Hur du skapar Lycka in i Ditt Liv

  Weergaven 20,115

Light at the Centre SE

2 maanden geleden

I den här videon pratar jag om hur du får in lycka och kärlek i ditt liv.
Jag har en workshop där jag pratar om 7 principer, eller 7 chakran som det också går att kalla dem. I den här videon berör jag främst den 2a principen.
Chakra betyder hjul, som i sin tur representerar en evigt existerande lag. Chakra 2 berör känslor. Utan känslor skulle vi vara helt tomma, som en bägare utan vatten. Utan känslor har vi ingen mening eller liv.
Vi vill inte uppleva negativa känslor, vi vill inte känna oss ensamma eller kärlekslösa. Vi vill inte känna att livet är meningslöst eller känna tomhet inombords. Vi vill inte känna avundsjuka, eller känna oss mindre värda än våra medmänniskor.
I Chakra 2, eller Princip 2, pratar jag om den lag som rår över våra känslor och hur vi skapar och formar känslor. När du förstår denna princip kan du sluta vara rädd för de negativa känslorna och förstå att du när som helst kan skapa in positiva känslor i ditt liv. Människan har alla resurser inom sig, men hon har glömt dem.
Vill du veta mer om mig eller komma i kontakt med mig kan du besöka min hemsida: Light at the Center
www.lightatthecenter.com/

Reacties
Marie Grendel
Marie Grendel 10 dagen geleden
❤️
Astrid-Ingalill G
Astrid-Ingalill G 15 dagen geleden
Tack finaste Susanne... 💗🙏💗 Jag är mer lycklig idag, än vad jag var förr.. Och jag behöver ingen/inget som som gör mig lycklig.... Men, nu kommer ett "men". Detta med vädret får mig verkligen att bli tung, allra helst då vi har haft regn ☔ 💧 🌧️ i stortsätt varje dag sedan september.. Jag som älskar att vara ute, gå långa härliga promenader, drar mig för att gå ut efter två dagar i regn.. Blir såå frusen.. I både kropp och själ.. 😔 Jag har ju den uppfattningen att vi behöver den sol ☀ under både sommar och höst, för att vi ska klara den långa mörka vintern vi har här i Norrland.. Är det vi människor som drar till oss dessa regn?
Mia Persson
Mia Persson 21 dag geleden
Tack för att just jag fick snubbla in här just nu med just dig. Så fint beskrivet, tårar av tacksamhet. Tack, fina, fina du för att du delar med dig ❤️😇❤️
Ingemar
Ingemar 21 dag geleden
Vad gör man med de som Verkligen behöver kunna känna vad de vill, inutiutivt. När de är så medicenerade och ockuperade att de inte kan..? Tack för att du delar din kunskap! ♥️♥️
WWG1WGA SWEDEN THE OCCULT ART OF LAW
WWG1WGA SWEDEN THE OCCULT ART OF LAW Maand geleden
⛔"SELEKTIVT NYHETER" must report this⛔LVU KOMMUNAL MANNISKOHANDEL AV SVENSKA BARN, EVERY PARENT IN SWEDEN NEEDS TO LISTEN TO THIS🇸🇪soundcloud.com/ulf-bittner/intervjusamtal-om-lvu-socialforvaltningarnapedofilring-i-sverige-med-ove-sviden-20190308 YOU CAN BUY IT (ljud bok ocksa!) On ADLIBRIS ⬇️ www.adlibris.com/se/sok?q=ove+sviden NAMNDEMAN, POLITICIANS, SOC CHEFER mm ARE RUNNING THE LVU CARE HOMES, making 10 million or more a year per verksamhet from taxpayers money, by kidnapping OUR CHILDREN!! Seppo Karmista is Ordf. I sollentuna SOC namnden, he is Ordf, in his own company VIVER AB, (org 559054-5520 vard & omsorg med boende/journal hem, he made 9 million last year from having his employees KIDNAP OUR CHILDREN!! ⛔ That's just one example, they're all involved in these care homes!! ITS HUMAN TRAFFICKING!! //Sharon Mcloughlin 072-8383945 Call me if you've had your kids kidnapped by LVU LAGEN or handed over to the PYCOPATH parent you separated from xx
Anitha Trana
Anitha Trana Maand geleden
tråkigt är om man inte har nån fest att gå till
Anton
Anton Maand geleden
🙏Hur kan vi vakna upp ur egot?
Anders Johansson
Anders Johansson Maand geleden
Men är lycka ett måste då 🤔
Roxy Stellar
Roxy Stellar Maand geleden
hoppas Du mår rikitigt frisk lungn och bra nu och framöver 💋 God🎄Jul 💕 k♥d💞s
WWG1WGA SWEDEN THE OCCULT ART OF LAW
WWG1WGA SWEDEN THE OCCULT ART OF LAW Maand geleden
Thank you for speaking out, my daughter has listened to your videos and understands I have a different blueprint, it's easier for them to digest when someone else says it ❤ stor Kramer
David Uldén
David Uldén Maand geleden
Superfina ord! :)
Maggie Flores
Maggie Flores Maand geleden
Hej, jag är Maggie efter att ha varit i ett förhållande med min man i 5 år han slog upp med mig. Jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag vill ha honom tillbaka så desperat på grund av min kärlek för honom bad jag honom med allt, jag lovade att han vägrade. Tills jag berättade för en vän till mig om problemet som passerar föreslog hon att jag hellre skulle kontakta en trollformel som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få honom tillbaka, hon berättade för mig hur hon snubblade på DR Odianosen online hade jag inget annat val än att prova. Jag kontaktar DR odianosen och han sa till mig att jag inte borde vara rädd för att allt kommer att bli okej innan tre dagar. Han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen ringde min man till mig och jag blev så förvånad att jag svarade samtalet allt han kunde säga är är så ledsen för alla smärtor jag fick dig att gå igenom att han vill att jag ska återvända hem han sa också att han älskade mig så mycket jag var väldigt glad att jag gick tillbaka till honom ... det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen . Du kan kontakta den här stora mannen med det här WhatsApp-numret +2348107771101 ELLER E-posta {abelodianosen11@gmail.com}. Han specialiserade sig på att besvara all slags förtrollning, * KÄRLEKSSTAVNING * SKILSKAPSTÄLLNING * ÄKTENSKAPSSTAVNING * BINDANDE STAVNING * BREAKUP STAVNING * LOTTERY STAVNING * KAMPANJET I KONTORET * KONTRAKTGODKÄNNANDE STAVNING * BANISKA EN GÅNG ÄLSKARE STAVNING * Undersökning FRAMGÅNGSSTAVNING * SKYDDSSTAVNING * OM DU VILL NÖJA DIN ÄLSKARE * VISA GODKÄNNANDE STAVNING * VINN RÄTTSFALL STAV osv ...
Vill Säga
Vill Säga Maand geleden
Du utgår från att alla blir lyckliga av samma saker
Marie Sylvén
Marie Sylvén Maand geleden
Tack snälla för fin info som vi så väl behöver...vi skapar allt själva och nu lär du oss hur det går till wow
kaktusar02
kaktusar02 Maand geleden
Så skönt att höra, så mycket aha, tack!
Tony Gemrud
Tony Gemrud Maand geleden
oj jag har mycket att jobba med!Men kanske börjar att förstå vad du menar.Att tänka utanför boxen o riva murar som hindrar en från att komma till sitt inre jag!Mer av dig tack!
Mats Olsson
Mats Olsson Maand geleden
Jag lyssnar och tar in varje ord ,de är från källan och hemmet .Tack !
susanne Segerblad
susanne Segerblad Maand geleden
Tack 🙏 🌹 underbart att lyssna på dej
Anna Wigervall
Anna Wigervall Maand geleden
Hela mitt liv har varit en inre utvecklings- och mognadsprocess. Jag är 75 år men har levt i bara ljus och bara mörker, mentalt i en annan dimension, datoriserats och blivit en människa som andra här på jorden., en utvecklingsprocess började någon gång när jag kände mig som ett med universum. Alla psykiska processer i själen och psyket har jag gått igenom som finns här på jorden. När jag levde i en annan dimension förstod jag att vi människor här på jorden inte talar samma språk och inte kan tänka som de däruppe. Det var omöjligt jag kunde inte klara av det ... jag har också upplevt en början av något hemskt en livets början - jag kan inte ens tänka på det. Jag har varit bara kärlek och ljus men ljuset togs ifrån mig- allt Som jag har förstått dig så måste jag utvecklas vidare för att en gång möta det liv som jag älskade . Och jag upplevde att Gud svek mig så mycket att jag än Indrag känner mig oförmögen att förlåta det helvetet som jag tvingades gå igen. Men märk väl jag har hela tiden känt mig trygg och skyddad av Gud. Mem saknar nu förmåga att vända mig till Gud. Något ego har jag inte länge i egentlig mening - men jag tycker om mig själv och är snäll mot mig. Den enda människa som jag har nu. Jag förstår att nin nya eller fortsatta resa börjar nu Eftersom jag fördes till dig. Jag får se var jag ska börja och om jag har kraft över till något.
Carina Härström
Carina Härström Maand geleden
Tack ! 💗🙏
Marika Renström
Marika Renström Maand geleden
Tack, innerligt tack och återigen tack!💖
Scandic Dream
Scandic Dream Maand geleden
T A C K !! 🙏❤️😊
Yamina Bendahmane
Yamina Bendahmane Maand geleden
Så sant det du säjer, tack!, har dock blivit skrämd av 2 kvinnor på youtu.be som lovordar Trump och blir arga på mig för att jag inte tror att han måste vara president, är du också anhängare av Trump?
Carina Fredriksson
Carina Fredriksson Maand geleden
Måste bara berätta att när jag var fem sex år deltog jag i Frälsningsarméns luciatåg och jag kunde inte läsa men min äldre syster som också deltog hjälpte mig och jag lärde mig texten utantill, det jag skulle säga inför publiken var "Jesus sade I ären värdens ljus". Jag fyller 68 år den 21/12 och det här minnet har följt mig hela livet. Tack snälla Susann för att du är här och hjälper oss du ger mig ro i själen.
Jan Halldin
Jan Halldin Maand geleden
@Maria Wennerbeck Är jag Kristen är det omöjligt att ära Gud om jag inte ärar Sonen Jesus! Personligen anser jag att detta verkar vara besläktat med hinduismen och buddhismen, då det bl.a. går ut på att återfödas i jordisk gestalt. Den Kristne Guden är vässensskild från detta!
Maria Wennerbeck
Maria Wennerbeck Maand geleden
Så fint! 🕯Precis det som Susann också menar. Det bör inte finnas några motsättningar. Om man är kristen eller utövar en annan religion är det samma Gud, ljus, källa.....vi är delar av och samma kärlek vi delar. ❤️🌟
Carina Fredriksson
Carina Fredriksson Maand geleden
@Jan Halldin Tack Jan önskar dig detsamma!
Jan Halldin
Jan Halldin Maand geleden
"I ären världens ljus" sade Jesus till sina lärljungar! Jesus Kristus är min Herre! Idag är lärljungarna de Jesus troende/Kristna! Jesus är den Ende som kan ge mig ro i själen Han är min Räddare/Frälsare genom att ge nåd och åter nåd! Personligen skulle jag inte våga, eller vilja, blanda in denna kanal med Jesus! Önskar dig Guds rikliga välsignelser i Jesus Kristus!
ja sten
ja sten Maand geleden
❤️ jag vet ❤️
Asa Holfve
Asa Holfve Maand geleden
Tack så mycket Susann för alla kloka ord ! Wow ! 🙏 🙏❤️❤️
Lina ysolarseed204/9
Lina ysolarseed204/9 Maand geleden
Tusen tack till dig.. så bra! ❤️
Cissi haglund
Cissi haglund Maand geleden
Är så glad att jag har funnit dig 💖 Orden känns igen inom mig ✨🙏🏼💖
Jennie Lindkvist
Jennie Lindkvist Maand geleden
Spot on🙏🏻💖
Anna R
Anna R Maand geleden
Om man öppnat sej helt o vill dela med sej av all sin kärlek o glädje men då blivit avvisad, (I barndomen o sedan upprepas mönstret i tex kärleksrelation) kan man rädd för att känna "för mkt kärlek" och bli rädd för att bli avvisad o förlora känslan av lycka.....Ankytningstrauma "Ambivalent "....vill du prata om det i ngn video vore jag så tacksam!!!
Karina Pettersson
Karina Pettersson Maand geleden
🙂♥️💕Tack finaste Susanne.
Tors vrede
Tors vrede Maand geleden
Denna musik länk vill jag ge till dig! Hoppas du uppskattar den? Och tack för att du finns, och bryr dig. Mvh nlposts.info/past/i3W-qZTJjZil2nk/video
Siv Åkesson
Siv Åkesson Maand geleden
Tack, så fantastiskt bra! ❤️
Eva-Lena Lindh
Eva-Lena Lindh Maand geleden
Är så tacksam för att jag hittade till dig! Du förklarar allt så enkelt och lättillgängligt. Älskar ditt väna väsen och leende och mjuka röst..gör det behagligt att lyssna. Brukar inte ha tålamod annars. Jag känner igen det mesta du säger..förstått jag är en jordängel. En "enkel" jordängel ...högkänslig och empath. Ljusspridare..ljusbärare..ljusarbetare. Jag älskar att hjälpa människor och få dem glada. Känns som jag blir påmind om saker när lyssnar till dig. Önskar så att alla ska förstå det du säger..på rätt sätt :) . Vill söka reda på alla dina videos och se dem i ett sträck. Men jag känner att det nog är det bästa att se en då och då..låta det sjunka in..reflektera....o förstå mer än det jag redan förstått. Kärlek o ljus till dig fina, fina du
Lena Klevland
Lena Klevland Maand geleden
Tack för påminnelsen
Kerstin gustavson
Kerstin gustavson Maand geleden
Jag vill bara tacka dig för den fantastiska förklaringen. Jag har läst hyllvis med böcker men ingen har förklarat det på så fantastiskt lättfattligt sätt som du. Har jobbat med mig själv i många år genom att jobba med spegelbilder. Men jag bara älskar din förklaring. Plötsligt trillade poletten ner. Känner mig så glad, lycklig och proppfull av kärlek till livet och allt. Tack🙏❤️💖🌟
madeleine jimenez
madeleine jimenez Maand geleden
💖
Maria Åkerblom
Maria Åkerblom Maand geleden
Vill så gärna ta del av vad du berättar, men när det inte finns textning och när det är musik pålagt på talet är det svårt och smärtsamt att lyssna för oss med hörselproblem....ursäkta, men är så ledsen att missa detta
Cecilia Baxter
Cecilia Baxter Maand geleden
Du är så fantastiskt! Tack för att du finns och delar din insikt på ett så underbart sätt!
Mia Mastermind Ahonen
Mia Mastermind Ahonen Maand geleden
Jag har precis hittat till din kanal, och är så tacksam över det och att du lär mig det som jag glömt bort. Tack vackra själ ❤️
Norma Salcido
Norma Salcido Maand geleden
I’d wish I knew your language.
Anna Hjalmarsson
Anna Hjalmarsson Maand geleden
Vilken fin och begåvad tjej💕
Maddes Melodi
Maddes Melodi Maand geleden
❤️
Lisbet Gemzell
Lisbet Gemzell Maand geleden
Så enkelt är det, men o, så svårt! Tack Susann för att du är här på jorden
Anita Jonsson
Anita Jonsson Maand geleden
Tack 🙏
Milisaplayer
Milisaplayer Maand geleden
Gör nånting för människorna med en ren, sann och äkta intention bakom så blir du belönad x 3, det är universums lag!
sun1996
sun1996 Maand geleden
Kan jag säga att jag skapar min egna lycka genom att karnalisera den genom verktyg? Exempelvis om jag har tråkigt så bjuder jag in vänner och skapar en trevlig och rolig tillvaro på så sätt. Jag skapade situationen med hjälp av yttre verktyg (mina vänner i detta fall) . Kraften ligger hos mig men jag använder den genom att ta hjälp av något eller någon.
Ida Rejler
Ida Rejler Maand geleden
Tack så mycket. 🌟🙏🌟
Ida Rejler
Ida Rejler Maand geleden
Fantastiskt bra! 🧡🥰💜
Jörgen Jonsson
Jörgen Jonsson Maand geleden
Det går bra att leva ensam också om man bor som jag här i Torrevieja Spanien. Problemet för mig är att tiden går för fort här. Man vaknar med solen och går och badar i havet. Sedan gå en powerwork längs med havet. Och hemma vid 22:00 Kolla på NLposts. Sedan så lever jag mycket enklare här än i Sverige. Och tack vare klimatet så lever man 10 år längre här än i Sverige. Årstider finns inte här. Kriminalitet har jag inte märkt av här i Torrevieja. Man kan gå ut mitt i natten och känna sig helt trygg. Det kan man inte göra I Sverige längre. 🇪🇸 ☀️👍😃👍 Nice
Heidi Hay Tattoo
Heidi Hay Tattoo Maand geleden
❤️❤️❤️
Annika Hall
Annika Hall 6 dagen geleden
💕
Curt Ek
Curt Ek Maand geleden
Mkt bra, men sänk musikljudet😊
Annelie W
Annelie W Maand geleden
Tack du vackra själ ❤️🙏
Marie Erickson
Marie Erickson Maand geleden
Tack❤️ Du berör🙏
Lisa Mattsson
Lisa Mattsson Maand geleden
Otroligt viktig video om bland det allra viktigaste i livet.kunna känna äkta innerlig lycka ,som startar enbart i sig själv😊❤ Tack fina jordängel 🙏❤ att du sprider budskapet ❤
Elisabeth Wilsby
Elisabeth Wilsby Maand geleden
Tack💝
Madeleine Johansson
Madeleine Johansson Maand geleden
Underbart 🙏🏻✨❤️
Gisela Nordell
Gisela Nordell Maand geleden
Tack för att du gör din fina kanal och väcker minnen till liv, jag sprider den vidare!
МК
МК Maand geleden
Så vackra och positiva ord. Stor tack tjejen🙏❤️
Mikael Dabrowski
Mikael Dabrowski Maand geleden
Jag är så tacksam att du finns och att delar med dig av din villkorslösa kärlek o visdom space syster 🙏🙏🙏😊Tack
Anna Johansson
Anna Johansson Maand geleden
Tusen tack 🙏 ❤️❤️❤️
Inger Carlsson
Inger Carlsson Maand geleden
Tack fina 💗💗💗🧚‍♀️
lena olsson
lena olsson Maand geleden
Tack 💞
Anette Liikamaa
Anette Liikamaa Maand geleden
Älskar dig och att jag hittade din kanal. ❤🎅
Lisbeth Tolnes
Lisbeth Tolnes Maand geleden
Åå, tusen takk du vakkre sjel 💓💓 jeg føler ofte indre lykke og er utrolig takknemlig for det 🙏💓🙏💓🙏
Kennedy Eredal
Kennedy Eredal Maand geleden
💖😚💖om alla i hela världen hörde detta så skulle vi leva redan i paradiset ber för att gud helar alla nu förr än aldrig det är hög tid be för människorna planeten och allt levande💖🌌💖
Purple Rose
Purple Rose Maand geleden
Tack, finaste du! 💕✨🙏✨💕
Lena Sandelius
Lena Sandelius Maand geleden
Tack för att du finns här just nu.❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍
Neo0509able
Neo0509able Maand geleden
Så vackert beskrivet❤️
Anette Thomasson
Anette Thomasson Maand geleden
Käraste syster, så fin och vis💜❤😊💥
Michael Hamory
Michael Hamory Maand geleden
Jättefin video! TACK
milo lind
milo lind Maand geleden
Det här var exakt vad jag behövde höra. Tack
Jeanette Carleson
Jeanette Carleson Maand geleden
Ja ja jaaa!! 😀😀 Tack syster för hur du förklara det så spot on! 👌❤️😃 Tack för att du kommit! 🙏💕🤗
Allmir H
Allmir H Maand geleden
🙏❤️🙏
Marie Linder
Marie Linder Maand geleden
Tack, så fantastiskt och vackert du förmedlar dina budskap! 😍🙏💕
Heidi Folkeseth
Heidi Folkeseth Maand geleden
Tusen takk! For en vakker inspirasjon du er
Tompa
Tompa Maand geleden
Jag vill tydligen att mitt liv ska suga
ewa gutowska
ewa gutowska Maand geleden
Tack 🙏❤️
Inger Agnar
Inger Agnar Maand geleden
Tacksam för det du gör for oss alla. ❤️❤️❤️❤️
Julie Karlsen
Julie Karlsen Maand geleden
Tusen Tack Finaste❤️❤️❤️❤️
Miriam Peterson DIBA
Miriam Peterson DIBA Maand geleden
Tusen tack Susan🙏🏻🥰
Monica Carlsson
Monica Carlsson Maand geleden
TACKASAMT TACK FINA ♥️🧘‍♀️♥️
Maria Larsson
Maria Larsson Maand geleden
Tack snälla!🙏❤️
Camilla Billö Josefsson
Camilla Billö Josefsson Maand geleden
Oj vad mycket känslor du väcker i mig☺️ Jag vet och har alltid vetat att du har rätt men jag blir väldigt orolig inombords när jag lyssnar på dig. Vaknade nyligen upp och såg allt mörker i vårt samhälle och förstår jag att vi står inför en stor prövning och ändå måste vi försöka att välja glädje.
Florence Karlsson
Florence Karlsson Maand geleden
Tack🙏så bra du förklarar ❤
atiirb
atiirb Maand geleden
Tack så underbart med dina budskap njuter tack, tack, tack
unni zimmerdahl
unni zimmerdahl Maand geleden
tack för dina videos, kan du ha bakgrundsmusiken lite lägre? det är svårt att höra din röst. kram!!
Light at the Centre SE
Light at the Centre SE Maand geleden
Det ska jag tänka på :)
Miriam Peterson DIBA
Miriam Peterson DIBA Maand geleden
Tack för att du hjälper oss och förstå.🙏🏻😍🌷🌷
Inger Agnar
Inger Agnar Maand geleden
Underbart jag vet ❤️
Krystyna Nilsson
Krystyna Nilsson Maand geleden
💕
Märta Hallnor
Märta Hallnor Maand geleden
❤️
Filip B Ferm
Filip B Ferm Maand geleden
Dina videos är värdefulla gåvor
Andliga rummet
Andliga rummet Maand geleden
Tack snälla.
yva1959
yva1959 Maand geleden
Tack 😍
Ylva Nicklasson
Ylva Nicklasson Maand geleden
Stort, stort TACK!! 🙏❤
Annette Forslund
Annette Forslund Maand geleden
Tack vackra ängel😍
Wawa Sjödin
Wawa Sjödin Maand geleden
Tydligt och klarseende. Fint! Vi behöver nog mer ta bort hindren för lycka och kärlek inom oss än att jaga yttre ting.
Eva Rose'r
Eva Rose'r Maand geleden
Tack!❤🌹❤
Anki Broberg
Anki Broberg Maand geleden
Tack ❤️🙏
Cecilia Gunnarsson
Cecilia Gunnarsson Maand geleden
Tack för den insikten och principen🙏🏻✨⭐️💫💕
Mikael Aulin
Mikael Aulin Maand geleden
Tack för videon, Susann. Du är ju så klok, intelligent och klockren i det du säger här. Lycka kommer inifrån. Och ibland behöver vi gråta och känna smärta för att lyckan ska upptäckas inom oss. Lyckan av att skratta utan anledning, lyckan av att stanna och kramas alldeles för länge, och lyckan av att ge nånting till någon annan och se dennes ansiktsuttryck, till exempel : )
Bengt Fermby
Bengt Fermby Maand geleden
Tack!
Free energy of Tesla. Film (Dubbed into English).
52:51
Sadakatsiz 13. Bölüm
1:46:39
Sadakatsiz
Weergaven 920K
Ditt Liv och din Styrka är bortom Materien
32:58
Light at the Centre SE
Weergaven 20K
Vad är Egot?
34:24
Light at the Centre SE
Weergaven 13K
Hur man skapar ett bättre liv
37:24
Överlevnadsguiden Charlotta Rexmark
Weergaven 4,8K
Vad händer på er Jord? - Finns det en Agenda?
26:11
Light at the Centre SE
Weergaven 35K
The Original Relationship - The Story Explained
49:36
Light at the Centre
Weergaven 24K
Becoming Invincible - By Understanding the Law
51:15
Light at the Centre
Weergaven 11K
What is Your Life's Purpose?
20:21
Light at the Centre
Weergaven 10K
Sadakatsiz 13. Bölüm
1:46:39
Sadakatsiz
Weergaven 920K
10 NADELEN AAN EEN ZUSJE!
8:24
Dylanhaegens
Weergaven 889K