Johan over woede-uitbarsting Akwasi: 'Hij slaat iedere keer onzin en wartaal uit' | VERONICA INSIDE

  Weergaven 264,085

Veronica Inside

4 dagen geleden

De mannen bespreken de woede-aanval van Akwasi bij NPO Radio 1-programma Dit is de Dag.
Bekijk alle hoogtepunten van Veronica Inside op veronicainside.nl/ of in de Veronica Inside app!
Download de Veronica Inside app via:
App Store: bit.do/eNeG6
Google Play Store: bit.do/eNeGC

Reacties
Alfred Ubels
Alfred Ubels 13 minuten geleden
Waardeloze vent hoor
Alfred Ubels
Alfred Ubels 15 minuten geleden
Ik wil omroep rood
Robert [TOG]
Robert [TOG] Uur geleden
Peuter.
Pat
Pat Uur geleden
Elke seconde dat deze enge 'performer' ter sprake komt is er een teveel. In plaats van de discussie aan te gaan verpest hij het elke keer weer voor veel mensen. Voor mij is Ak(d)wasi de Trump van de BLM beweging.
A. De Bree
A. De Bree Uur geleden
Uit welk onveilig land is die meneer gevlucht?
Piet Mus
Piet Mus Uur geleden
In deze uitzending reageert Johan ook op de zeer ware en weerzinwekkende uitspraken van Dutch-Trump Thierry. Je weet wel die gevaarlijke vent die net als Akwalsie de neiging heeft om weg te lopen.
Trailer Parkboys33
Trailer Parkboys33 Uur geleden
Op funx radio station likken ze zijn hielen daar nog, en slijmen ze alles aan de luisteraars vast!
richard van Olffen
richard van Olffen 2 uur geleden
bij deze aktie gelijk politie inschakelen . diefstal van laptop is strafbaar , gelijk oppakken strafblad en voorkomen . oppleuren klere zw.......
ozowizo
ozowizo 2 uur geleden
beetje can mezelf en een beetje quasi-nonchalant
Woeste Loepi
Woeste Loepi 2 uur geleden
Nu het cabinet valt, valt Akwasimodo dan ook eens eindelijk? Nieuw cabinet frisse wind erdoor en hup vervolgen die eikel!
Jevader Je oma
Jevader Je oma 3 uur geleden
Boos mannetje die achter relevantie rent
Pieter Jantjekenikniet
Pieter Jantjekenikniet 3 uur geleden
Akwasi vertegenwoordigd zeker niet het hele zwarte gemeenschap laat dat duidelijk zijn voor ieder die denkt dat het wel zo is, niet iedereen deelt zijn standpunt of mening.
henkie henkie
henkie henkie 4 uur geleden
Die interviewer vroeg wel goede rustige vragen
A M
A M 4 uur geleden
Akwasi akka kwasi niets
Michel Furtado
Michel Furtado 5 uur geleden
En dat noemen ze...een bedreiging .
Blauwe Joop
Blauwe Joop 7 uur geleden
AKWASIMODO !!.
v van
v van 8 uur geleden
Als je zwart/getint/geel/ paars of een lange baard/hoofddoek bent en je vind Nederland zo racistisch, donder dan gewoon lekker op! Ik ben het zo ongelooflijk zat! Er was ooit een tijd dat ik de PVV iets te extreem vond maar dat is zo langzamerhand echt lang geleden!
J V
J V 12 uur geleden
Johan alle Nederlanders zijn het met je eens wat Akwasi betreft. Zwart beeld wordt het voor Akwasi met zijn Zwart omroep.Dus omroepbestel ons advies is dat deze omroep niets voorstelt en wordt in en zit Nederland niet op te wachten. Verdeel de investering maar aan de overige omroepen.
frost hiphop
frost hiphop 12 uur geleden
Akwasi: zodra je niet doet wat ik zeg heb jij een probleem met mij. Lekkere mentaliteit ook weer.
Joop Van schellingen
Joop Van schellingen 13 uur geleden
Mijn over over grootvader, heeft zijn over over grootoma geneukt. Dat was haar dagtaak, nadat ze al haar klusjes had afgerond. Uiteraard werd ze wel flink beloond, met een kopje soep.
Demian Schrijver
Demian Schrijver 15 uur geleden
als er 1 altijd kritiek op iemand of alles heeft is het akwasi wel. krijgt meneer nu wat kritische vragen. en ja hoor daar komt... de waren aard naar boven... laat die beste man zich zelf vooral zoveel mogelijk voor lul zetten. dan scheelt dat dat andere mensen dat niet hoeven te doen. kan hij straks niemand anders dan zich zelf voor schut zetten en kan hij in de toekomst elke dag op z'n eigen Wikipedia lezen wat voor droeftoeter hij was/is. hij lost het zelf dus blijkbaar wel op.
Happy Virgil
Happy Virgil 17 uur geleden
Ik vind dit erg meten met dubbele maten. Enge mannetjes aan tafel bah
Youtube is AssHoe
Youtube is AssHoe 19 uur geleden
misselijk ventje die afstammeling van slavenhandelaren.
A.J. P
A.J. P 23 uur geleden
Ik spreek ook hetzelfde... Misschien zegt dat al genoeg..... en dan moet alles worden gewist en loopt hij weg... zielig man. Wat een figuur. Jammer dat zo'n man een podium krijgt. Misschien zegt dat ook genoeg!
Lex
Lex 23 uur geleden
Wat een triest land is dit Toch geworden bah, trots op Nederland al lang niet meer, dit soort clowns wordt nog naar geluisterd ook, bedankt tolerant GroenLinks en D66 en zulk soort prutspartijen, en die lui krijgen nog een podium ook dat begrijp ik helemaal niet
Bundy
Bundy 23 uur geleden
Deze zogenaamde 'woordkunstenaar' die ooit een BN'er is geworden als tafelgast bij MvN in DWDD is een eng opruiend figuurtje aan het worden. Te gek voor woorden dat die gast niet is aangeklaagd na zijn befaamde toespraak in Amsterdam n.a.v. wat er gebeurd was in Amerika. Dat kan alleen maar hier. Waarom ze dat soort figuren tekens uitnodigen voor talkshows of interviewprogramma's als ze zich niet eens fatsoenlijk kunnen gedragen is mij een raadsel. In Nederland geldt het recht van vrijheid van meningsuiting zolang het niet bepaalde grenzen overschrijdt. Akwasi schurkt daar dicht tegenaan of gaat erover, ik ben geen rechter, maar wat mij betreft, scherp in de gaten houden, deze 'woordkunstenaar'.
Snabonen
Snabonen Dag geleden
Jezus die Akwasi is echt fuckin dom. Pure emotiebestuurder. " wil je deze kant op gaan " Anders hou je ff jezelf bij elkaar en neem je of verantwoording of je staat achter je "speech"
Han Schouwman
Han Schouwman Dag geleden
Naar mannetje die Akwasi. Wat een klootzakje. En rappen kan die niet. Vreselijk. Ik zal wel racist zijn boeit me niet.
Ben van Klaveren
Ben van Klaveren Dag geleden
Kan die klootzak Akwasi niet het land uitgezet worden ?????
E.T
E.T Dag geleden
George Soros haal dat kutjong nou eens op
Nicoline
Nicoline Dag geleden
Het lijkt wel alsof je als allochtoon alles kan flikken op tv, je wordt altijd beloond voor je gedrag.
Dikke Snikkel
Dikke Snikkel Dag geleden
Wat fijn dat bij een voetbal programma als VI de mensen in de comments nog wel zelf na kunnen denken en niet alles nablaten uit de main stream media. Wat een verademing. Tegelijkertijd ook heel treurig eigenlijk. Laten we waken voor de ellende die in in de VS plaatsvindt, want dat willen de globalisten ook in ons landje. Dit heeft niets met racisme te maken, ik heb talloze gekleurde vrienden maar wat word ik kotsmisselijk van figuren als akwasi, kozp, blm en antifa. Die mensen verzieken heel de wereld met hun omgekeerde racisme, gatverdamme! Akwasi is echt een mega racist en te dom om het zelf in te zien. Woordkunstenaar, tsss, ik hoop voor hem dat ik hem niet tegen kom op straat.
mpazs
mpazs Dag geleden
Wat een waardeloze, achterbakse, opportunistische loser is die akwasi toch......
Dennis
Dennis Dag geleden
Deze ruggengraatloze presentators hun mening wordt bepaald door hogerop. Vroeger keek ik vaak naar Veronica inside, maar ze laten zich censureren en praten precies volgens de juiste propaganda. Slappelingen zijn t!!!
Jeffrey Rijkse
Jeffrey Rijkse Dag geleden
Wilfred probeerde het nog om Johan te verleiden tot een grap maar hij trapte er niet in, en terecht, die lul stookt hem op en sabelt hem daarna neer, kwalletje Genee! al hoop ik dat hij toch ook ziet wat voor een gekkenhuis die Akwasi is! die man durft de confrontatie niet aan met wat hij zelf fout heeft gedaan, het is de schuld van iedereen behalve van hem zelf, één woord van kritiek en hij loopt stelend boos weg, en de ware aard komt weer boven want hij zichzelf na de speech op de dam niet verdedigd dat het in hem opkwam? dit was een bedreiging met voorbedachte rade, maar het OM is zo links dat ze hem daarvoor niet gaan vervolgen, je mag hopen dat net als in Amerika de burgers weer laten zien dat in een rechtstaat ALLE burgers gelijk zijn en dus ook gelijk worden gestraft!
Lijst SamenDansen
Lijst SamenDansen Dag geleden
Witte Piet, zwarte Piet, regenboog Piet, Zielepiet
H.
H. Dag geleden
Akwasi is vaker op tv dan die ZWARTSKOP reclame 😂
Antilockdown Nederland
Antilockdown Nederland Dag geleden
Geven ze teveel aandacht " ze moeten die........ Links laten liggen
Mark Spook
Mark Spook Dag geleden
Akwasi moet weer terug naar Afrika wat een zeikwijf
frank hugers
frank hugers Dag geleden
En die gek groothuis
Khaled Mohamed
Khaled Mohamed Dag geleden
De Holle Aarde - de tuin van God onder de grond (God schiep daarin Adam en Eva) DEEL 1 - 1 - Imam Nasser Muhammad al-Yamani (De Mahdi) _________ 👇🏻👇🏻 www.mahdialumma.com/showthread.php?p=328123
Nick Ensch
Nick Ensch Dag geleden
Akwasi is een volksmenner. Een gevaarlijke persoon die mensen tegen elkaar ophitst. Vervolg hem.
sikkens9001
sikkens9001 Dag geleden
Wat een vieze tering kneus.
rick mey
rick mey Dag geleden
woordkunst met voorbedachten rade. Aggressief mannetje ook. Laten we hem nou eens helemaal niet meer onderwerp van welk gesprek meer zijn. Hij is passé.
XXLRebel
XXLRebel Dag geleden
Wie neemt die mafklapper überhaupt nog serieus?
shyamkoemarsing biharie
shyamkoemarsing biharie Dag geleden
Donder op met die idioot en dat zegt deze Surinamer..Wat een kneus daar betaal ik toch geen kijkgeld voor
dennis honing
dennis honing Dag geleden
Kijk, een Akwasi drijft op anti Blanke gevoelens, aangezwengeld door de SJW subcultuur in Amerika, en ook van zijn specifieke uitspraken op de Dam ben ik allerminst gediend, maar de media belazerd natuurlijk de boel. Akwasi wijst deze EO journalist er op dat het is "voor besproken". En dat is inderdaad wat media doet. Redacties lokken je, je gaat er zitten, en ze vragen en zeggen toch de dingen waarvan ze eerst in voorgesprekken beloofde dit niet aan te zullen raken. En dan ga je er toch op in als gast want de camera/microfoon loopt al en hun hebben dan hun soundbites te pakken. Zo gaat dat al decennia. Akwasi heeft gelijk om daarin hard op de rem te trappen. Hoe weerzinwekkend ik zijn discours verder ook maar vind.
VriendRick
VriendRick Dag geleden
Carrière Akwasie is voorbij.. Misschien kan hij ons verbinden met de hooligans en dan samen zwarte piet op z'n bek trappen. Samen tegen zwarte piet Samen met Rutte Rutte heeft je gebruikt En iedereen die met Rutte samenwerkt wordt gedecimeerd
Rick W
Rick W Dag geleden
Het enge is dat ie een hele gemeenschap achter zich heeft wat de witte man als de duivel ziet.
kelvin dania
kelvin dania Dag geleden
Akwasi koek koek
Wouter Wessels
Wouter Wessels Dag geleden
Die gozer heeft gewoon Anger Management nodig.
българи юнаци
българи юнаци Dag geleden
Nee, Johan slaat nooit onzin en wartaal uit 😂. Bovendien verbaast het mij hoeveel racistische opmerkingen worden geplaatst over dit voorvalletje. (Onee, wit Nederland reageert hier natuurlijk). Dacht ff dat dit geenstijl was, maar ondertussen is dit gewoon Veronica Inside. Akwasi wordt vergeleken met een seriemoordenaar.
verydumb • 27 years ago • edited
verydumb • 27 years ago • edited Dag geleden
Niemand: Akwasi: Laten we een RADIOinterview gaan wissen
Markovichful
Markovichful Dag geleden
Die jongen heeft onverwerkte emoties, laat hem lekker met rust.
appetite for destruction
appetite for destruction Dag geleden
Eerste beste vliegtuig terug naar Ghana, als het hem hier niet bevalt.
joop de ruiter
joop de ruiter Dag geleden
dat mannetje akwasie heeft despotische neigingen .zijn wil is wet .keer op keer schiet die zichzelf met een enorm jachtgeweer in zijn poot .komt geen zinnig woord uit .hij denk natuurlijk van wel . is een doordrammende zeurpiet .
Bert Hogewoning
Bert Hogewoning Dag geleden
wat een idioot , wel op de dam een grote bek opzetten, maar geen verantwoording als iemand daar vragen over stelt.
Eimert
Eimert Dag geleden
akwasi ja, een dombo, maar nog steeds beter dan die johan, wat een walgelijke wijsneus, best wel passend bij die walgelijke veronica..
Frodo Linux
Frodo Linux Dag geleden
Waarom wordt die idioot van een Akwasi dan ook uitgenodigd voor een interview?
Menno Mg
Menno Mg Dag geleden
Akwasi overschreeuwt zijn gebrek aan talent
Uibeltje Snuibeltje
Uibeltje Snuibeltje Dag geleden
Quasi is een betere naam. Hij pretendeert een strijder te zijn, een Luther King, maar hij kan zijn frustratie niet omzetten in een intellectuele aanpak van wat hij als een groot probleem ziet, racisme. Ik geloof best dat er racisme in Nederland is en aanpassen van een Zwarte Piet moet ook geen probleem zijn. Voor kinderen is het geen probleem en als het typetje mensen tegen het zere been stoot is aanpassen echt niet teveel gevraagd. Maar laten we GVD niet doen alsof er alleen racisme is in Nederland en we Amerikaanse toestanden hebben. Waar komt die aanklacht vandaan? Is het een poging tot macht van hysterische mensen, zoals een Black Lives Matter-beweging en een Quasi?
fuck de media
fuck de media 2 dagen geleden
En zulke figuren krijgen van de linke elite een podium. Kijk naar treiter vlogger. Krijgt gewoon een podium nadat die zich misdragen heeft. Ongelofelijk
Pietje Puk
Pietje Puk 2 dagen geleden
Ik ken hem eigenlijk van Expeditie Robinson. Toen gedroeg hij zich al heel achterbaks richting zijn mede kandidaten (onder het mom van een spelletje) waardoor ik me mateloos irriteerde. Nu bewijst hij keer op keer dat zijn enge gedrag niet enkel met het spelletje te maken heeft. Het is triest dat heel BLM door dit soort mensen in slecht daglicht komt te staan.
Moo's
Moo's 2 dagen geleden
Zo zie je maar... media is al jaren bezig om racisten te creëren. En het mooiste is dat hun vrouwen,dochters en moeders hierdoor wel houden van buitenlandse mannen🤣🤣 daarom vind ik het niet erg want zo pak ik ze terug en geloof me ik geniet nu van Suus.
Rob Gruitroy
Rob Gruitroy 2 dagen geleden
Wel een beetje een zielig mannetje hé. Je kan toch best eerlijk antwoord geven. Maar draai het een om. Als een blank iemand een soort gelijk iets gezegd zou hebben, dan is de wereld te klein.
Robert Roscher
Robert Roscher 2 dagen geleden
Idioot
anonymous person
anonymous person 2 dagen geleden
Het beste is om helemaal geen aandacht meer besteden aan Akwasi, de idioterie die hij uitkraamt en de 'diepe pijn' waar dat uit voortkomt. En aangifte doen wegens computervredebreuk heeft toch geen zin want nakomelingen van Ghanese slavenhandelaren mogen dat gewoon.
Moo's
Moo's 2 dagen geleden
Liever wartaal uiten dan verward uitzien dirksen. Met je vieze smerige uiterlijk!
Daily Dose of Fortnite
Daily Dose of Fortnite 2 dagen geleden
Die interviewer had hem ook wel goed tuk😂. Slim gespeeld en slim uitgelokt😂.
Harry B
Harry B 2 dagen geleden
Zwart of wit doet er niet toe. Maar als je hier wat van vind ben je racist. Wat een kneus
Hans Branderhorst
Hans Branderhorst 2 dagen geleden
Wat een lul
E. Poel
E. Poel 2 dagen geleden
Die kereltje heeft een agressie probleem, kort lontje.... op het moment dat het brein het niet meer kan handelen gaan de vuistjes het overnemen.
hans schildpad
hans schildpad 2 dagen geleden
voor de gelegenheid in het Zwart gekleed.
Hector Berlioz
Hector Berlioz 2 dagen geleden
Akwasi is anti- blank en zaait verdeeldheid....
GRoss074
GRoss074 2 dagen geleden
Akwasi wordt daar wel genaaid. Hij wou niet over dat onderwerp praten en toch gaat de radiomaker daar op in. Snap wel dat hij daar boos over is.
Richard ter Veen
Richard ter Veen 2 dagen geleden
Wilders moet zes jaar lang naar de rechtbank als hij vraagt of zijn aanhang minder marokkanen wil .....maar meneer Akwasi mag oproepen tot geweld en bedreigingen zonder problemen ...,.. de D66 kliek bij het OM en die de rechtbanken bevolken en de media beheersen zullen bij de volgende verkiezingen hun lesje leren en hopelijk komt er een grote hervorming bij deze instituties
abcxyz
abcxyz 2 dagen geleden
Het is grappig hoe veel rechtse mensen meer geïrriteerd raken door een Akwasi, inderdaad een irritante man, dan een Trump of een of andere gek met veel invloed. Totaal geen principes.
Dark Nefarious Unicorn
Dark Nefarious Unicorn 2 dagen geleden
Hulde voor Akwasi dat hij een goede zaak een warm hart toedraagt maar zijn persoonlijkheid/psyche is volledig ongeschikt om een multiculturele samenleving te vertegenwoordigen.
Badj4s
Badj4s 2 dagen geleden
Tja.. Akwasi zal best aardig muziek kunnen maken, maar dit soort interviews gaat hem simpelweg boven de pet.
Mike Camo
Mike Camo 2 dagen geleden
Typisch toch dat volk
easysteadyready
easysteadyready 2 dagen geleden
bestaat dit kk programma nog
J J
J J 2 dagen geleden
Johan is de grootste pedo van dit land oppassen voor hem! Vies mannetje
Wim Roeven
Wim Roeven 2 dagen geleden
Serieus, luisteren naar deze asanthy krijger. Zijn vader was een koppensneller en slavendrijver.
Duncan Yates
Duncan Yates 2 dagen geleden
Ik ben niet pro akwasi maar die Johan moet ook een keertje zijn muil gaan houden hoor wat een gelul zeg
MeacePeace
MeacePeace 2 dagen geleden
Wat een clown die akwasi 😂😂😂😂😂
Timothy Kolstein
Timothy Kolstein 2 dagen geleden
Alle mensen in de commentsectie die Akwasi een eng mannetje noemen zijn denk ik vergeten wat hun voorouders hebben gedaan met de zijne. Ik zal jullie geheugen verfrissen. Rond 1890 zijn jullie naar Afrika gegaan, en werden jullie met open armen ontvangen door de Afrikanen. Jullie waren welkom, en werden onthaalt als vrienden. Vervolgens zien jullie dat deze mensen die jullie zojuist met open armen hebben ontvangen minder ver ontwikkeld zijn dan jullie. Wat doen jullie? Ze helpen? Nee. Jullie besluiten ze aan te vallen met jullie geweren, en alle stammen die zich verzetten uit te moorden. Als waarschuwing hakken jullie het hoofd vd stamhoofd af, en zetten die op een stok in de hoop anderen die zich proberen te verzetten af te schrikken. Jullie annexeren alle grondstoffen en grond, en verkrachten de vrouwen. Honderden jaren later bezitten jullie nog steeds alle grondstoffen die de Afrikanen toebehoren. Wie is er nou eng?
Michael Idderus
Michael Idderus 2 dagen geleden
Akwasi heeft de stoomboot terug naar Spanje gemist.
Retro4fun
Retro4fun 2 dagen geleden
Je omroep “Zwart” noemen...man man, hoe polariserend wil je het zelf maken. Straks hebben wij het recht niet meer, om bruine drollen te schijten.
MazeHaze
MazeHaze 2 dagen geleden
Akwasi is een racist
Neef Steef
Neef Steef 2 dagen geleden
Wat een lijp is dat die akwasi!🤦🏻‍♂️😂😂😂😂
brazi
brazi 2 dagen geleden
Akwasi zet ons buitenlandsrs ten schande met dit gedrag, als ie laat zien dat ie rustig kan blijven no matter what dan komt ie over als een voorbeeld, maar dit geeft de racisten alleen maar gelijk dit gedrag
Werner Schless
Werner Schless 2 dagen geleden
Ze moeten die vent opsluiten levens gevaarlijk kereltje, dat niet stopt tot hij zijn zin heeft! Als het dan de juiste keuzes zijn ok! maar dat geblaat op de dam, man man man . Geen podium meer geven klaar
Kel _A_Donn888
Kel _A_Donn888 2 dagen geleden
Akbassie 🤡
Adrie M anus
Adrie M anus 2 dagen geleden
Dat doet hij ook. En hij komt er iedere keer mee weg...... omdat hij zwart is, omdat hij bij de BLM activisten hoort, omdat hij ''een woord kunstenaar'' is........... Een wit persoon had dit moeten zeggen, had dit moeten doen. Stond de hele dam weer vol, stonden alle insta verhalen weer vol......... Helaas laat Nederland dit steeds weer toe.
Snip Snap
Snip Snap 2 dagen geleden
Akwasi heeft de zelfde trekjes als zijn opa , die 10.000den slaven van anders stammen ontvoerde kortom trekjes van Idi Amin .
Gerrit Merkensteijn
Gerrit Merkensteijn 2 dagen geleden
Agressief Persoon ,lekker Mensen bedreigen en er ook nog mee wegkomen.
nice guy
nice guy 2 dagen geleden
Akwasi die dwaasie
hnkmari1
hnkmari1 2 dagen geleden
Dat is idd bizar!!!
big bones
big bones 2 dagen geleden
hmmmm deze 3 hypocrieten schreeuwden toch ook iets vorig jaar??? en zeiden sorry tegen de Mol want anders weden ze ontslagen en moesten ze hun contract betalen. raaaaaaarrrrr want waarom reageren ze zo op akwasie die ook een viezerik is, terwijl ze zelf niet beter zijn de geld graaiers....maarja ze l*llen onzin en het volkje vind het leuk...
Herman Bessems
Herman Bessems 2 dagen geleden
Waarom word die klootzak niet aangepakt als het Wilders was geweest was er weer een rechtzaak aangespannen
HOVERBOARD TEST! (PART 2/2)
14:03
Hacksmith Industries
Weergaven 7 mln.
Voorspellen met Boskamp!!
11:29
Ous De verslaggever
Weergaven 10K
René van der Gijp COMPILATIE - Over vrouwen
10:17
Adaro - Solo set in the Batcave
1:01:47
HOVERBOARD TEST! (PART 2/2)
14:03
Hacksmith Industries
Weergaven 7 mln.
I Bought Everything In 5 Stores
14:14
MrBeast
Weergaven 29 mln.
MENSEN MET SUPERKRACHTEN!
9:52
Alex Klein 2
Weergaven 91K
WELKE YOUTUBER IS RIJKER?
16:20
HARM
Weergaven 131K
WATER NAAR GEKLEURD IJS!! 😲 #2707
42:32