LANGE FRANS: 'UITSPRAAK over AANSLAG op RUTTE was ongelukkig' | 538 Gemist

  Weergaven 144,654

538 Gemist

Maand geleden

Lange Frans ligt de laatste tijd behoorlijk onder vuur. Nadat Arjen Lubach in zijn programma Zondag met Lubach de rapper fileerde om zijn video's over het coronabeleid en de overheid, is nu ook zijn NLposts-kanaal verwijderen wegens het 'meermaals schenden van de richtlijnen.' De Amsterdamse rapper belt met De 538 Ochtendshow met Frank Dane. "Ik stop sowieso niet", aldus Lange Frans. Check het gesprek in de video snel!
Abonneer je op 538Gemist: 538.to/2Kbbay8

Radio = 538 en het allerbeste daarvan vind je hier. De grappigste, beste en meest ontroerende momenten van de 538 Ochtendshow met Frank Dane, De Coen en Sander Show en de andere radioshows kijk je op dit kanaal. Daarnaast zie je ook live optredens van artiesten en highlights van onze events op 538 Gemist.

Niets missen? Abonneer je dan op dit kanaal: 538.to/2Kbbay8.

Meer 538 op NLposts:
Op 538 zie je de grootste sterren (nationaal & internationaal) in muziekseries zoals Release Reacties, 2 Days & 538 On Set: nlposts.info.

538 Plus gaat verder dan muziek en duikt in daily life & trending onderwerpen met series als Game Caves en Cashen of Flashen: nlposts.infoplus.

Of ga naar...
Meer muziek: www.538.nl
Meer video's: 538.nl/youtube
TV 538: www.538.nl/tv
Facebook: www.538.nl/facebook
Instagram: www.538.nl/instagram
Twitter: www.538.nl/twitter

Reacties
Lichtwerkers videografie
Lichtwerkers videografie Dag geleden
nlposts.info/past/lWfM0smVr36NtWw/video
erik more
erik more 4 dagen geleden
Heel interessant
Nick van der Linden
Nick van der Linden 5 dagen geleden
Sorry maar Frans hoort in een dwangbuis. De fabeltjes die hij verspreid zijn gevaarlijk. Lekker voor je FRANS!!
Adrine
Adrine 6 dagen geleden
Censuur is ALTIJD verkeerd. En valt op geen enkel grond te verdedigen. Wie bepaald wat misinformatie is? Censuur en indoctrinatie waren normaal in de 2de wereld oorlog en onder landen met dictatuur en comunisme. Is dit het nederland waar je in wil leven?
Lorenzo Sapulette
Lorenzo Sapulette 7 dagen geleden
Kom door de overheid de overheid neukt ons!!
Virgil IJsebrands
Virgil IJsebrands 7 dagen geleden
Staat van het "vrije" westen in 2020: Leger in Nederland houdt kritische kanalen in de gaten, waaronder Jensen. Politie belt interviewers die mensen met ander geluid laten zien op NLposts (Flavio). "Om te kijken of u mogelijk een gevaar voor de samenleving bent.... " NLposts verwijderd kanalen met een ander geluid. Twitter censureert de president van de Verenigde Staten... Rust zacht lieve vrije democratie, rust zacht.
contact ecpk
contact ecpk 4 dagen geleden
Zo slecht hebben we het niet hoor haha. Niet zo miepen
tony santos
tony santos 7 dagen geleden
Gelukkig zin een complotdenker nog het woord 'denker" in... 😂
Nick van der Linden
Nick van der Linden 5 dagen geleden
Denken is een relatief begrip bij complot denkers. Het is bijna sarcastisch
Mr.Bright68
Mr.Bright68 8 dagen geleden
Ik haat NLposts nu
Jepke Klinge
Jepke Klinge 8 dagen geleden
waarom heeft hannelore altijd een laptop?
norma desmond
norma desmond 10 dagen geleden
mijn god....... een totaal debiel die oproept tot het omleggen van de premier. Zijn er echt, daadwerkelijk, zinnige mensen die dit schertsfiguur nog serieus nemen?
UnrealFactsFuckLife
UnrealFactsFuckLife 10 dagen geleden
Lubach is een baas hij maakt nieuws met jokes.. NLposts had daarvoor al aangegeven dat ze onzin zouden verwijderen had Frans toch ook wel kunnen voorspellen?
Ht Marco
Ht Marco 12 dagen geleden
Weten ze bij 538 wat ich habbe das nicht gewust betekend ??
Eike Muller
Eike Muller 13 dagen geleden
*5G is een experiment op de mensheid.* vimeo.com/458698682 nlposts.info/past/eKaovNiviKWemnk/video De wereldwijd versnelde invoering van het 5G netwerk plaatst grote vraagtekens omtrent de veiligheid voor mens, milieu en dier. *Er zijn vanuit de Tech Industrie 0 officiële onderzoeken gedaan naar de schadelijke gevolgen van 5G.*(Rusland heeft in de jaren 70 al onderzoek gedaan naar de schadelijke gevolgen van 5G en de uitkomst was schokkend. Deze onderzoeken worden door de 5G Tech Brigade uiteraard niet erkend). Officiële onderzoeken door bezorgde overheden, wetenschappers & artsen geven blijk van zeer ernstige gevolgen voor de gezondheid van mens en dier. Elon Musk brengt op dit moment 40.000 extra satellieten in een baan om de aarde om een wereldwijde 5G dekking te realiseren. U bent vanaf 2020 nergens meer veilig ook niet in een idyllisch hutje in the middle of nowhere. *Uit onderzoek blijkt dat het aantal coronabesmettingen vele malen hoger was in landen/steden waar 5G al actief was tijdens het begin van deze pandemie.* Mensen het wordt tijd om uw eigen onderzoek te starten naar de gevaren maar ook naar de werkelijke reden achter de versnelde uitrol van 5G. *De "toevallige" samenloop van een wereldwijde pandemie (op basis van een killervirus met overlevingspercentage 99,3%) en de versnelde uitrol van 5G is geen toeval.* De invoering van 5G is in strijd met de Rechten van de Mens. De invoering van 5G is in strijd met de Neurenberg Code.
TheKokkiek
TheKokkiek 13 dagen geleden
Frans. Back to school jongen.
VanillaCupcake94
VanillaCupcake94 14 dagen geleden
Hulde voor frans!
jami Low
jami Low 14 dagen geleden
Wat een domme vragen stellen die radio gasten toch ook niet te geloven en toen lange frans sprak wat zou jij ervan vinden als ze jou kanaal verweideren toen werd er geen antwoord gegeven maar snel overheen geluld
VriendRick
VriendRick 15 dagen geleden
Covid19 = Sars-cov2 Het neefje van Sars 17 jaar geleden. Het is Pandemie onwaardig. Net als de Mexicaanse griep. WIE VERDIENT HIERAAN..!? Deze wereldwijde fraude dient aangepakt te worden. De mensen die dit bedacht hebben moeten achter de tralies belanden. Schending van mensenrechten. Doden door nalatigheid. Schade aan onze economie. Schade aan onze fysieke gezondheid. Schade aan onze mentale gezondheid. De lijst is eindeloos. Mijn vriendin werkt in de zorg en het zorgbedrijf gaat hardware matig alleen nog microsoft hardware gebruiken? Microsoft is 1,5 - 2 maal duurder dan Asus of andere merken. Is dit 1 bedrijf of landelijk het geval. Of nog erger wereldwijd! VERPLICHT MICROSOFT PRODUCTEN KOPEN MET ZORGGELD! Zo verdiend de Bill & Melinda Gates Foudation hun investeringen 100.000 maal terug. Het is gewoon ordinaire fraude op wereldschaal. Bill Gates probeert zijn verkoopcijfers enkel uit te breiden en te overtreffen. Wereldleiders laten zich gewillig omkopen en hebben enkel eigenbelang voor ogen. Dit moet stoppen. Oneerlijke handel met misbruik van wet en regelgeving. Verplichte deelname en verplichte premie betaling. Dwang en wereldgijzeling! HET IS ORDINAIRE FRAUDE
UniQ
UniQ 16 dagen geleden
De manier waarop hij "Ja dat moet je zelf weten" zegt @ 2:39 Ik ging stuk jonge... Ik houd van die Frans! Zoveel schijt dat ie heeft. Wat n strijder!
UniQ
UniQ 5 dagen geleden
@Nick van der Linden Frans is nuchter. Stelt kritische vragen en dat vinden de hoge pietjes niet leuk. Maar wat vind jij gestoord aan Frans dan? Leg effe uit ben benieuwd. Want ik geloof ook niet alles wat hij zegt (graancircels etc) maar wat betreft corona... spot on.
Nick van der Linden
Nick van der Linden 5 dagen geleden
Strijder ? Of psychiatrische patiënt. Hmmm I wonder
Milan
Milan 16 dagen geleden
die gozer had zn fabeltjes van zn muziek moeten scheiden, eigen schuld als die aandacht wilt
Dela
Dela 17 dagen geleden
Het aantal doden per jaar door corona nog steeds lager dan doden toe te wijden aan verkeers ongelukken. Kan iemand mij uitleggen waarom we hier meer vam maken dan het is?
Dela
Dela 17 dagen geleden
Bitchute, een platform dat niet cencureert
Eike Muller
Eike Muller 17 dagen geleden
Voor de wakkere mens: 🕊️🕊️🕊️🕊️ Belangrijkste document wat u ooit gelezen heeft: The End Game: www.ellaster.nl/2020/04/27/niemand-heeft-alle-kaarten-in-de-end-game/
jevaders kutje
jevaders kutje Dag geleden
@Nick van der Linden beste pleeg je zm❤️
Nick van der Linden
Nick van der Linden 5 dagen geleden
Hey een vraagje. Ik breng sektes samen. En de flat earth wilt graag een orgie met Corona ontkenners. Ik bedoel jullie standpunten zijn even interessant en intilligent. Dus ik dacht aan jou. 😘
yasio bolo
yasio bolo 17 dagen geleden
Mooi, toch nog het pizza shirt in de studio😅
W
W 18 dagen geleden
Lange slaapt niet goed aan z'n stem te horen. Eigen schuld dikke mega mega bult
John Doe
John Doe 19 dagen geleden
"Ja, moet je zelf weten" - Lange Frans
Ingrid Mulder
Ingrid Mulder 19 dagen geleden
Lekker democratisch land is dit met zijn vreselijke censuur.
Broxo
Broxo 20 dagen geleden
NLposts heeft gezegt dat ze geen Complit theorie willen hebben op NLposts, daarom worden die videos minder aanbevolen het kan zo zijn dat Frans zijn kanaal is verwijderd omdat iemand zijn kanaal heeft gestrikt wegens doods bedreiging en daarbij is frans de youtube richt lijnen over gegaan en heeft die dus zijn 3de strike
yasio bolo
yasio bolo 17 dagen geleden
Laf.
nostratosphere
nostratosphere 20 dagen geleden
Mensen aanzetten tot 1,5 meter afstand en mondkapjes, maximale groepsgrootte, waar je wel en niet meer heen mag of kunt gaan. Alles op z'n kop gooien letterlijk Is ook triest. Ik wacht erop dat Satire verboden wordt en Lubach dus ook. Over de rug van anderen, kijkcijfers en opinie jagen. Populisme is zo gek nog niet.
marcel van tol
marcel van tol 20 dagen geleden
commonsensetv.nl/ben-jij-ook-zo-bang/
Floris de brouwer
Floris de brouwer 20 dagen geleden
Hulde voor frans!!
Nick van der Linden
Nick van der Linden 5 dagen geleden
Hahahahaha Frans hoort thuis in een kamer met hele zachte muren.
Jack Philipsen
Jack Philipsen 20 dagen geleden
t zou lange Frans sieren als die eens naar zichzelf zou kijken ipv lubach of youtube de schuld te geven. Dan zeg die nog, ik ben hier niet om excuses te maken. Ik had ook niks anders verwacht.
Raf De Weerdt
Raf De Weerdt 20 dagen geleden
Kan hij de hulp van die dwaallichtjes die graancirkels maken niet inroepen als je als lichtje op een nacht zulke cirkel kan maken kunnen ze toch even gauw , ah ja vraag die lichtjes ook voor wereldvrede dank u. ps Wel deze wereld he.
Ptao Tom
Ptao Tom 20 dagen geleden
Er moet een youtube alternatief komen.... ik vind censuur dood eng
Alter Ego
Alter Ego 21 dag geleden
En nu is er geen vrijheid van meningsuiting
Michplay
Michplay 21 dag geleden
Dag lange Frans
Ilias Hornung
Ilias Hornung 21 dag geleden
Mensen die niet in complotten geloven moeten ff wat dingen opzoeken. Operation paperclip, gladio, operation northwoods, project mk ultra, operation mockingbird, operation chaos, Sibel Edmonds (fbi) , Annie Machon ( MI5 ). Docu Shadow World ( Feinstein ), Miami band massacre ( netflix ), cold case Hammarskjold ( vpro ) , Why we fight ( Eugene Jarecki , vpro ). Leugens over Vietnam ( Tonkin ), over Irak ( massavernietigingswapens ). Verarmd uranium ( Fallujah ). Vaccindeals ( mexicaanse griep en covid-19 ). Terroristen in Syrië en Irak, die door de nlse overheid worden gesteund ( staatsgeheim ). Kan nog wel uren doorgaan.
R Koster
R Koster 21 dag geleden
yt is shiite gemaakt om propaganda te verkondigen... lijkt me dat je beter hier kunt zijn odysee.com/
Miro Miro
Miro Miro 22 dagen geleden
Waar is vrijheid van meningsuiting nu ?
Stalin Lenin
Stalin Lenin 22 dagen geleden
Lange frans is letterlijk de grootste 🤡
Emily An
Emily An 22 dagen geleden
geen uitgevers zijn en dus niet hun content mogen editen.. het is een "vrij forum" dus.. hun krijgen nog díkke problemen, zeker als trump president blijft !!
nico verheul
nico verheul 22 dagen geleden
Laf.
DMR035
DMR035 22 dagen geleden
WWG1WGA
Lydia van Poelgeest
Lydia van Poelgeest 22 dagen geleden
STOP CCP CHINA!!!
Eike Muller
Eike Muller 22 dagen geleden
Klokkenluider: nieuw dodelijker virus wordt losgelaten in februari en totale lockdown commonsensetv.nl/klokkenluider-nieuw-dodelijker-virus-wordt-losgelaten-in-februari-en-derde-totale-lockdown/ Aartsbisschop Viganó schrijft open brief aan Trump: wakkeremensen.blogspot.com/2020/10/carlo-maria-vigano-open-brief-aan.html?m=1 Mijnheer de President, ik neem aan dat u al weet dat in sommige landen de Great Reset tussen het einde van dit jaar en het eerste trimester van 2021 zal worden geactiveerd. Voor dit doel zijn verdere lockdowns gepland, die officieel zullen worden gerechtvaardigd door een vermeende tweede en derde golf van de pandemie.
Emily An
Emily An 22 dagen geleden
Antwoorden over de planeet [Nibiru Planet X] in de Koran www.nasser-mohammad.com/showthread.php?39858 Je mag niet beginnen met Ramadan vasten voordat j
Isidro Rendon
Isidro Rendon 22 dagen geleden
Wat een vertoning van die Lange lul Frans idioot😡🤮🖕🖕🖕, Lang leve Lubach ❤👍
Emily An
Emily An 23 dagen geleden
Lol naam titel veranderd voor meer views? (en de gekozen titel ook tjonge jonge jonge echt hopeloos zoekend naar views) triest
JarnoHealth
JarnoHealth 23 dagen geleden
NLposts is niet "gewoon een bedrijf" maar een publiek forum.. daarom zijn ze ook niet aansprakelijk voor de content die mensen posten.. maar dat betekend ook dat hun dus geen uitgevers zijn en dus niet hun content mogen editen.. het is een "vrij forum" dus.. hun krijgen nog díkke problemen, zeker als trump president blijft !!
imashaman
imashaman 21 dag geleden
Trump 2020
Nick Dekker
Nick Dekker 24 dagen geleden
Lange Frans 🤜🤛💪
mikin lirou
mikin lirou 24 dagen geleden
Grappig dat de fabeltjes fuik piepol wel leven onder de youtube comments natuurlijk haha
Emily An
Emily An 23 dagen geleden
Waarom geven jullie hem nou een podium
En Courage Each Other
En Courage Each Other 24 dagen geleden
Hoor die complot vragen van 538 dan eens!
Mike De Lange
Mike De Lange 24 dagen geleden
Vanaf het begin had ik gelijk. Lange Frans is controlled oposition. Zo door de mand gevallen.
MaxwellEindhoven
MaxwellEindhoven 24 dagen geleden
Geef die druif toch geen aandacht man. Hij heeft het allemaal niet meer op een rijtje, hij heeft hulp nodig.
mik b
mik b 24 dagen geleden
Mischien is communisme een goed gesprek onderwerp voor jullie show . www.goyimtv.tv/v/3780138133/EUROPA--THE-LAST-BATTLE--FULL-DOCUMENTARY- Word aub wakker ... en de rest van Nederland ook👊💪👋
mik b
mik b 24 dagen geleden
@mikin lirou ik ga ervan uit dat jou bericht voor de helft verwijdert is...
mikin lirou
mikin lirou 24 dagen geleden
wij ons voor kunnen stellen. De realiteit is groter dan het 8 uur journaal en Zondag met Lubach!
mik b
mik b 24 dagen geleden
Vrijheid van mening is toch legaal in Nederland... moet het communistische tube bedrijf niet aangepakt of illegaal gemaakt worden in Nederland... SCHANDE SCHANDE SCHANDE!!!
mik b
mik b 23 dagen geleden
@XHALE 🤭
XHALE
XHALE 23 dagen geleden
@mik b Achja kinderen en hun emoticons
mik b
mik b 23 dagen geleden
@XHALE 👌👋
XHALE
XHALE 23 dagen geleden
@mik b Wat is er niet helder dat free speech nergens bestaat of ooit bestaan heeft? Je bent zelf niet helemaal helder in je bovenkamer als je jezelf tegenspreekt in 2 comments
mik b
mik b 23 dagen geleden
Jou reactie's zijn niet bepaalt helder . Fijne dag man 👋
Lesley Murugesu
Lesley Murugesu 25 dagen geleden
Kansloos en smakeloos dat jullie deze man een podium geven. Bah
bodoti qwiu
bodoti qwiu 25 dagen geleden
GOED GEDAAN FRANS! LIEFDE VOOR JOU!
Bart S
Bart S 25 dagen geleden
Frans is een held!
الدعوة الئ الحق المبين
الدعوة الئ الحق المبين 25 dagen geleden
DEEL 1De Holle Aarde - de tuin van God onder de grond (God schiep daarin Adam en Eva www.nasser-mohammad.com/showthread.php?39908 Het Beste van het Beste van de Mensen www.nasser-mohammad.com/showthread.php?40267 De Mensen Van De Grot www.nasser-mohammad.com/showthread.php?40356 EEN BRANDENDE PLANEET en zijn vurige stenen, om de atmosfeer van de aarde te penetreren www.nasser-mohammad.com/showthread.php?40856 Het coronavirus behoort tot de lichtere straf, vóór de strengre straf, zodat misschien ze zich bekeren. www.nasser-mohammad.com/showthread.php?39676 DEEL 3: De Holle Aarde www.nasser-mohammad.com/showthread.php?40083 Deel 2 : De holle aarde www.nasser-mohammad.com/showthread.php?39920 Vragen en Antwoorden over de planeet [Nibiru Planet X] in de Koran www.nasser-mohammad.com/showthread.php?39858 Je mag niet beginnen met Ramadan vasten voordat je de maan daadwerkelijk ziet www.nasser-mohammad.com/showthread.php?39842 Ben jij de Mahdi? En waarom heette je Mohammed? Eerlijk gezegd geloven we je niet maar durven we jou ook niet te ontkennen www.nasser-mohammad.com/showthread.php?39800ا
bodoti qwiu
bodoti qwiu 25 dagen geleden
Frans = legend
pipo pipo
pipo pipo 25 dagen geleden
911 whahahahahahhahaha
Ilias Hornung
Ilias Hornung 21 dag geleden
Tower 7 zegt genoeg. In de docu Loose change ( ook op nl 2 geweest ) worden er tientallen feiten genoemd, waaruit blijkt dat het een inside job was. Dezelfde oud-premier van Italië , die ook Gladio naar buiten heeft gebracht, zegt dit ook.
pipo pipo
pipo pipo 25 dagen geleden
Joi levens werk heb je verpest met dat doem denken
pipo pipo
pipo pipo 25 dagen geleden
De vraag of het nu aan hem ligt of lubach, wat denk je nou stomme doem denker
pipo pipo
pipo pipo 25 dagen geleden
Wat een kneus is die frans zeg
pipo pipo
pipo pipo 25 dagen geleden
Waarom geven jullie hem nou een podium
Khaled Mohamed
Khaled Mohamed 25 dagen geleden
De Holle Aarde - de tuin van God onder de grond (God schiep daarin Adam en Eva) DEEL 1 - 1 - Imam Nasser Muhammad al-Yamani (De Mahdi) _________ 👇🏻👇🏻 www.mahdialumma.com/showthread.php?p=328123..
Amr Naguib
Amr Naguib 25 dagen geleden
Vragen en Antwoorden over de planeet [Nibiru Planet X] in de Koran Imam Nasser Muhammad al-Yamani (De Imam Mahdi) 21 - 09 - 1431 AH 31 - 08 - 2010 👇🏻👇🏻 www.mahdialumma.com/showthread.php?p=327752..
J.
J. 25 dagen geleden
Begin eens over Joris Demmink dan, ipv nergens inhoudelijk op in te gaan. Niet is alles is onwaar, omdat wij vinden dat het onwaar klinkt! Er gebeuren ergere dingen dan dat wij ons voor kunnen stellen. De realiteit is groter dan het 8 uur journaal en Zondag met Lubach!
Dima Graaf
Dima Graaf 25 dagen geleden
Dat hier aandacht aan word gegeven joh
Rianne E'de
Rianne E'de 25 dagen geleden
Bagger!
Myro Zi
Myro Zi 25 dagen geleden
GOED GEDAAN FRANS! LIEFDE VOOR JOU!
Kite Freak
Kite Freak 25 dagen geleden
Je kan van hem vinden wat je wilt, ouwe graancirkel specialist dat het is, maar zijn filmpjes verwijderen... slechte zaak voor zo een platform. Er zullen vast ook wel bedrijven zijn die de info over gevolgen van roken van het platform willen halen.. censuur zou door de overheid aangepakt moeten worden.. ook als het hun niet uitkomt
xing jing
xing jing 25 dagen geleden
A commentary titled “Bulka: China still harvests organs from prisoners - and the world does little to stop it” was published in the Ottawa Citizen on July 5, 2019. The commentary was authored by Rabbi Dr. Reuven P. Bulka, C.M., a Rabbi Emeritus of Congregation Machzikei Hadas in Ottawa and past chair of the Trillium Gift of Life Network. The commentary opened with, “First, they denied. Then, they said they would stop it. Now, it turns out that they never did stop it. The ugly, murderous practice continues unchecked.” Bulka wrote that Chinese authorities are harvesting organs from political prisoners, primarily Falun Gong practitioners, to sell to people who need organ transplant surgery. “This is murder, brutal murder: taking organs from the bodies of live people, because those organs are the freshest and best. Even though there was irrefutable evidence this was happening, the Chinese authorities denied it. This heinous practice was originally called out by Canadians David Matas and David Kilgour in their famous report of their painstaking research,” he wrote.
Sam Sung
Sam Sung 19 dagen geleden
@Rem NL is nep domme ezel
Sam Sung
Sam Sung 19 dagen geleden
@Pac-Sjwep Nic is nep
Pac-Sjwep Nic
Pac-Sjwep Nic 21 dag geleden
@Rem NL ik had het niet doorgelezen.
Rem NL
Rem NL 21 dag geleden
@Pac-Sjwep Nic staat in de eerste zin: tinyurl.com/yxk3vsvn
Pac-Sjwep Nic
Pac-Sjwep Nic 21 dag geleden
Bron?
sam 93
sam 93 25 dagen geleden
Tsja, haten kost niks hè, daarom haten mensen die het niet zo breed hebben zegmaar.
bilij pdan
bilij pdan 26 dagen geleden
Frans = legend
The Patriot
The Patriot 26 dagen geleden
''Is het niet een bedrijf die zelf de regels bepaalt'', zegt de journalist terwijl iedere amateur journalist na 5 min googlen er achterkomt dat het een openbaar vrij platform is om je audio of video te uploaden, die alleen audio/video materiaal wat strafbaar is (volgens de wet in het betreffende land) mag verwijderen.
ابو الشباب
ابو الشباب 26 dagen geleden
*Het coronavirus behoort tot de lichtere straf, vóór de strengre straf, zodat ze (de mensen) zich misschien zullen bekeren.* Imam Nasser Mohammad Al-Yamani Rajab - 1441AH - 10 AD 2020 - 03 - 05 Pm 12:51 (Volgens de officiële tijd van [Mekka] moeder van steden) ـــــــــــــــــــــــــ _______ـــــــــــــــــــــــ 👇👇 www.mahdialumma.com/showthread.php?p=326459
bilij pdan
bilij pdan 26 dagen geleden
congres sinds corona.
ابو الشباب
ابو الشباب 26 dagen geleden
Vragen en Antwoorden over de planeet [Nibiru Planet X] in de Koran Imam Nasser Muhammad al-Yamani (De Imam Mahdi) 21 - 09 - 1431 AH 31 - 08 - 2010 👇🏻👇🏻 🌹🤝🌹 www.mahdialumma.com/showthread.php?p=327752
Rico
Rico 26 dagen geleden
HEUL INTERESSANT
Peter Grootswagers
Peter Grootswagers 26 dagen geleden
Lange is een held wou dat meer bekende Nederlanders zich uit zouden spreken.
Damien0545
Damien0545 26 dagen geleden
Al die dingen over die Elite is waar wat Frans zegt. Over dat child trafficking enzo. Komt allemaal wel boven water
JJOEP vs
JJOEP vs 26 dagen geleden
Frans wat een debiel
DutchGamingNL
DutchGamingNL 26 dagen geleden
Geef die gozer geen podium man
verydumb • 27 years ago • edited
verydumb • 27 years ago • edited 26 dagen geleden
Lange Frats
robert tuiten
robert tuiten 26 dagen geleden
niet gaan terug trekken nu kom op!!
huttio srreu
huttio srreu 26 dagen geleden
Ben t totaal niet met hem eens, maar deze verwijdering gaat wel erg ver. Laat hem lekker praten, als andere hier naar willen luisteren is toch prima.
Mister Baggings
Mister Baggings 26 dagen geleden
Ik wordt echt misselijk van die clickbait titles gedraag je ff beetje professioneel man gatver
CrazyOneFrom AZ
CrazyOneFrom AZ 27 dagen geleden
Frans had slim moeten zijn en zijn geluid af te stemmen op de maatschappelijke normen en waarden van Nederland.
Bolia Fops
Bolia Fops 27 dagen geleden
Grappig dat de fabeltjes fuik piepol wel leven onder de youtube comments natuurlijk haha
Marie Louise & Lis berg
Marie Louise & Lis berg 27 dagen geleden
Waar slaat de titel op deze titel met hoofdletters dat is zeer zwak van 538 Na Evers nooit meer 538 aan, de humor is weg Peter Heerschop lijkt wel of hij preekt voor een d66 congres sinds corona.
loladze18
loladze18 27 dagen geleden
Dat deze gast nog podium krijgt. Wat een kansloos persoon 😥
loladze18
loladze18 27 dagen geleden
@Bolia Fops haha grapjas
Bolia Fops
Bolia Fops 27 dagen geleden
Het was heel dom om dat kanaal eruit te gooien want jullie bevestigen alles alleen maar Frans die lange heeft gelijk
yeah right
yeah right 27 dagen geleden
Danke aan Lubach
NLspartan117
NLspartan117 27 dagen geleden
“Lubach heeft 700000 abonees op NLposts dus ik weet niet waarom hij zit te janken om NLposts”. Zo van je mag geen kritiek hebben op iets wat jou populair heeft gemaakt of zo? Als iemand je een koekje geeft mag je voortaan alleen nog maar lyrisch zijn over deze persoon? 🤨
Lars
Lars 27 dagen geleden
Er is een verschil tussen kritiek en fabeltjes
Mirella Ciuccoli
Mirella Ciuccoli 27 dagen geleden
WWG1 WGA
notimeremains
notimeremains 27 dagen geleden
Voor de mensen die het niet snappen, stel jij komt bij mij thuis en je loopt met stront aan je schoenen over mijn bank, wat denk je dat er dan gebeurd? Stel nu voor dat je een PM van een land met de dood bedreigd op YT wat denk je dat er dan gebeurd.
Joshua Jansen
Joshua Jansen 26 dagen geleden
Ze zijden volgens mij dat ze het juist niet gingen doen. Heb je het überhaupt wel gezien?
gtoss chddy
gtoss chddy 27 dagen geleden
Chapeau lange Frans, mooi gesproken💖hopenlijk dat steeds meer mensen voor hun eigen waarheid durven spreken🦄🦋🌈💝🌺
Rick Elia
Rick Elia 27 dagen geleden
Jullie doen evengoed mee aan de framing van Frans. Besef dat er snel een exposure komt is zeker. Dan lacht Frans iedereen uit en wordt de MSM verantwoordelijk gehouden voor het spel waar jullie bewust aan meewerken. Jullie zijn een slaaf!
Johan van t wout
Johan van t wout 27 dagen geleden
Frans is gewoon wappie.
Retro Gaming Vault NL
Retro Gaming Vault NL 27 dagen geleden
Net goed voor Frans de onruststoker. Ik heb wat van zijn video's bekeken en het is gewoon iemand die een verhaal doet zonder enig bewijs .. terecht .. Zouden meer van dit soort dingen moeten verwijderen ... Drill neppers bijvoorbeeld 👍👍 en café weltschmerz ook en alles met Sven de propaganda maker 👍
gtoss chddy
gtoss chddy 27 dagen geleden
laat lange met rust
Ben kanobi
Ben kanobi 27 dagen geleden
Lange Frans moet terug...
Ben kanobi
Ben kanobi 27 dagen geleden
NLposts is zijn eigen regels aan het schenden.
LumieYT
LumieYT 26 dagen geleden
Welke regels?
Marius Menkveld
Marius Menkveld 27 dagen geleden
Stop making stupid people famous !
Megan Thee Stallion - Body [Official Video]
2:54
Megan Thee Stallion
Weergaven 10 mln.
1 Hour To Escape A Prison Cell
14:31
JustDustin
Weergaven 849K
Marty Lobdell - Study Less Study Smart
59:56
PierceCollegeDist11
Weergaven 8 mln.
Michael McIntyre's Best Stories | Stand Up Comedy
22:17
European Union | Sunday with Lubach (S12)
16:01
vpro zondag met lubach
Weergaven 604K
The Online Trap of Tales - Sunday with Lubach (S12)
24:36
vpro zondag met lubach
Weergaven 1,8 mln.
Megan Thee Stallion - Body [Official Video]
2:54
Megan Thee Stallion
Weergaven 10 mln.
1 Hour To Escape A Prison Cell
14:31
JustDustin
Weergaven 849K
Ramo - 21.Bölüm (Serdengeçti)
2:14:54
Ramo
Weergaven 1,5 mln.
Why I Left Jelly and Slogo.
12:21
Kwebbelkop
Weergaven 1,3 mln.
Sen Çal Kapımı 19. Bölüm
2:14:56
Sen Çal Kapımı
Weergaven 1,9 mln.
SIDEMEN AMONG US IN REAL LIFE 2
47:46
Sidemen
Weergaven 3,1 mln.