Waarom gelovigen niet vaccineren | DANNY'S WERELD #5

  Weergaven 203,393

vpro

Maand geleden

De miljoenste vaccinatiespuit tegen corona is gezet en de overheid verwacht dat vanaf mei alle Nederlanders tussen 18 en 60 jaar aan de beurt komen. Toch zal niet iedereen zich melden voor een prik. Danny Ghosen ontmoet een christelijke binnenvaartschipper, gaat op bezoek bij de evangelisten van ‘Jezus Leeft’ en komt erachter dat veel christenen geloven dat een vaccinatie niet nodig is omdat God hen beschermt.
In Danny’s wereld gaat Danny Ghosen op zoek naar waar het wringt in onze maatschappij. Hij praat met mensen die moeilijk toegankelijk zijn en tot nu toe onzichtbaar waren voor het grote publiek, mensen die de grens opzoeken of daar overheen zijn gegaan of mensen die zich buitengesloten voelen. Danny komt overal binnen, vraagt door en oordeelt niet. Of het nou gaat om de nieuwste designerdrugs, slachtoffers van mensenhandel of verspreiders van nepnieuws.
Meer over Danny’s wereld: www.vpro.nl/dannyswereld
Meer zien van Danny: www.npo.nl/danny
#vpro #dannyswereld

Reacties
vpro
vpro Maand geleden
Al voordat de coronavaccins er waren stonden veel mensen kritisch tegenover de prik. Danny sprak toen met ze over waarom zij zich niet willen laten vaccineren en geen vertrouwen hebben in instanties als het RIVM. Kijk Danny op straat: www.bit.ly/danny-vaccinatiestress
jorge louis
jorge louis 15 dagen geleden
@justaguyonyoutube Mensen die toegeven aan MSM angsten en angst voor een virus dat niet veel dodelijker is dan de mazeltjes die ik gehad heb en als je denkt dat ik gek ben jouw manier van denken is koekenbak. IF YOUR CIVIL RIGHTS ARE TAKEN AWAY YOU TAKE THEM BACK. IF THEY LOOK BACK FROM THEIR SHOULDERS THE ONLY THING THEY SEE IS US. ( Malcolm X ) Begin maar te rennen gast.
jorge louis
jorge louis 15 dagen geleden
@justaguyonyoutube Ik kom waar ik wil zonder vaccin ook hoef niet naar duivelsholen zoals cafeetjes discotheken stripclubs of festivals en popconcerten en een tatoeage nee dank je en laat brood en spelen maar zitten. Neem jij je vaccin je laat je gewoon kapotspuiten zonde man.
Trudie Postma
Trudie Postma 15 dagen geleden
Top
justaguyonyoutube
justaguyonyoutube 19 dagen geleden
@Mr. Truth goed verhaal. Je weet ook dat dankzij de wetenschap en deze vaccins heel veel ziektes de westerse wereld uitgeholpen zijn? Niet dankzij vitamines. Enfin, maakt verder ook niet uit. Ben blij als straks alle gekkies sociaal geïsoleerd worden en nergens meer welkom zijn.
Mr. Truth
Mr. Truth 19 dagen geleden
@justaguyonyoutube yep om te voorkomen dat ik het vaccin niet hoeft te nemen.
Masters of Hardcore
Masters of Hardcore 7 uur geleden
dat kind drinkt gewoon alchohol haha
semedra charro
semedra charro 14 uur geleden
✝️🙏🏽
fina
fina 22 uur geleden
Ik denk dat we op de wereld zijn om ons ziel innerlijk te laten groeien. We dienen wijsheid te ontwikkelen, dat kan volgens mij alleen met een diepe overtuiging dat er in dit leven geleerd moet worden, als je je prettig voelt bij een levensovertuiging is dat een keuze die je maakt, mag jezelf bepalen, leven naar een bepaald geloof is oke, alleen als we van dat geloof iets monsterlijks maken in de naam van de heer, dan klopt er iets niet. Laat elkaar vrij mensen.
norma desmond
norma desmond Dag geleden
dit zijn ook de soort types die hun kinderen polio laten krijgen. Misdadig. En tijdens deze pandemie ook een gevaar voor de nationale gezondheid. Ik hoop dat ze dit besluit uit gaan leggen tegen de families wiens geliefde ligt te verdrinken in zijn/haar eigen longvocht.
Someone In The Comments
Someone In The Comments 2 dagen geleden
Als jullie leven trouwens in gods handen ligt, laat ongelovigen dan niet betalen voor jullie gezondheidzorg.
Someone In The Comments
Someone In The Comments 2 dagen geleden
Ik vind het helemaal prima maar blijf in godsnaam bij mensen met een verhoogd risico uit de buurt. In ieder geval bij mij. Of gewoon lekker allemaal hutje mutje bij elkaar. Gezellig. Ik zou ook wel willen geloven in God, kan ik zondigen wat ik wil, ik hoef maar te bidden en ik mag weer naar de hemel. Top.
Shan Wine
Shan Wine 2 dagen geleden
Ze hebben helemaal gelijk. Voor een griep moet je je laten spuiten. Terwijl de bevolking er grotendeels immuun voor is geworden. En als je het niet neemt mag je niet meer op bepaalde plekken komen. En het vreemde is dat een vaccinatie voor de Keukenhof zelfs niet genoeg is. Nee bij elk bezoek eisen ze een negatieve uitslag van een Corona test. De mens is de logica verloren. Als er zoveel onzekerheid is over de kwaliteit van de vaccinatie, hoe kun je mensen dan bepaalde plekken verbieden.
L M
L M 17 uur geleden
Depopulatie
Jay R.
Jay R. 3 dagen geleden
Als ze ziek worden dan moeten ze niet rennen naar een arts of ziekenhuis voor medische hulp maar lekker thuis blijven en bidden tot god voor beterschap.
peter van dijk
peter van dijk 4 dagen geleden
Was dit t enige geloof dat je kon vinden? Als je schrijft gelovige ga dan iedere godsdienst af. Waardeloze journalistiek. Een schepje boven op het zwartmaken van het Christendom
E F
E F 5 dagen geleden
Wat een stelletje hypocrieten. Mijn baas is ook tegen vaccinaties, maar vorige jaar toen zijn dochter volledig onder de uitslag zat toch naar het ziekenhuis rennen en bang zijn dat het iets was waar ze tegen gevaccineerd had kunnen zijn. Dus je vertrouwt de medische wetenschap niet, behalve wanneer.... het uitkomt? Die moeder ook; laat het leven in gods handen. Je gaat me niet vertellen dat je je kind niet naar het ziekenhuis brengt als het door een auto aangereden wordt.
derkjan ronner
derkjan ronner 7 dagen geleden
Ik laat me ook niet vaccineren. Ik geloof persoonlijk dat De Almachtige God waarin ik geloof, niet een vaccine als geschenk geeft waarbij menselijk weefsel is gebruikt verkregen door abortus. Abortus is in mijn ogen en zo ik geloof niks anders dan het doelbewust beëindigen van een leven, wat moord is in mijn ogen. Het vaccine zal ik ook niet nemen omdat ik niet geloof dat je met het dna mag knutselen. Als ik veel dingen in het leven op moet geven om dat ik niet gevaccineerd wil worden dan geef ik dat graag er voor op. Voor geen goud zal ik het nog niet doen.
L M
L M 17 uur geleden
Het gaat moeilijk worden broeder, zonder vaccinatie verlies je het recht om deel te nemen aan deze wereld. Wat eigenlijk een zegen is. Gaan vervolgd worden en mogelijk dood voor deze keuze. In Jezus sta je sterk
Pidols
Pidols 7 dagen geleden
Egoisten, denken alleen maar aan zich zelf. Intussen moeten wij allemaal betalen als ze zieken Worden!
Pidols
Pidols 3 dagen geleden
@Jafeth tell someone who cares
Pidols
Pidols 3 dagen geleden
@Jafeth ik het "slachtoffer"? Nee, mijn opa, Gristen. Gristenen en medeleven, nooit een goede combinatie geweest. Ga terug naar de middle ages, theo egoist, jouw God is allang deaudt hier.
Jafeth
Jafeth 3 dagen geleden
@Pidols Daarnaast valt er ook heel veel te zeggen en benoemen over de huidige ‘pandemie’ en de vaccinaties er voor. En het belastingsgeld van ons gaat ook naar die troep die ze in jou lichaam brengen. Er zijn dubbele standaards en dat moet je accepteren. Je komt over alsof jij het slachtoffer bent
Jafeth
Jafeth 3 dagen geleden
@Pidols Even voor de duidelijkheid de afgelopen eeuwen en vrijwel de gehele geschiedenis bevolking geloofde dat de planeet 4000-6000 voor Christus (Chinezen, Romeinen, Grieken, Perzen, oude Mesopotanie etc etc) tot bestaan is gekomen. Alleen deze generatie (sinds halverwege vorige eeuw) is zo naief om te geloven dat we van apen kwamen en het daarna vergaten dat we eigenlijk apen waren. Daarnaast is er helemaal geen wetenschappelijke verklaring voor het ‘iets van niet’ of plekken die we kennen als Sodom en Gomorra in Israel waar we pure sulfur vinden wat wel Bijbels te onderbouwen is en ook de enige bron is met verklaring. Er staat serieus in de Bijbel in de laatste dagen zullen mensen onwetend zijn over de vloed, de vloed wordt niet erkend door de mens omdat ze dan ook moeten erkennen dat er oordeel en zonde bestaat. De wetenschap probeert dit hard te ontwijken omdat zij alles moeten verklaren zonder een super natuurlijke wezen. Overigens is de kern van de meeste maatschappelijke wetten die we vandaag de dag hebben gekomen door wat de Torah heeft voortgebracht. Dit wordt overigens ook gewoon erkent door verschillende (geleerde) atheisten, staat ook niet per se gekoppeld aan gelovigen. Dus lekker in die troep blijven geloven die je wordt voorgekauwd, gaat je nergens heen brengen. De wetten waar we in de huidige situatie onder leven zijn geinspireerd vanuit de Bijbel. Je hebt de Bijbel meer te danken dan je zelf beseft.
Pidols
Pidols 4 dagen geleden
@Jafeth gristenen doen altijd huilie. Zonder evolutieleer zouden jullie nog in een 6k jaar aarde in het centrum van het universum geloven. Rofl. Gristenen moeten meer belasting betalen, ze kosten alleen!
Lisette rijkelijkhuizen
Lisette rijkelijkhuizen 7 dagen geleden
EZEKIEL 13 GLOVES + MASK + LOCKED UP + GOD WILL SET US FREE in the BIBLE KJV 18 And say, Thus saith the Lord God; Woe to the women that sew pillows to all armholes, and make KERSHIEFS upon the head of every stature to hunt souls! Will ye hunt the souls of my people, and will ye save the souls alive that come unto you? Ezek 13:18 (Proposed Translation old jewish) 18 SEWING patches of darkness upon all the JOINTS OF HANDS, Deep study Did the magic wrist bands made by the false women prophets in Ezekiel 13:18 actually work? - Biblical Hermeneutics Stack Exchange Please study EZEKIEL 13 Its mentioning that We are LOCKED up like birds in a CAGE and just like the MARK OF THE BEAST 666 from the book of Revelation it mentions FALSE PROPHETS, FOOD, HAND-FACE combo and LIFE DEATH choice. Btw JESUS HAD A MASK IN THE TOMB, JONAH HAD A MASK IN THE FISH THEY BOTH STAYED 3 DAYS AND 3 NIGHTS LOCKED UP IN THE DARK, REPENT PEAPLE THE TIME IS COMING, JESUS IS AT THE DOOR and sorry, dont want to yell i only wanted it make it easier to read, stay safe and brace yourself,.
Mk6
Mk6 7 dagen geleden
Kon die gek niet met zijn boterham aan tafel kunnen zitren inplaats voor camera te kauwen 😂😂
Mk6
Mk6 16 uur geleden
@L M ga fietsen man
L M
L M 17 uur geleden
Wat voor toegevoegde waarde heeft deze negatieve opmerking voor wie dan ook? Voor niemand niet. Grapjes maken en anderen beoordelen over hoe ze hun brood eten. Besef je wel waar je mee bezig bent
Queen on the Deen
Queen on the Deen 8 dagen geleden
Ik ben ook gelovig maar God heeft niet voor niets dokters laten ontstaan. Heb als kind alle vaccinaties gekregen en als ik op vakantie ga moet ik ook een vaccinatie. Maar de corona vaccine hoef ik niet 😂
peterph700
peterph700 8 dagen geleden
vroeger dacht ik wat een gekken, nu denk ik wat ben ik blind geweest.
peterph700
peterph700 8 dagen geleden
vroeger dacht ik wat een gekken, nu denk ik wat ben ik blind geweest.
jezusdeflikker
jezusdeflikker 9 dagen geleden
Alles is God. Dus ook vaccinaties. Het lot heeft al bepaald, de geschiedenis staat al vast
Peter Wubs
Peter Wubs 9 dagen geleden
Als christen kan ik in zekere zin hierin mee gaan maar God geeft ook medici en de medische wetenschap. Ik zal geen vaccin nemen, heb al corona gehad en wil ook zeker geen vaccin op basis van geaborteerde kinderen.... Het wel of niet nemen van een vaccin is niet of wel, of niet op God vertrouwen.
petra fredrico dominggo latupeirssa
petra fredrico dominggo latupeirssa 9 dagen geleden
Mijn Jesus is groter dan virus Corona 19.
Placebo
Placebo 10 dagen geleden
Waarom vaccineren als je 98% genezings kans heb 😂😂 IFR 023%
RB 7
RB 7 10 dagen geleden
Kinderen worden zwaar gehersenspoeld geloof beter in jezelf niemand gaat je helpen ook geen jezus die nog nooit iemand bewezen heeft
Danielle
Danielle 9 dagen geleden
Ze gaven die kinderen ook even een slok wijn
Jan de Jong
Jan de Jong 10 dagen geleden
En die "almachtige god" heeft miljoenen in de kampen vd nazi,s de jappen en pol pot laten creperen en nu ...niks zal hij doen want hij bestaat gewoon niet...religion: een circus van domheid,naiviteit en indoktrinatie....
Jesus Deity
Jesus Deity 10 dagen geleden
Ja lieve mensen, er is veel meer. God schiep ons in Genesis 1:27 naar Zijn eigen beeld en gelijkenis. Maw goddelijk en het was zeer goed. Helaas is de mensheid gevallen. Dat is wat je om je heen en in jezelf ervaart. Hebzucht, angst, manipulatie, agressieviteit, egoïsme, onverschilligheid, corruptie, hebzucht, ziektes, oorlogen, ecologische rampen, dood, etc, etc. Het kwam allemaal door de val van de mens. Dat heeft een voor de mens onbetaalde schuld opgeleverd. We raakten totaal vervreemd van en vijandig tegen God. En nu wordt het schitterend. God heeft zich in Jezus volledig aan ons geopenbaard. Geboren uit Gods Geest, gevuld met God's Geest genas Hij 3 jaar lang iedereen die Hij tegenkwam, Hij dreef onreine geesten uit, wekte doden op en beheerste de natuur. Altijd uit liefde voor de mens. Uiteindelijk, precies zoals Hijzelf en o.a. Jesaja 53 aangeeft, stierf Hij kapotgemarteld aan een kruis om het eens en voor altijd perfecte offer te brengen voor de val van de mens. Uit pure liefde. Onschuldig goddelijk bloed vloeide voor de val van de mens. Wat een liefde, wat een God. Dit maakt dat God's Heilige Geest weer IN je kan komen en je hetzelfde leven geeft dat je ziet in Jezus en Zijn eerste 12 + 72 vrienden. Ook Paulus wandelde later in dezelfde liefde en kracht. Jezus zei erover: "Volg Mij. Als je Mij ziet, zie je de Vader. De Vader zelf heeft jullie lief. De Heerlijkheid/goddelijke natuur die Ik in de Vader heb schenk ik jullie. Dezelfde wonderen die ik doe zul jij ook doen. Ik zal de Heilige Geest zenden, dezelfde als Ik, die zal IN je zijn, je in de waarheid leiden en grote kracht geven. Genees de zieken, wek doden op, drijft onreine geesten uit. Gratis geeft Ik jullie Mijn Koninkrijk/Heilige Geest/Goddelijke natuur, deel het gratis uit. Jullie zullen begrijpen dat de Vader IN Mij is en Ik IN jullie. Etc, etc". Johannes 14 t/m 17. Dus... God schiep ons naar Zijn beeld. Door de val ging die goddelijke natuur in ons kapot en God herschept ons gratis terug naar Zijn beeld. Wow! Toen Paulus tot juiste inzichten kwam en iedereen op Malta door hem genas schreef hij: "de volheid van God woont in Jezus lichamelijk en wij zijn compleet IN Hem die zit boven elke macht en overheid!". Kol 2:9-10. In de schaduw van Petrus genazen de zieken al. Hij begreep het ook en schreef: "Door God's kracht en het kennen van Jezus, zijn we de goddelijke natuur deelachtig geworden en de val van de mens ontsnapt". 2 Pet 1:3-4. Johannes die 3 jaar lang, elke dag, alle wonderen gezien had, ze zelf ook deed en Jezus uitleg begreep, schreef: "de onzichtbare God is zichtbaar geworden in een mens, in Jezus en... nu in ons!". Zelf heb ik na deze inzichten duizenden prachtige wonderen van genezing meegemaakt en talloze onreine geesten uitgedreven. Echt schitterend. Iedereen mag hier in groeien. Immers: "zovelen als Hem aangenomen hebben heeft Hij het recht/macht gegeven een zoon/dochter van God te worden". En... een zoon dochter doet uiteindelijk wat de Vader doet... glorie! De sleutel tot dit nieuwe (eigenlijk oude oorspronkelijke goddelijke) leven is God's Heilige Geest. Hij is de Geest der waarheid die je openbaring geeft en je leert wandelen in die goddelijke natuur. Supermooi. Dus. Nodig Hem uit in je geest, ziel en lichaam en je zult het volle leven zoals het bedoeld was gaan ervaren: wandelen in goddelijke onzelfzuchtige liefde en kracht. Als Jezus, de eerstgeborene van die nieuwe verloste schepping. Wat een God, wat een glorie. Gaven gaf hij aan de mensen. Bless!
ForOdinAndAsgard
ForOdinAndAsgard 6 dagen geleden
Zo zie je maar dat je van geloof serieuze breinrot krijgt. Heb je zelf door dat je complete onzin praat?
M T
M T 11 dagen geleden
Profeet Mohammed vrede zij met hem zei over de besmettelijke ziektes het volgende “De epidemie kan een bestraffing zijn waar vroegere volkeren ook door zijn getroffen. Mocht het zich ergens op een plek voltrekken, dan moeten diegenen die zich in het getroffen gebied bevinden, daar verblijven en niet verlaten. Ook mag het getroffen gebied niet betreden worden door diegenen die zich erbuiten bevinden” ( overlevering authentiek)
els van kranenburg
els van kranenburg 3 dagen geleden
Interressant!
M T
M T 11 dagen geleden
Profeet Mohammed: ALLAH heeft voor ieder ziekte een genezing geschapen, dus gaat u genezen, maar genees niet met het verbodene, want het past ALLAH niet dat Hij de genezing maakt in datgene wat voor jullie verboden is. ( authentieke overlevering)
warlock destiny
warlock destiny 11 dagen geleden
Sorry hoor. Iedereen weet hoe een markt in elkaar zit. Als jij een product introduceert dan wilt de ogen ook wat. Wil niet vergelijken met de geloof maar het valt me echt op wie aan woord is of mensen omheen beetje halve zolen zijn. Sorry als iemand aangesproken voelt.
LoveTech
LoveTech 11 dagen geleden
Gewoon broodje kaas eten vol in beeld. 3:52. 🤣
JhonDiick 420
JhonDiick 420 11 dagen geleden
De bijbel lezen😂 man tog ‘ all die bullshit .. all die religie boekjes zijn belachelijk.. niemand heeft geleefd in die tijd en tog gelooft men alles wat er staat 🙌 zelfde als koran etc .. boekje dat je leven belemmert en zegt hoe je moet leven zoals mongole .. dit mag niet dat mag niet .. het is 2021 sukkels wordt wakker leef je leven.. 😂😂👍
Jasper Derks
Jasper Derks 11 dagen geleden
Kinderen die een slok wijn krijgen?!
Joep Span
Joep Span 12 dagen geleden
Wat een volslagen middeleeuwse mensen zeg
Rida Bouasria
Rida Bouasria 12 dagen geleden
Ik ben moslim maar Jezus maakt mij ook blij :)
Alain Hauters
Alain Hauters Dag geleden
@Someone In The Comments ja dat is me al opgevallen dat iedereen sterven moet. Het gaat om de eeuwigheidsperspective. Als jij dan daarvan uitgaat dat het dan gedaan is. Okay iedereen zijn keuze. Jezus zegt : ik ben de weg, de waarheid en het leven. Hey Someone ik wens je ZIJN zegen toe.
Someone In The Comments
Someone In The Comments Dag geleden
@Alain Hauters ik weet niet of je weleens opgelet hebt in je leven, maar mensen gaan gewoon dood hoor. Sterker nog, jonge mensen, arme mensen, dan zou je denken, wat is die man op die wolk toch een lul de behanger he?
Alain Hauters
Alain Hauters 2 dagen geleden
@Someone In The Comments van de dood. Het eeuwige leven staat ons dann te wachten. ALS we bekennen en herkennen dat de zoon van God onze schuld aan het kruis heeft betaald.
Someone In The Comments
Someone In The Comments 2 dagen geleden
@Alain Hauters van wat?
Alain Hauters
Alain Hauters 2 dagen geleden
Niet alleen blij. ...HIJ heeft ons verlost.
Saby
Saby 13 dagen geleden
Cellen van foetussen worden al vanaf de jaren 60 gebruikt in elke vaccinaties.Wat er nu gebeurd met Covid is geen vaccin maar Gen therapie, dit houd in dat je DNA verbouwd word door de Nanotech in de vaccin. Gewoon niet doen blijf mens en vertrouw op je immuunsysteem.
Elmar van Drogen
Elmar van Drogen 13 dagen geleden
God maakt alles maar geen vaccinaties en mondkapjes
Piet Imbos
Piet Imbos 13 dagen geleden
Mensen die niet gevaccineerd willen worden heb ik geen enkel maar dan ook geen enkel begrip voor
els van kranenburg
els van kranenburg 3 dagen geleden
Is genoteerd.
hetdakeraf1
hetdakeraf1 13 dagen geleden
Ik ga me laten vaccineren, maar het spreekt me wel aan dat deze mensen proberen om heel bewust om te gaan met de dood. En dat ze vinden dat je moet leven vanuit vertrouwen ipv vanuit angst.
els van kranenburg
els van kranenburg 3 dagen geleden
@ForOdinAndAsgard De mensen in dit filmpje zijn niet bang. Ik ook niet.
ForOdinAndAsgard
ForOdinAndAsgard 3 dagen geleden
@els van kranenburg Nee ik heb gewoon gelijk. Dat deel mag je voor jezelf houden.
els van kranenburg
els van kranenburg 3 dagen geleden
@ForOdinAndAsgard Nou rustig maar... Voor een deel heb je gelijk.
ForOdinAndAsgard
ForOdinAndAsgard 3 dagen geleden
@els van kranenburg Voor de hel uiteraard domme doos.
els van kranenburg
els van kranenburg 3 dagen geleden
@ForOdinAndAsgard Nee hoor. Voor wat dan?
Private Noneofyourbusiness
Private Noneofyourbusiness 13 dagen geleden
De titel moet zijn "waarom SOMMIGE gelovigen niet vaccineren". Want de meerderheid, waaronder ik zelf val, doen dat gewoon wel!
Magd. S.
Magd. S. 13 dagen geleden
Wat een idioot die man met de rode trui !!! Dat je geen vaccinatie wilt, tot daar aan toe maar, dat je de maatregelen eromheen niet wilt doen is niet mee dan idioterie... Hij loopt met een bril op zijn neus, dan had hij die ook niet moeten laten aanmeten want, Jesus had ook geen bril, toch ??? !! (😅) Ikzelf ben een volgeling van Jesus maar, ik zie deze dingen totaal anders.. Medicijnen, hulpmiddelen, alle (door GOD gegeven!!) technieken zijn er om mensen te helpen in het leven! Vaccineren is een keuze, en zeker in dit geval...
els van kranenburg
els van kranenburg 3 dagen geleden
Mag ik je er op attenderen dat je anderen geen idioten mag noemen vlg de Bijbel.
John Pulsar star
John Pulsar star 14 dagen geleden
Schandalig om kleine kinderen harddrugs te geven. 3:16 ik geloof mijn ogen niet😭
John Pulsar star
John Pulsar star 13 dagen geleden
@Ron Joosse Nog een tegenargument??
John Pulsar star
John Pulsar star 13 dagen geleden
@Ron Joosse En dat dan ook nog aan kleine kinderen geven. Alcohol is een bewezen harddrugs en slechter dan coke Ongekend dit!!!
John Pulsar star
John Pulsar star 13 dagen geleden
@Ron Joosse de partij Jezus leeft is toch tegen drugs. Dat is mijn punt
Ron Joosse
Ron Joosse 13 dagen geleden
@John Pulsar star ik begrijp je punt niet helemaal
John Pulsar star
John Pulsar star 13 dagen geleden
@Ron Joosse Daar geloof ik niks van. Ik dacht dat gelovige tegen drugs waren.
Hans Niessen
Hans Niessen 14 dagen geleden
Heeeel goed dat deze mensen vaccinatie(s) weigeren maar ook die schipper heeft geen idee wat er eigenlijk aan de hand is; een hexagram wapperde immers op zijn schip
Boris Afil
Boris Afil 14 dagen geleden
deze mensen zijn echt gelovigen ik ze zijn net als ons moslim een moslim is iemand die zijn leven lijd volgens god zijn regels en wil
els van kranenburg
els van kranenburg 3 dagen geleden
Bijzonder dat moslims en christenen elkaar hier raken!
Maurice Timmermans
Maurice Timmermans 14 dagen geleden
Er is 1 grote framing bezig mensen. Deze mensen willen zich niet laten vaccineren.... deze groep gelovigen worden nu de volgende wappies gemaakt. Ze worden bestookt met media propaganda. Laat uzelf als volk niet zo bespelen en verdelen!
els van kranenburg
els van kranenburg 3 dagen geleden
Goed gesproken Maurice.!
E S K A B A N
E S K A B A N 15 dagen geleden
*de virgin pownews die mensen publiek vernedert VS de Chad danny's wereld die mensen met respect interviewt en hun niet weg zet als gekken.*
Tesfa alo Ab kulu
Tesfa alo Ab kulu 15 dagen geleden
Ik ook wil niet vaccinieren! Ik geloof op God.
Sam .Dorstijn
Sam .Dorstijn 15 dagen geleden
Danny is misschien wel de beste journalist van deze tijd. Hij gaat er zonder mening in, stelt kritische vragen maar blijft altijd netjes en geeft de ander de ruimte.
Sven Buijks
Sven Buijks 15 dagen geleden
God is perfect. God heeft géén 4russen gemaakt. 4russen bestaan dus niet. Het woord 4rus is een hersenspinsel en bedacht door frauduleuze gedachten met een corrupt financieel oogpunt. En dit wordt nu misbruikt door een gebundelde globalistische agenda die absulute macht nastreeft met als doel gods werk te vernietigen. Namelijk DEHUMANISERING, wat de duivel uiteindelijk niet gaat lukken. Maar de duivel gaat dit wel proberen, dus de rottigheid gaan we de komende tijd aan den lijve ondervinden.
will d
will d 15 dagen geleden
Dan denk ik :''ja doe eens even normaal''. Wat een geweldig argument zeg. Mensen die verblind zijn door geloof (welke dat ook mag zijn) zijn een gevaar voor ons allemaal want er valt met hen geen feitelijke reeële discussie te voeren. Er wordt alleen verwezen naar ''de heilige schrift''.
Trudie Postma
Trudie Postma 15 dagen geleden
Top
Clemens Netherlands
Clemens Netherlands 15 dagen geleden
God is liefde. Ben niet bang. Laat je niet opnieuw bang maken voor de dood. Eerst door religie, en nog steeds overigens, en nu weer door de overheid. Niemand gaat voor z'n tijd. En overlijd je, dan ga je naar een plek waar over het algemeen (VEEL) meer Liefde is dan hier op aarde maar dat is afhankelijk van je zielegroei. God oordeelt niet, straft niet want dat staat haaks op liefde. God, Allah, Budha of hoe je het ook noemt IS Liefde en Geeft Liefde, geeft inzicht door ervaring. Karma is geen straf maar inzicht verschaffen door ervaren en herleven. God is Liefde!
DeGeweldigeKaas
DeGeweldigeKaas 16 dagen geleden
Investeren in onderwijs, heel belangrijk.
p.s.
p.s. 16 dagen geleden
04.00 haha die gast met zn boterhammetje met kaas.. als danny er niet was zou dit goed volk zijn voor man bijt hond
Komkwam
Komkwam 16 dagen geleden
Nogal hypocriet allemaal. Er wordt in het begin gezegd dat ze anderen niet dwingen iets niet/wel te doen maar dat doen ze dus wel. Je moest in hun god geloven en volgens zijn regels leven. Homofilie is een ziekte die bestreden/genezen moet worden etc. Als politieke partijen als CDA, CU en de SGP het allemaal voor het zeggen hadden was homohuwelijk, latrelaties euthanasie en abortus etc allemaal verboden (lees, anderen jouw wil/geloof opleggen) zonder rekening te houden met andersdenkenden/niet gelovigen. Ik vraag mij af of degene die zich uit geloofsoverwegingen niet laten vaccineren dan ook geen aanspraak op een ic plek gaan maken als zij doodziek thuis en naar adem liggen te happen, wie A zegt moet dan ook B zeggen en laat dan God ook de rotzooi voor jou opruimen en niet de al overbelaste zorg.
Henriette 1
Henriette 1 16 dagen geleden
Toppie!! Bedankt...wat bijzonder dat het zo onbevoordeeld was...dat is boven alle verwachtingen....
jojanneke 123
jojanneke 123 16 dagen geleden
Danny, altijd ok! Toch vind ik hetgeen deze mensen geloven, persoonlijk ongelooflijk!
Di Chi
Di Chi 16 dagen geleden
Maar, een oprechte vraag.. Rijden deze mensen dan ook zonder veiligheidsgordel om? God heeft ons toch ook hersenen gegeven om na te denken. Als er een goed vaccin is, waarom niet?
ZACKOUDA
ZACKOUDA 16 dagen geleden
Allahu Akbar.
Leon TJ
Leon TJ 16 dagen geleden
Hoezo zijn die 2 kinderen al gevaccineerd, terwijl 1000de 70 plussers nog steeds wachten op een oproep??
Hello There
Hello There 17 dagen geleden
Als men wist wat er allemaal in vaccinaties zat en wat voor effect het KAN hebben op het lichaam... Dan zal men niet van dit soort afleveringen moeten uitzenden maar gewoon kapen met dit middeleeuwse gebruik van inoculatie. God of geen God, ik speel geen Russisch -big pharma- roulette met mijn gezondheid of die van mijn gezin.
NLD NLD
NLD NLD 17 dagen geleden
je vertrouwen op god stellen hahaha, kijk naar de wereld man !! Bad guy's die goden dan:)
O mahi
O mahi 17 dagen geleden
Gaan ze ook naar de tandarts?? Of laat ze dat aan god over!
mr. soundguy '96
mr. soundguy '96 17 dagen geleden
Waarom zou je eten? God zorgt toch? Oh nee, toch niet! Luister, wappies. Als God bestaat, dan geeft hij wetenschappers het inzicht om vaccins te ontwikkelen.
Bertan Darici
Bertan Darici 17 dagen geleden
Danny belande in Deventer 16:00
Behh
Behh 17 dagen geleden
''De straf komt straks, als je zijn zoon verwerpt''. De beste man heeft compleet gelijk!
Rebecca D
Rebecca D Dag geleden
inderdaad, uitgesproken zonder enige aarzeling.
Someone In The Comments
Someone In The Comments 2 dagen geleden
Grootste onzin ooit.
Henk
Henk 17 dagen geleden
Wel jammer, stuurt God een vaccin om ons te helpen, weigeren ze die botweg!
Henk
Henk 17 dagen geleden
Die malafide cowboy heeft talenten gehad die deze malafide cowboy dient te gebruiken, Goed gedaan malafide cowboy, doe mij maar een vaccin straks!
THE GOCC NEDERLAND
THE GOCC NEDERLAND 17 dagen geleden
En hij antwoordde mij, zeggende: De Allerhoogste heeft deze wereld gemaakt voor velen, maar de VOLGENDE wereld die zal komen voor weinigen. 2 Esdras 8:1
Bart Beek
Bart Beek 17 dagen geleden
Prima ieder zijn ding en mening, wel vaccineren niet vaccineren. Maar houdt die kinderen dan wel op een apart kinderdagverblijf en school!
CasualBeliever
CasualBeliever 18 dagen geleden
Remind me to learn how to hear this
Tricion
Tricion 18 dagen geleden
ewaja gisteren had iemand met 'jezus leeft' op zn zwarte auto mij afgesneden, idk wie het was maar die guy moet leren rijden
els van kranenburg
els van kranenburg 3 dagen geleden
😂
Jan-Aart van Barneveld
Jan-Aart van Barneveld 18 dagen geleden
Respect voor Danny, maar ook voor deze mensen
Fa Tima
Fa Tima 18 dagen geleden
Een mooie reportage Danny. Dank en ga op deze manier door. Respect!
Anas -
Anas - 18 dagen geleden
Ik heb de video bekeken en ik ben er van overtuigd dat jesus de waarheid is en dat hij gestorven is aan de kruis voor onze zondes , het in ongelooflijk dat het door de mens niet wordt begrepen . Als jesus nu zou leven zou hij de water doen veranderen naar wijn en on verheerlijken met zijn schoonheid. Jij zult waarschijnlijk denken waar heb ik het over ? Maar dat is ongeloof! Dit begrijpen alleen de mensen dit sterk in God geloven.
ForOdinAndAsgard
ForOdinAndAsgard 6 dagen geleden
Nee we begrijpen dat niet want het is compleet van de zotte. Dat jij dat niet inziet verteld ons dat er iets goed mis gaat in je brein.
Harim Abiff
Harim Abiff 18 dagen geleden
Geef Caesar wat van Caesar is en wat van God is aan God; We zijn als vrije mensen geboren maar zijn slaaf gemaakt door een GEBOORTE AKTE :systeem [666]; Ezau ruilde zijn geboorterecht voor een bord linzen soep. NEDERLAND is een bedrijf een coöperatie (bedrijf/firma) en geen staat! Maak jezelf vrij. Christenen die kerstfeest vieren aanbidden de zon [TAMUZ] en verloochenen GOD! [Ezechiël]
Mark Jansen
Mark Jansen 18 dagen geleden
Mooi gemaakt. Tegelijkertijd fascinerend dat een schipper, staand op zijn schip en varend over water (diep genoeg om in te verdrinken), maar blijft herhalen dat we niet mogen vertrouwen op door mensen gemaakte spullen.
Distrax
Distrax 18 dagen geleden
Bizar dat mensen zich in 2021 nog zo kunnen laten lijden in een geloof (ja klopt met de lange ij)
henk8791
henk8791 19 dagen geleden
Jezus leeft en Hij komt binnenkort terug!
Corstian Flikweert
Corstian Flikweert 19 dagen geleden
Gelukkig zijn we bij de ChristenUnie en de SGP niet zulke complotdenkers! Jammer dat de mensen van Jezus Leeft zich niet bij die partijen thuisvoelen!
cloud specs
cloud specs 19 dagen geleden
hahhahah
Patrick Bsm035
Patrick Bsm035 20 dagen geleden
Vacc plicht komt vanzelf ben ik bang, boetes voor niet vaccineren of kinderen weigeren bij opvang of school. We hebben zometeen geen keuze meer
jef
jef 20 dagen geleden
Danny op straat altijd leuk om naar te kijken. Ik sta er wel van te kijken hoe "gelovigen" in een hele eigen fantasie Het leven omschrijven Ik snap wel waarom de politiek moeite heeft om zulke mensen te bereiken.
Karelmotoren
Karelmotoren 20 dagen geleden
Ik vind het heel wat dat het nu eindelijk de media in komt dat het een circus is die corona. We zullen de gelovigen nog eens dankbaar zijn straks.
Lisette rijkelijkhuizen
Lisette rijkelijkhuizen 20 dagen geleden
Ezechiël 13,20-21 "Daarom zegt God: 'Ik ben tegen alle apparaten en technieken die jullie gebruiken om op zielen te jagen. Ik zal ze uit uw handen rukken. Ik zal de zielen bevrijden die jullie proberen te vangen. Ik zal uw magische armbanden (pasport.hand) en sjaals (masker. voorhoofd) aan flarden scheuren en mijn volk van uw invloed bevrijden, zodat ze niet langer het slachtoffer van u zullen zijn. Dat is hoe je zult beseffen dat ik God ben. Hierna komt de reactie van mij want krijg steeds als reactie dat ik dit uit de duim zuig. Heb 20 verschillende vertalingen erbij genomen en ja bij sommige staat zelfs dat we gevangen zitten als vogels in een kooi. Andere vertaling heeft het over een polsbandje en sluier, je hebt wijsheid of niet. Ook staat er in Ezekiel 13 met enige inzicht dat we geen brood en gerst kunnen kopen zonder dat bandje en scarve, en ook als we het niet doen gaan we dood .Loop maar lekker achter de rest van de 1 wereld religie aan ook uit de bijbel trouwens. Ezekiel en Openbaring hebben vele overeenkomsten .Dit is de enige andere plek waar de hoofd hand combinatie wordt omschreven net als het teken van het beest uit het boek Openbaringen , Covid is een zware griep 98% krijgt geen symptomen mondkapjes werken niet enzzz
Dominique •
Dominique • 20 dagen geleden
Gezond verstand
Bawel A
Bawel A 20 dagen geleden
Ik heb weinig met religie en geloof Maar deze mensen zijn veel bewuster dan gemiddelde Nederlanders als om vaccin en ziektes gaat.
ForOdinAndAsgard
ForOdinAndAsgard 6 dagen geleden
Waarom kramen ze dan onzin uit?
Ingrid Elberse
Ingrid Elberse 20 dagen geleden
Ik heb corona en waar is God nu
henk8791
henk8791 19 dagen geleden
Bidden helpt echt
Purple 89
Purple 89 20 dagen geleden
13:00 goed verwoord 👍🏼
Purple 89
Purple 89 20 dagen geleden
Zorg medewerkers kun je uit het buitenland laten invliegen ic bedden kan je gelijk bij kopen probleem opgelost toch ?
Purple 89
Purple 89 20 dagen geleden
Heb vaak nagedacht over geloven en God als ik dit zie denk ik nee man wat een aparte boel lijkt net halve sekte ofzo
t t
t t 20 dagen geleden
Zelf denk ik dat een vaccin een schijnoplossing is. Als er iets ontstaat dan is dat vaak een teken dat er ergens iets opgelost moet worden. Zelf denk ik bv aan vee industrie. Zoals een Asperien bij hoofdpijn lost de oorzaak niet op. Het zal tijdelijk de klacht kunnen verminderen.
t t
t t 20 dagen geleden
Beste gelovigen jullie eten je vol. Kies je ook voor biogisch vlees en biogische melk, ei en kaas? (Dat zijn dieren die af en toe naar buiten zijn geweest). Of denken ie dat het niet zo belangrijk is dat de kinderen van God (onze dieren) levenslang 24-7 binnen staan. Ja milioenen dieren. (Vee industrie). Ik wil jullie hierop wijzen. Eet en drinken prima maar kies voor dieren die buiten hebben gelopen op zijn tijd. Of voor plantaardig. Geen 1 dier mag levenslang krijgen. Respect dat is wat dieren behoren te krijgen. Ik wil ook geen vaccin. Geen vertrouwen in.
ton lakeman
ton lakeman 20 dagen geleden
hier het bewijs het is gewoon een sekte , god en satan zijn gewoon broers van elkaar , en jezus en de duivel zijn neven , en lachen hier gewoon om
FromThegutter Begood
FromThegutter Begood 21 dag geleden
die mensen snappe zelf niet eens waarom ze geloven haha .
Mieke Jilisen
Mieke Jilisen 21 dag geleden
Het cabinet is een en al leugen
Mieke Jilisen
Mieke Jilisen 21 dag geleden
Ik geef deze man groot gelijk
andras moget
andras moget 21 dag geleden
3:14 Ik mag dat kind wel.
Ruud Vincent
Ruud Vincent 21 dag geleden
Helemaal bezopen
Maarten Glas
Maarten Glas 21 dag geleden
Hoe kijken religieuzen aan tegen persoonlijke beschermingsmaatregelen als veiligheidsriemen, helmen in de bouw of verkeer? Zijn die ook strijdig met het godsvertrouwen? En verzet men zich tegen publieke maatregelen als maximale snelheid in het verkeer? Als God voor je zorgt mag de overheid dat dan van je eisen? Ik vraag het uit nieuwsgierigheid want begrijp jullie concentratie op vaccins niet
Mavis Dada
Mavis Dada 21 dag geleden
Amen,en Amen
mcscorpio1
mcscorpio1 21 dag geleden
Wie wil zich nu laten vaccineren met ggo foetus embryo en genetische gemanipulleerde apen shit? Ohja de corona tv wappies.... Danny als moslim mag zich hier niet eens mee vaccineren vanuit zijn geloof....
Mi 11 Ultra Review - Xiaomi just KILLED Samsung!?
16:55
Lang én gelukkig in de Efteling! ✨
1:09
Lance-Corporal Hitler - WW1 Trench Runner
19:55
Mark Felton Productions
Weergaven 575K
6 jaar GHB VERSLAAFD in het GEHEIM
55:59
Iris Enthoven
Weergaven 70K
Mi 11 Ultra Review - Xiaomi just KILLED Samsung!?
16:55
Lang én gelukkig in de Efteling! ✨
1:09
Teşkilat 6. Bölüm
2:8:40
Teşkilat Dizisi
Weergaven 1,6 mln.
Masumiyet 7. Bölüm
2:15:16
Masumiyet
Weergaven 2,1 mln.
IMPOSTERS! April Fools Pranks!
14:16
Ninja Kidz TV
Weergaven 14 mln.
Well This Was Very Weird (Juan Edition)
13:11
JJ Olatunji
Weergaven 2,7 mln.
1 Minute To Escape The Slime Pit
14:58
JustDustin
Weergaven 1,1 mln.
Marvel Studios' Loki | Official Trailer | Disney+
2:17
Marvel Entertainment
Weergaven 15 mln.
rebirthing : Dancing with the Devil
28:50
Demi Lovato
Weergaven 4,9 mln.