 1 iemand of een paar mensen maar het hele land ,;)
Emielos12
Emielos12 Maand geleden
Voor iedereen die sport bij Big Gym. Stuur een mail naar Boos. Blijven geld afschrijven in de lockdown, onmogelijk op je abonnement op te zeggen etc.
Eaty McEatison
Eaty McEatison Maand geleden
What the fuck voor een samenleving is dit, waarin minstens 80% vd mensen dom genoeg is om een aangetoonde ZWAKBEGAAFDE GENAAMD TIM te geloven.
0ntdaan
0ntdaan Maand geleden
Hijs wel veranderd
BOZE MAN FLIPT OP ONS..
11:57
Tim Tygran
Weergaven 205K
BOZE MAN FLIPT OP ONS..
11:57
Tim Tygran
Weergaven 205K
SABATON - Livgardet (Official Music Video)
5:03
Sabrina Carpenter - Skin
3:01
SabrinaCarpenterVEVO
Weergaven 13 mln.