Formule 1 Café 16/10/2020 | Met Robert Doornbos, Giedo van der Garde en Jack Plooij | Formule 1 2020

  Weergaven 95,648

Ziggo Sport

Maand geleden

Tijdens het Formule 1-seizoen hebben we het over, jawel, de Formule 1-races. Zoals je op vrijdagavond in de kroeg zit na te praten over die ene race, doen we dat nu samen in het Formule 1 Café in Hilversum. ⇨ Abonneer je nu op het kanaal van Ziggo Sport voor meer F1 video's bit.ly/2Q03IYg
Erkende coureurs als Robert Doornbos, Giedo van der Garde en Tim en Tom Coronel zijn de komende maanden op vrijdagavond jouw vrienden om te praten over snelheid, lef en fraaie manoeuvres in razendsnelle auto’s. Rob Kamphues zet af en toe een rem op de mannen en Formule 1-nerd Rob van Gameren laat je de vreemdste, maar leukste Formule 1-video’s zien. Wil je op de hoogte blijven van het spannendste raceseizoen? Dan weet je wat je de komende maanden te doen staat.
Formule 1 Café is iedere vrijdagavond gedurende het Formule 1-seizoen om 22.30 uur te zien op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select.
Naast Max Verstappen, komen ook Lewis Hamilton en Sebastian Vettel uiteraard weer in actie in 2020. Hoe zullen de auto's van Mercedes, Red Bull en Ferrari dit seizoen gaan presteren? Weet Red Bull het gat met Mercedes dit jaar eindelijk te dichten?
Beleef het nieuwe Formule 1-seizoen live op Ziggo Sport. Kwalificaties, interviews met coureurs, spannende raceverslagen en nu ook de vrije trainingen.
Voor alle samenvattingen en interviews uit de Formule 1 kun je kijken op ZiggoSport.nl ⇨ bit.ly/ZiggoSportClips
Nog meer Ziggo Sport? Bekijk ook onze andere social media kanalen:
⇨ Twitter | bit.ly/TwitterZiggoSportF1
⇨ Facebook | bit.ly/FBZiggoSportF1
⇨ Instagram | bit.ly/InstaZiggoSportF1
#Formule1Café #ZiggoSport

Reacties
Hachimichima
Hachimichima Maand geleden
24 keer zo'n ding door je neus geknald...
OUTLAW
OUTLAW Maand geleden
Top programma , formule 1 café , r is ook F1 mobile racing spel voor mobiel , een Nederlander cosarenl is daar 6 keer wereld kampioen , mischien leuk om dat eens te benoemen , max Verstappen heeft r nog voor in reclame gezeten , zou fijn zijn als dat ook een keer werd benoemd , ik zelf ben een top 30 a top 20 rijder van de wereld , nogmaals kijk eens op you tube cosarenl man met mega race skills
Brinta
Brinta Maand geleden
Niemand gaat dit nog lezen maar ik wil toch nog even zeggen: Belachelijk dat Jack en Guido zeggen dat Stroll gewoon moest rijden. Van buikklachten kun je zo slap als een vaatdoek worden. Dan is het ondoenlijk en levensgevaarlijk om te proberen om 1,5 uur lang te concentreren in een megasnelle F1 auto. Bovendien heeft Stroll nu gezegd dat hij zich vanaf die zaterdagochtend afgezonderd heeft volgens het FIA protocol (extra voorzichtig zijn i.v.m. Corona) en later bleek ook dat hij Corona had. Jack had toch moeten weten als reporter dat isolatie bij dat soort klachten onderdeel van het protocol is? Ik neem aan dat hetzelfde voor hem geldt. Ik vind het verontrustend dat hij dat noet weet. Zou hij dus zelf wel met lichte klachten naar zijn werk gaan en dan alle andere reporters mogelijk Corona geven?
Doc Digit
Doc Digit Maand geleden
Waarom Rick ook niet gewoon aan tafel?
PidgeyRot
PidgeyRot Maand geleden
Je hebt gelijk van Gameren. Rob moet inderdaad van het programma afgehaald worden. Altijd irritant doen nooit serieus.
Jonas Jaagur
Jonas Jaagur Maand geleden
Kamphues gedroeg zich een beetje raar aan het eind van het programma.
Marco Buijsen
Marco Buijsen Maand geleden
Wat Schumacher zei over Coulthard was gewoon de waarheid. Dus ben ik nu zéér nieuwsgierig wat Bottas niet wil zeggen, en de hele wereld wil laten zien naar de winterstop ?????????? En ???? Of toch een Bottas 4.0. Moet haast wel. Maar Lewis vooral jij kun je borst wel nat maken. En Max heeft dan geen kans.
saitama
saitama Maand geleden
Ik heb een 1.09.125 op zandvoort met sim
Pieter Greveling
Pieter Greveling Maand geleden
Formule 1 Zandvoort 1966 onboard in kleur! nlposts.info/past/m5jcna-6in5otaM/video
vivaajax
vivaajax Maand geleden
Waarom heb ik het idee dat die Sandra van der Sloot mij compleet onder tafel zuipt?
M Brouwer
M Brouwer Maand geleden
vantastic
essiiiiii
essiiiiii Maand geleden
Nordschleiffe is de baan der banen, als Formule 1 daar heen gaat.... Dat word een ultime race
isaacwest
isaacwest Maand geleden
mja, elke 3 of 4 minuten komt er een auto voorbij. dicht op elkaar zal het veld daar niet zitten.
Rick de Vroede
Rick de Vroede Maand geleden
Rosberg was niet bang om er samen af te gaan en dat wist Hamilton. Bottas durft dat niet, dus Hamilton die zwaait dan naar hem vanuit de spiegels.
Alex Lodder
Alex Lodder Maand geleden
Heb ooit op een Marlboro masters dag een paar rondjes met Sandra van der Sloot mee mogen rijden in een open Spider. Ik heb nog nooit zo vaak meegeremd als die paar momenten ;-)
Sergio
Sergio Maand geleden
Iets meer over hamilton of Schumacher was wel mooi geweest nu dat record geëvenaard is
Patrick Mathijssen
Patrick Mathijssen Maand geleden
Plooij is een hater.
Ryan Sagar
Ryan Sagar Maand geleden
Zou niet gwn aan red bull liggen gasly was slecht albon is slecht want we zeggen wel gasly dit albon dat maar er word weinig gezecht over red bull
Steinstra 1961
Steinstra 1961 Maand geleden
De wereldeconomie gaat volledig instorten: deze maandagmorgen komt de eerste zeper. De Globalisten zullen als oorzaak corona roepen, maar dat was slechts een zelfgemaakt excuus: dit waren ze al jaren terug va plan. F1 zal er volgend jaar niet meer zijn.
poop poop
poop poop Maand geleden
Dit programma kan zoveel beter als die Kamphues zich normaal zou kunnen gedragen, bleert constant door de anderen heen met gemene opmerkingen en hij vind dat hij altijd gelijk heeft. Ik zou zeggen dat hij zijn stoeltje volgend jaar niet meer verdient dankzij ondermaats presteren.
A V
A V Maand geleden
Gevaar van mondkapjes m.nlposts.info/past/jZXN2KrQgnyPu2w/video
Herman van Kampen
Herman van Kampen Maand geleden
Prachtig,die oude beelden van de shell op het laatst!
MusicMaïstro
MusicMaïstro Maand geleden
Robert Doornbos heeft wel een hele domme fout gemaakt om die ene laatste ronde niet af te maken, hij zat immers nog voor Alonso voor hij over de streep ging wat betekent dat hij bij de volgende keer over de streep zijn race had afgerond alleen vraag ik mij af waarom hij alsnog 2 plaatsen verloor aan zijn achterliggers die achter Alonso over de streep ging en daardoor meteen zijn wit-zwart gevlagd!?
Frans Janssen
Frans Janssen Maand geleden
Wat zegt die Doornbos nou? Nieuw Zeeland heeft het goed gedaan met Cojona?!!? Misschien moet hij dat even vragen aan de mensen die er wonen. Misschien kunnen ze in dat programma beter allemaal 'hun bek houden' over the biggest scam in humanity of anders iets zinvols zeggen over die misdaden tegen de mensheid.
Peter Slegers
Peter Slegers Maand geleden
Laat je nakijken, je hebt Q-koorts.
Friday Weekend
Friday Weekend Maand geleden
Ik vind het absurd hoe negatief men over Albon spreekt! Men vergeet dat hij als collega "supertalent" Max naast zich heeft. Niemand aan tafel heeft te maken gehad met een collega die ver boven elke coureur uitstijgt. Onzekerheid voor een jonge opkomend coureur naast een supertalent is logisch. Red Bull zou er goed aan doen om een ervaren coureur naast Max te plaatsen. Zij zijn mentaal veel sterker. Daniel kon het aardig handelen maar had ook moeite om zich mentaal staande te houden naast Max de coureur! En dat Gasly terug wil naar RB, heeft volgens mij te maken dat hij zich NU mentaal sterker voelt om de talentvolle Max als collega te hebben! Als Albon teruggezet wordt dan zullen we dezelfde groei zien als bij Gasly. Ik hoop van harte dat Perez of Hulkenberg naast Max komen. 🏎 Het zou oneerlijk en dom zijn om weer een leeftijdgenoot er naast te plaatsen. Uiteindelijk wil je als team winnen! 🏆
isaacwest
isaacwest Maand geleden
Dus we moeten ons vooral niet negatief uitspreken over Albon, maar hij mag er hoe dan ook uitgeknikkert worden volgend jaar ten behoeve van Perez of Hulkenberg?
Trizzie
Trizzie Maand geleden
Mooi gezegd!
bru baker
bru baker Maand geleden
Waarom zit die klojo van een plooij daar nou elke keer, lul hannes zit vol met onzin
Johan NL
Johan NL Maand geleden
Jack en Olav OUT. Albon absoluut en zonder twijfel OUT. Maar bovenal de opa's aub OUT. Kimi en Alonso. Man oh man wat moeten we met die amateurs. Kimi toont week in week uit aan dat hij het niet meer heeft. Die rijdt gewoon als ouderen bezigheidstherapie. En Alonso? Tja wat moet die opa nog weer terug? Ze blokkeren jong talent alleen maar vanwege eigen bezigheidstherapie. Zelfs Gio is nog beter dan Kimi nu.
Niels Kempff
Niels Kempff Maand geleden
Betere show dan met die eikel van een Molendijk
mark nvt
mark nvt Maand geleden
even over het lap rondje 8:50 Is het niet logischer dat de jongens die zijn gelapt in plaats van een ronde rijden, gewoon een beetje gas terugnemen waardoor ze weer ingehaald worden en achter in het veld komen te liggen. Wat doen die rijders elke keer moeilijk met dat extra rondje rijden. Je kunt dat toch ook andersom doen, dan hoef je dat extra rondje helemaal niet te rijden.
giovanni trenning
giovanni trenning Maand geleden
dat zou je haast wel denken als mogelijkheid maar gaat niet op omdat de auto's die dan op ie wijze unlapped worden meer brandstof overhouden en daardoor meer vermogen door de motor kunnen laten lopen dan de rijders die dat niet mogen doen. Idee goed, uitvoering niet toepasbaar.
Justin Bhatti
Justin Bhatti Maand geleden
‘Ik was wel klaar voor een goeie vraag.’ Ja ja Jack, jij en kritisch.
Jan Klas
Jan Klas Maand geleden
Red Bull is altijd aan het eind van het seizoen met 'stapje voor stapje dichterbij komen'. Als Mercedes de titel wel zeker weet, laten ze de teugels wat vieren. En race 1 volgend jaar, ligt RedBull gewoon weer 1s achter, 'omdat de windtunneltests tegenvielen'. Red Bull moet af van Adrian Newey. De man is natuurlijk een absoluut aero-genie, maar de F1 is juist bij Aero weg aan het gaan, en RB heeft het chassis gewoon niet op orde.
Brent Spar
Brent Spar Maand geleden
Die oude beelden zouden eigenlijk nog digitaal ingekleurd moeten worden.
henk m
henk m Maand geleden
Ziggo Sport Verving Michael Schumacher in 1991 Bertrand Cachot niet bij Jordan ? Gachot had in Engeland een probleem, iets met pepperspray en een taxi chauffeur als ik me goed herinner.
f1 compilations
f1 compilations Maand geleden
Ja klopt
Marijn Kieboom
Marijn Kieboom Maand geleden
Heerlijk geen coronel
Roy BM
Roy BM Maand geleden
Geweldig die oude beelden!
Jasper Peters
Jasper Peters Maand geleden
Inderdaad. Fijne gasten met kennis en rustig over de sport praten. Onze Aziatische vriend (ben even z’n naam kwijt) erbij en je hebt de tafel compleet. Die Portugees was trouwens ook een toevoeging.
PT 46
PT 46 Maand geleden
Jack weet iig prima wanneer Jos Verstappen is gestopt met F1...
ColinSan
ColinSan Maand geleden
Een gesprekje met Sandra was ook wel leuk geweest. Iets meer dan alleen haar simronde
Evan102030
Evan102030 Maand geleden
Ze wordt niet eens bij naam genoemd tijdens de voorstelronde, en staat ook niet in de omschrijving hierboven. Schandalig eigenlijk.
wazzup105
wazzup105 Maand geleden
Overigens, waarom staat Tom boven Tim als Tim een snellere tijd heeft in de sim.. Heeft Tom zeker gedaan?
sandro filiossi
sandro filiossi Maand geleden
Van Gameren ...Idool ... ik had al zijn punten weg gehaald .loool
Pier Gaastra
Pier Gaastra Maand geleden
Grand Prix van Portugal is op 25 Oktober, mijn verjaardag en ik werk dan in zorghotel Pitstop.
Jansen
Jansen Maand geleden
720p is niet HD
wazzup105
wazzup105 Maand geleden
Bier drinken in een auto-programma is sowieso not done. Zeg dan tenminste dat het 0.0% is
DestructionNL
DestructionNL Maand geleden
@l j Nou, echt he. Het gaat over F1 racen, niet zozeer over auto's. En als die gasten na het presenteren/lullen/zuipen gewoon een taxi naar huis pakken, big deal.
l j
l j Maand geleden
Gast kom op. Niet bang zijn.
inflatable2
inflatable2 Maand geleden
11:20 dit is dus de hoofdreden denk ik waarom Red Bull nu roept dat ze na 2021 het liefst zelf doorgaan met de Honda motoren en niet weer klant worden bij Renault, Ferrari of zelfs Mercedes.. Die hebben allemaal een eigen fabrieksteam in de F1..
mark nvt
mark nvt Maand geleden
lijkt me ook heel onlogisch, als een fabrieksklant blijf je altijd de tweede keuze. De fabrieksteam eerst, dan RBR. veel te risicovol als je er god vermogens voor betaald.
TERLOELOE
TERLOELOE Maand geleden
Kan iemand mij uitleggen waarom de uitspraak van Albon niet over de boardradio kon en waarom dit zo erg besproken word
DestructionNL
DestructionNL Maand geleden
Ehm... hij zei het over de boardradio? Tijdens de race, live? Albon heeft het in principe wel in zich, laat af en toe erg mooie acties zien... Maar niet sterk genoeg voor het topteam dat RedBull wil zijn, hij is te vroeg gepromoveerd vrees ik.
henk m
henk m Maand geleden
TERLOELOE Er werken bij RBR zo'n 700 à 1000 mensen voor die 2 race auto's en die doen dat met net zoveel inzet als de coureurs en willen dan zeker niet horen dat in hun auto één van 20 coureurs op het aller hoogste niveau zit die openbaar zegt dat de andere coureurs zó hard tegen hem racen. Je mag v/d 20 beste coureurs NIET anders verwachten als dat ze tegen iedereen hard ( kunnen ) racen net zoals de coureurs van het team verwachten dat ze de beste spullen krijgen. Als Albon niet op het hoogste niveau kan presteren dan moet hij eigenlijk vervangen worden alleen heeft Red Bull een probleem en geen goede opvolger in hun eigen opleidings programma maar in de handen van Max Verstappen wel een competitieve auto en met Albon een goede coureur dat zijn zelfvertrouwen compleet kwijt is. Albon mag op het hoogste niveau geen zwaktes tonen als hij wil slagen.
Rekenen
Rekenen Maand geleden
Hij rijd in de 2e snelste auto... Hij is aan het racen tegen coureurs van het junioren team (langzamer dan de RB) en dan roept hij dat ze hem te hard racen
J '-'
J '-' Maand geleden
Giedo is echt een toevoeging!
Kurt Meersman
Kurt Meersman Maand geleden
Hamilton heeft die trucs niet nodig....hahaha waar is die battle....
Killian potworoska
Killian potworoska Maand geleden
Nee.... Hamilton rijdt gewoon, by far, in de beste auto al 6 kampioenschappen lang en is slechts met één motorleverancier kampioen geworden! Ik wordt ook zo moe van die politiek correcte Rob geef mij maar die dwarse eigenzinnige Coronel broeders waarop hier altijd zoveel kritiek te vinden is.
Rekenen
Rekenen Maand geleden
2008 ook de snelste auto? Eerst even de feiten correct hebben aub... 2007 verloor hij met maar 1 punt in zijn debuut jaat in 2008 won hij in een langzamere auto met 1 punt... Dat is ook waar de uitspraak "is that Glock going slow, that is Glock" van komt... Maar dat weet je natuurlijk niet Ook heeft Hamilton wel tegen teamgenoten moeten racen en niet zoals Schumacher die in zijn contracten had dat hij 1ste coureur was
xsw3ws
xsw3ws Maand geleden
Waarom kunnen de gasten niet gewoon aan tafel zitten?
DestructionNL
DestructionNL Maand geleden
​@Mr. R Daar is wel ruimte voor te maken, lijkt me.
Mr. R
Mr. R Maand geleden
@xsw3ws zal wel qua camerastandpunt niet kunnen
xsw3ws
xsw3ws Maand geleden
@Mr. R Dus als ze aan de linkerkant van de tafel met zijn 2e zitten kunnen ze niet aan de rechterkant met zijn 2e zitten?
Mr. R
Mr. R Maand geleden
@xsw3ws iets met 1,5 m afstand...
xsw3ws
xsw3ws Maand geleden
@Mr. R Ze zitten aan tafel toch gewoon naast elkaar? Die vrouw kan toch ook gewoon aan tafel, niks met Corona te maken.
Circuits of the past
Circuits of the past Maand geleden
57:08 Ik mag hopen dat het een grap is dat ze de Nürburgring Nordschleife willen laten aanpassen door Tilke om er eens in de 4 jaar een F1-race te houden. Laat die man vooral van historische circuits afblijven. Dit idiote idee zou de Nordschleife verknoeien. De Nordschleife is een circuit uit een andere tijd en moet dat blijven. Het is mooi dat je er zelf kunt rijden tijdens de Touristenfahrten en dat er toerwagenraces worden gehouden. Zo blijft dit legendarische circuit behouden en operationeel. Maar ga er vooral niet aan zitten knoeien om er een Formule 1-race te houden. Laat dat vooral een romantische herinnering blijven. Schande trouwens dat niemand aan tafel wist dat de laatste GP op de Nordschleife in 1976 was, het jaar dat Niki Lauda daar zijn zware crash had bij Bergwerk.
DestructionNL
DestructionNL Maand geleden
Volledig mee eens, sowieso is Tilke kampioen circuits verneuken. Dus inderdaad, laat 'm met z'n klauwen van de Ring afblijven.
Circuits of the past
Circuits of the past Maand geleden
@Rekenen Ja daar komt het eigenlijk wel op neer. Ik kan me eigenlijk ook niet voorstellen dat dit serieus is. 100 Miljoen investeren voor een F1-race eens in de 4 jaar die ook op de Grand Prix Strecke verreden kan worden? Lijkt mij een slechte investering.
Rekenen
Rekenen Maand geleden
Elke 4 jaar russische roulette met coureurs spelen... leuk!
Circuits of the past
Circuits of the past Maand geleden
@Ruben De baan is veel te snel voor een moderne Formule 1-auto. Ze zullen dus bochten moeten veranderen, chicanes aanleggen en heuvels moeten afvlakken om daar een F1-race te kunnen houden. En daarmee is de Nordschleife verknoeid.
Ruben
Ruben Maand geleden
Denk dat ze aan de baan niets zullen veranderen, dus het valt nog mee.
Henk Jan van Raikonnen
Henk Jan van Raikonnen Maand geleden
Knappe vrouw aan de bar😍
GodinhoZP#1 NL
GodinhoZP#1 NL Maand geleden
Hoe is het thuis?
Onno mxl
Onno mxl Maand geleden
Eindelijk geen Coronel zit daar die plooij
Tom
Tom Maand geleden
Doorbos en van de Garde. Nu al een top uitzending!
Maurice van den Driessche
Maurice van den Driessche Maand geleden
Die Jack Plooi moet vooral niet aan deze tafel gaan zitten. Voegt werkelijk niets to deze beste man. Tijdens de F1 verslaggeving ook niet trouwens
Maurice van den Driessche
Maurice van den Driessche Maand geleden
@DestructionNL precies dat
DestructionNL
DestructionNL Maand geleden
Als Plooij daar aan tafel zit heeft het een hoog Showniews/Boulevard gehalte inderdaad. Dan heb ik liever dat-ie die dagen gewoon voor tandarts gaat spelen.
Ba naan
Ba naan Maand geleden
sterke aflevering weer ziggo! maar waar is die 1080p kwaliteit???!
mrhpijl
mrhpijl Maand geleden
Stop nou eens met door elkaar heen praten.. Leren jullie nou nooit?
rikkierikkie
rikkierikkie Maand geleden
Zeker nog nooit in een café geweest?
Dutchies Holland
Dutchies Holland Maand geleden
Uhmm. Had wel iets willen zien over Lewis Hamilton ongelofelijke behaalde 91 wins in de F1! Een kleine compilatie zou mooi zijn geweest maar nee, het was weer een aflevering met veel slap geouwehoer en natuurlijk weer met een oranje bril op. Ziggo?! Laat Rick Winkelman het programma presenteren en zie het nivo 180 graden draaien.
Martin Oost
Martin Oost Maand geleden
Nee met Rick word het te saai. Zijn intervieuws zijn ook saaier dan die van jack. Het doel van ziggo is om leuke tv te maken
Nathan ten Brinke
Nathan ten Brinke Maand geleden
Ik had gisteren geen tijd maar ECHT bedankt voor dit
AnoniemHK
AnoniemHK Maand geleden
Wat een covid schapen zitten hier toch aan tafel... “in Australië hebben ze het goed gedaan” Wat je maar goed noemt... voor een griepje
AnoniemHK
AnoniemHK Maand geleden
@Colin W het conformistisch als de pest... zijn eigenlijk communistische types alleen snappen ze het zelf nog niet... Vooral die presentator is zo conformistisch..🤮
Colin W
Colin W Maand geleden
Echt he
AnoniemHK
AnoniemHK Maand geleden
www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf
T VanderWheels
T VanderWheels Maand geleden
Ik zit nu een kwartier te kijken en er nog niet één feit voorbij gekomen alleen maar speculaties en what ifs...... slap gelul
Toine Bles
Toine Bles Maand geleden
Na de lockdown maar eens een keer naar een café gaan, gaat meestal zo!
Roger Keulen
Roger Keulen Maand geleden
Voor feiten kan ik een bibliotheek aanraden. (James Burke - Internet Knowledge 2003)
Typically Thomas
Typically Thomas Maand geleden
Leuke vent, die Da Costa
Martijn Vas Dias
Martijn Vas Dias Maand geleden
Wat is Jack Plooij een kwal zeg. Niet uit te staan.
Martijn Vas Dias
Martijn Vas Dias Maand geleden
@Ras Smith Ja man, als ik hem op straat zou tegenkomen zou ik hem wel lichtelijk minachtend aankijken. Ik hoop dat dat niet in een publieke binnenplaats is, want minachting is toch wel lastig te portretteren zonder zichtbare mond.
Ras Smith
Ras Smith Maand geleden
Echt he zo overvol van zich zelf bah! Met zn rare witte gebleekte tandjes. Over die kamprat maar te zwijgen.
MrGenenmi
MrGenenmi Maand geleden
Jezus waarom zoveel reclame joh. Kan niet fatsoenlijk kijken.
Leo nard
Leo nard Maand geleden
Of download YT Vanced.
Dhr de Heer
Dhr de Heer Maand geleden
Na het starten van de video, even door skippen naar het einde, video zelf laten stoppen, druk op replay, kijk geheel zonder reclame. #toptip
Dennis Beunder
Dennis Beunder Maand geleden
Gewoon Adblocker erop gooien, klaar.
Dylan Racing
Dylan Racing Maand geleden
Kost misschien een beetje geld om zo'n programma te maken als je het op tv kijkt heb je ook minimaal 7 min reclame
Julian Mol
Julian Mol Maand geleden
Nodig Ernest eens uit. Is een enorm kundig man met een hoop kennis. Is ook regelmatig bij Slipstream met Alard Kalff geweest. Kan hele interessante dingen vertellen. Hij komt het meeste in de buurt van een Nederlandse insider binnen de F1.
Roger Keulen
Roger Keulen Maand geleden
F1 gaat ook over techniek. Rijders zijn leuk maar de techniek die er achter zit is waarom ik naar F1 kijk. Indy kijk ik voor de actie.
Martinus O
Martinus O Maand geleden
Nou, van de winter F1 cafe met een persisch tapijtje en een jenevertje op tafel nostalgische motorsport kijken. Top idee!
Lastname Firstname
Lastname Firstname Maand geleden
Jack Plooij in de thumbnail. EN SKIP.
Dick Achterhof
Dick Achterhof Maand geleden
Heb het altijd al gezegd , maar dit bevestigd maar eens wat voor een rotzak en onsportieve klootzak die Shumacher was.
Rekenen
Rekenen Maand geleden
@Roger Keulen verkeerde comment? Dit gaat over Schumacher niet over Max of Bottas
Roger Keulen
Roger Keulen Maand geleden
Max zegt ook wat hij denkt. En gelijk heeft hij. Als je opeens veranderd heb je het jaren lang verkeerd gedaan. Net zoals Max in Belgie niet opeens harder gaat rijden, Gaat Bottas 5.0 ook niet opeens sneller. Schumacher was een klootzak achter de schermen, niet op tv. Max is ook niet in de F1 om vrienden te maken. En Jos weet precies hoe het werkt, en Max nu ook.
Rekenen
Rekenen Maand geleden
Moest je er hierdoor achtet komen? Ook zijn No1 contracten waarin stond dat hij altijd 1ste coureur was
Joris
Joris Maand geleden
Een van de snelste en meest succesvolle Nederlandse coureurs: KaN dEzE vRoUw OoK aUtOrIjDeN Hou toch eens op man kamphues
BuzzedAldrin
BuzzedAldrin Maand geleden
@Brian Markerink stel je voor dat je af en toe comfortabel ergens naartoe wilt rijden
Brian Markerink
Brian Markerink Maand geleden
ze rijdt wel automaat..
Roger Keulen
Roger Keulen Maand geleden
@Rekenen Mensen die kinderen afblaffen verdienen ook geen prijs voor hun intelligentie.
Dutchies Holland
Dutchies Holland Maand geleden
Verschrikkelijk irritant mannentje die Kamphues. Ziggo moet Rick Winkelman het programma lekker laten presenteren!
Typically Thomas
Typically Thomas Maand geleden
Zoveel slecht verstopte sexisme in dit programma. Heel naar
A.N.
A.N. Maand geleden
Jack Plooij blijf toch een naar mannetje die zichzelf zo grappig vindt. Nog niks geleerd van z'n Ocon opmerking, lijkt het.
Rekenen
Rekenen Maand geleden
@Martin Oost nee in een interview met Norris volgensmij noemde hij Ocon een "French f*cker" of iets in die richting
Martin Oost
Martin Oost Maand geleden
Wacht wat zei ocon haha
Martin Oost
Martin Oost Maand geleden
Goede uitzending zo hoor met van der garde erbij is dat altijd wel zo
Martin Oost
Martin Oost Maand geleden
Mooie gozer die da costa
C F
C F Maand geleden
Die mag terug komen in de show!
TomRgaming
TomRgaming Maand geleden
Tim staat ook al verkeerd op t scoreboard zo te zien.
Jonas Jaagur
Jonas Jaagur Maand geleden
Zonde, hij is sneller dan Tom. Ik heb het idee dat er heel wat ego'tjes aan de tafel van het F1 cafe zitten.
D. H.
D. H. Maand geleden
Ik had verwacht bij de race van Yerez van 1997 dat jullie de kwalificatie ook even mee zouden nemen. Top 3 met exact dezelfde tijd.
Jori Bremer
Jori Bremer Maand geleden
Zo,n beetje de meest bizarre kwalificatie ooit, 2 titel kandidaten en Frentzen die alle drie de 1:21,072 reden.... Wat ik ook apart vond dat er ook werd geroepen dat Williams en McLaren afgesproken hadden D dat McLaren mocht winnen.., head liep naar de McLaren pitmuur alleen om te zeggen dat Villeneuve de Mclarens niet zou bevechten.. Coulthard en Hakkinen hoefden geen gewaagde inhaalacties te plannen
Lidl Nederland
Lidl Nederland Maand geleden
Letterlijk elke aflevering: ‘HeT EnIgE cAFe DaT nOg OpEn iS’
SIC66SIC66
SIC66SIC66 Maand geleden
Bij n safetycar moeten ze gewoon de auto's die op een ronde gezet zijn terug laten zakken en via de computer ze n ronde erbij geven ipv inhalen en ze een heel rondje laten rijden.
Henk Jansen
Henk Jansen Maand geleden
Kom je niet uit met je benzine, en de slijtage van de banden verloopt dan ook niet eerlijk
Luc Mos
Luc Mos Maand geleden
Kan die vrouw haar muil houden, dat je race oke maar je zit niet aan de tafel
00k
00k Maand geleden
Volgens die supercomputer die virusdeeltjes simuleert, zitten jullie eigenlijk te dicht bij elkaar....
AnoniemHK
AnoniemHK Maand geleden
Ja super dodelijk Covid-19...😂 Ifr van 0,05% 😂 voor mensen onder de 70 jaar 70 en ouder 0,23% Griep tussen de 0,1 en 1,0% www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf
Roger Keulen
Roger Keulen Maand geleden
Heeft die supercomputer ook al een vakantie met prive jet naar griekenland gesimuleert ?
Dutch
Dutch Maand geleden
ik snap niet dat ze vol ongeloof reageren op het eventueel niet winter testen in barcelona, ze hebben zelf ergens in een eerdere aflevering als eens gezegd dat dat een optie zou kunnen zijn.
-XRP- XZELLENTo1o
-XRP- XZELLENTo1o Maand geleden
Tom en Tim staan verkeerd op het scoreboard.!!
DestructionNL
DestructionNL Maand geleden
@Roger Keulen Tot je naar de rondetijd kijkt... ;)
Roger Keulen
Roger Keulen Maand geleden
Nee, Tom heeft Tm verplaatst en onder hem neer gezet. Staat precies goed zo.
Triton Tek
Triton Tek Maand geleden
Ik irriteer me kapot aan die Vd Garde. 🤮Snap er niets van dat hij daar nog zit!
L.GH. Djoetma
L.GH. Djoetma Maand geleden
@DestructionNL Ecclestone heeft Van de Garde 'afgekocht' met geld dat Sauber aan het einde van het seizoen zou krijgen. Sowieso was Sauber al snel daarna financieel gezond wegens het Longbow geld. Dat is precies waarom de keus goed was. Hadden ze Giedo genomen, dan waren ze na een paar races failliet geweest. Met het Tetra Pak geld en het gelieerde Longbow was het voortbestaan van het team op lange termijn veilig gesteld. Vasseur heeft er helaas een potje van gemaakt door de onafhankelijkheid en identiteit uit handen te geven Ze werken nu als een B-team van Ferrari, geven windtunneltijd uit handen en de voertaal is van Zwitsers-Duits veranderd naar Italiaans door alle mensen van Ferrari die indien nodig zo terug naar Maranello gehaald kunnen worden zoals met de hoofdontwerper (Simone Resta) gebeurde, terwijl het team financieel weer erg zwak is.
DestructionNL
DestructionNL Maand geleden
@L.GH. Djoetma En waar was dat geld dan? Ecclestone heeft vd Garde afgekocht, omdat Sauber anders failliet zou gaan.
L.GH. Djoetma
L.GH. Djoetma Maand geleden
@DestructionNL Monisha Kaltenborn heeft dat team juist gered. Denk je echt dat ze niet wist wat ze deed vervelend was voor de coureurs in kwestie? Het was gewoon een manier om snel geld te hebben om dat team te redden en toen ze Ericsson kon krijgen heeft ze iedereen gedumpt en een deal gemaakt met de mensen achter Ericsson om het team over te nemen. Ze heeft hiermee een F1 team gered en honderden banen. Onder haar was dit team waarschijnlijk nu Honda Racing F1 geweest.
Triton Tek
Triton Tek Maand geleden
@Rekenen Nou wat een carrière 🙄😂
Triton Tek
Triton Tek Maand geleden
@Pim Schouten Die twee keer dat hij wat zinnigs heeft gezegd over F1 in al die tijd dat hij daar al komt. Laat me niet lachen! 😂😂😂
040 EHV
040 EHV Maand geleden
Ik dacht dat er geen alcohol meer geschonken mocht worden na 8u savonds? En deze mensen zitten doodleuk op TV te zuipen. Schaam je kapot!
Roger Keulen
Roger Keulen Maand geleden
Dat heb je verkeerd begrepen.
BoneThugsNL
BoneThugsNL Maand geleden
Waarom komt Max wel bij Peptalk maar niet bij F1Cafe in de uitzending?
BoneThugsNL
BoneThugsNL Maand geleden
@vincent_010 dat dacht ik dus ook later :)
BoneThugsNL
BoneThugsNL Maand geleden
@E. W. Maar geen live stream tijdens de uitzending dat bedoelde ik eigenlijk
E. W.
E. W. Maand geleden
@BoneThugsNL Nieuwe kijker? In elk raceweekeind heeft Olav Mol een interview die bij F1 Cafe uitgezonden word. Opgenomen op de Vrijdag over de vrije trainingen.
vincent_010
vincent_010 Maand geleden
Hij moet bij peptalk verplicht voor sponsor dingen
BoneThugsNL
BoneThugsNL Maand geleden
@Youri Lursen 💪😎
Ethiopis Abrahamovich
Ethiopis Abrahamovich Maand geleden
Jongens jongens toch waarom moeten jullie elke keer de validatie van Lewis jegens Max opzoeken. Jullie gingen flippen toen Lewis Max that guy noemde en elke keer willen jullie dat grammetje halen hé. Gewoon Pathetic.
Rekenen
Rekenen Maand geleden
De lulletjes aan tafel moet wel minimaal 1 keer per aflevering stijf gaan dus dan doen ze dat soort dingen er maar in
Jeroen Leeuwerke
Jeroen Leeuwerke Maand geleden
Kom op Ziggo, we zijn 2012 inmiddels wel voorbij. Stop met 720p (HD ready lol) content te uploaden.
Jeroen Leeuwerke
Jeroen Leeuwerke Maand geleden
@D J Er worden letterlijk iedere uitzending meerdere F1 beelden uitgezonden... En beter voor het mileu? Je denkt dat die 0.7 ,megabyte per seconde die er extra uitgezonden wordt het verschil gaat maken? Leuke drogredenen wel.
D J
D J Maand geleden
Het is een PRAAT programma, zonder beelden van F1 of wat dan ook. Maak je niet druk op 720. Beter voor het milieu ook nog eens. ;)
inflatable2
inflatable2 Maand geleden
@Jeroen Leeuwerke Ik heb een vermoeden dat het bewust gebeurt om ervoor te zorgen dat niet teveel mensen NLposts als een volwaardig alternatief gaan zien voor het TV-abonnement bij Ziggo..
Jeroen Leeuwerke
Jeroen Leeuwerke Maand geleden
@Roger Keulen Proost! Geniet er van. :')
Roger Keulen
Roger Keulen Maand geleden
@Jeroen Leeuwerke Heb nu m'n tafel onder de corona gekotst. Was aan het drinken toen ik je reactie las.
Jelle Bos
Jelle Bos Maand geleden
Moet eerlijk zijn: topaflevering van een F1 programma dat in kwaliteit echt beter en beter wordt. Top
Ton R.
Ton R. Maand geleden
Nou die flauwe schooljongensgrappen er nog uit
Ole Verweij
Ole Verweij Maand geleden
Omdat Tom Coronel er al twee weken niet zit
Rotterdanner
Rotterdanner Maand geleden
Over mijn like.....
Kwok Tai Lam
Kwok Tai Lam Maand geleden
49:13. Stelletje minkukels. Alleen vd Garde heeft het bij het rechte eind. RBR heeft Buemi als officiele vervanger aangewezen.
DestructionNL
DestructionNL Maand geleden
Buemi is officieel de reserverijder inderdaad, maar die heeft al jaren niet meer in een F1 auto gereden en zeer waarschijnlijk ook geen superlicentie meer. Hij moet dan dus 300km rijden in de huidige auto, voor hij weer een superlicentie kan krijgen. Dat is te riskant, als er op de vrijdag tijdens FP1 iets gebeurd waardoor de sessie stilgelegd wordt zit je met een reserve coureur die niet mag rijden. Dat is ook waarom Helmut Marko vorige week Hulkenberg belde, toen Albon een onduidelijk test resultaat had. Later had Albon alsnog een negatieve uitslag, dus werd Hulkenberg weer afgebeld.
NOB
NOB Maand geleden
ewis Hamilton hoopt dat voormalig McLaren-teambaas Martin Whitmarsh hem eindelijk heeft vergeven voor zijn vertrek bij de stal uit Woking en zijn overstap in 2013 naar Mercedes. Hamilton werd al op jonge leeftijd opgenomen in het talentenprogramma van McLaren en maakte de investering die het team in hem had gedaan tussen 2007 en 2012 meer dan waar. Met McLaren won de Engelsman zijn eerste wereldtitel en 21 Grands Prix, maar na zes seizoenen besloot hij het team te verlaten en te vertrekken naar Mercedes dat in 2010 met een eigen team was teruggekeerd in de Formule 1. De overstap van een bewezen topteam naar een relatief onervaren nieuwkomer zorgde indertijd voor gefronste wenkbrauwen, maar achteraf is de keuze van Hamilton de juiste gebleken. Bij Mercedes won hij nog eens vijf wereldtitels en zeventig Grands Prix terwijl McLaren sindsdien nooit meer een race won. Toch was de keuze destijds ook voor Hamilton geen gemakkelijke. “Zonder hun steun [van McLaren] en die van Mercedes had ik de Formule 1 niet bereikt. Het was zo duur, we hadden er als familie nooit het geld voor gehad zoals sommige andere families dat wel hebben. Dus mijn loyaliteit lag bij McLaren, maar toentertijd moest ik me ook bezighouden met mijn toekomst en waar ik onderdeel van wilde uitmaken. Ik wilde per se deel uitmaken van een team dat misschien niet zoveel successen kende, maar in een groeifase zat. Daar wilde ik bij zijn. Dat groeiproces, iets nieuws opbouwen.” En dus verliet Hamilton zonder zorgen het veilige nest. “Het was een geweldige uitdaging en ik had geen idee hoe lang het zou duren voordat we samen voor overwinningen konden gaan. Maar ik geloofde echt, echt dat het op een bepaald moment zou gaan lukken.” Het vervelendste moment was de dag waarop hij toenmalig McLaren-chef Whitmarsh moest vertellen dat hij in de winter zou vertrekken. “Het telefoontje naar m’n baas was een van de moeilijkste belletjes die ik ooit heb moeten plegen”, herinnert Hamilton zich. “Ik hoop dat hij me dat inmiddels heeft vergeven. Ik denk het wel, want dit was voor mij de beste beslissing. Je kan je bij zo’n besluit niet door een ander laten beïnvloeden. Zolang je je huiswerk goed doet, moet je altijd voor jezelf kiezen en dat heb ik gedaan.”
Friday Weekend
Friday Weekend Maand geleden
@NOB , die heb je klaarblijkel niet! Er werd gewoon bedankt en een vraag gesteld! En ik zie nergens dat iemand hier Lewis iets kwalijk neemt!
NOB
NOB Maand geleden
@Rekenen dat men Lewis niet kwalijk kan nemen dat hij domineert in de Mercedes. Want het kon ook anders lopen. Dus voor alle jaloerse haters suck my balls
Rekenen
Rekenen Maand geleden
Bedankt een waarom deze bijbel?
Rekenen
Rekenen Maand geleden
Zo weinig gepraat over Lewis die de 91 wins evenaard? "F1 cafe"
minatoyellowflash100
minatoyellowflash100 Maand geleden
@000 En terecht. Denk dat de meeste kijkers voor Verstappen kijken.
Rekenen
Rekenen Maand geleden
@000 de naam is "F1 cafe" het gaat meestal over iets anders dan F1 en als het over F1 gaat alleen over Max of Mercedes waar weer iets negatiefs/commentaar op is
000
000 Maand geleden
Als het maar over max gaat of zn team. Als dit motor leverancier dilemma bij een ander team was zou het 10x minder aandacht krijgen
Fosho34
Fosho34 Maand geleden
Teveel advertenties helaas
vincent_010
vincent_010 Maand geleden
@Dylan Racing ongveer een kwartier😂😂
Dylan Racing
Dylan Racing Maand geleden
En hoelang heb je reclame als je op tv kijkt denk he
Jeroen Leeuwerke
Jeroen Leeuwerke Maand geleden
@Daan Loco idd adblocker, ik hen geen reclame gezien.
Daan Loco
Daan Loco Maand geleden
Addblocker?
Jellevip
Jellevip Maand geleden
Jezus christus , wederom tenenkrommend om dat sukkeltje jack plooij te zien praten
не болтай
не болтай Maand geleden
Iz dit cafe?
Arjan Van De haar
Arjan Van De haar Maand geleden
Red Bull Verstappen, & Albon/Gasly Alpha Tauri Albon/Gasly & Kvyatt Red Bull Verstappen & Hulk/Perez Alpha Tauri Albon & Gasly Red Bull Verstappen & Albon/Gasly Alpha Tauri Albon/Gasly & Tsunoda Persoonlijk zou ik voor optie 2 gaan met Hulk als 2e rijder. Ik denk echter dat het optie 3 wordt, met Albon bij Red Bull en Gasly bij Alpha Tauri. of misschien gezien de geruchten over Gasly naar Renault vanwege slechte Ocon: Red Bull Verstappen & Hulk/Perez Alpha Tauri Albon & Tsunoda ga ik denk ik toch voor deze.
Dean Van Hugten
Dean Van Hugten Maand geleden
door gaan met het f1 cafe
Lucas v.b.
Lucas v.b. Maand geleden
''Het EniGE CAfe daT NoG OPen IS''
chuck aule
chuck aule Maand geleden
wrm praat je zo achterlijk
Sven
Sven Maand geleden
@Lucas v.b. Lachen toch, laat ze lekker
Rekenen
Rekenen Maand geleden
@JustDaan ok aandachtstekort
JustDaan
JustDaan Maand geleden
Kijk mijn vid
Miqlos
Miqlos Maand geleden
Scheur die beklappen van je smoel, en ga normaal doen! Dank u. :) facebook.com/verzetnl/videos/1489930281193161
Roger Keulen
Roger Keulen Maand geleden
@Miqlos Computer nerds noemen hun computer hun "tover-doos" of "box" (hack-the-box). Https is het protocol dat je over Ip4 of Ip6 kunt laten lopen. Het gebruik van "wordpress" kan ik je afraden i.v.m. beveiliging. Mocht je bij het verzet willen aansluiten dat kan. Ze komen nog regelmatig samen, ze zijn te herkennen aan hun ouderdom. Mensen die verstand hebben van communicatie en encryptie kunnen ze goed gebruiken. ps: _De server kan niet bewijzen dat dit __ageoftruth.tv__ is. Het beveiligingscertificaat van de server is afkomstig van __simply.com__. Dit kan worden veroorzaakt door een verkeerde configuratie of een aanvaller die je verbinding onderschept._
Miqlos
Miqlos Maand geleden
@Roger Keulen Zet je doos aan? Whatever! Dit is een typisch Nederlands probleempje volgens jou? En dus mogen we geen gebruik maken van buitenlandse informatie? Ben je een beetje dom, of wat? Dit komt uit Frankrijk, en het staat op een Deense website: ageoftruth.tv/wp-content/uploads/2020/08/INVESTIGATIVE-REPORT-ON-THE-COVID-19-PANDEMIC-AND-ITS-RELATIONSHIP-TO-SARS-COV-2-AND-OTHER-FACTORS.pdf
Roger Keulen
Roger Keulen Maand geleden
Zet je doos aan en serveer https zelf. Wel een raar verzet zo als je een Americaans bedrijf hiervoor gebruikt.
Manuel Rensink
Manuel Rensink Maand geleden
Prima gasten!
JustDaan
JustDaan Maand geleden
Like mijn boose mensen vid
Rekenen
Rekenen Maand geleden
@Roger Keulen Is een beetje irritant dat mensen een ander youtube kanaal gebruiken om hun video's te promoten
Pim Schouten
Pim Schouten Maand geleden
123 denk t nie
Roger Keulen
Roger Keulen Maand geleden
@Rekenen Weet niet of jij kinderen hebt. Maar ze zijn niet idioot ! Ze zijn nog niet verziekt door vooroordeel en onderwijs instellingen, vandaar dat ze soms 'raar' overkomen.
Roger Keulen
Roger Keulen Maand geleden
Ik heb er na gekeken maar was helaas niet mijn ding. Camera beweegd erg veel net zoals bij Da Costa interview. Verder goed gedaan en ga zo door. Laatje niet uit het veld slaan door oude blanke mannen. Die hebben tegen mij vroeger ook gezegt dat ik niet zoveel tijd moest steken in computers (Commedore 64). Dat ging namelijk nooit wat worden en kon mijn tijd beter steken in andere hobbies. Groeten en veel success !
Rekenen
Rekenen Maand geleden
Nee idioot
efekan mermer
efekan mermer Maand geleden
Beste café ooit
Rekenen
Rekenen Maand geleden
@Colin W 😂😂😂😅
Colin W
Colin W Maand geleden
Gij ben nog nooit naar een café geweest
Tristan van Heest
Tristan van Heest Maand geleden
Hier voordat de azijnpissers er zijn👌🏻
Dutch
Dutch Maand geleden
@Tristan van Heest wat is dat nou weer voor een opmerking, dus jij noemt andere een azijnpisser maar kan er niet tegen als jij er zelf een genoemd word. hahaha
Tristan van Heest
Tristan van Heest Maand geleden
@Dutch Ga jij nou maar terug naar school. Daarna praten we verder.
Dutch
Dutch Maand geleden
dat klopt niet wat je zegt, denk dat je zelf een azijnpisser bent.
JustDaan
JustDaan Maand geleden
Kijk mijn vid