NADA vertelt waarom zij haar HOOFDDOEK NIET MEER DRAAGT | Spot On en Nada el Irari

  Weergaven 43,602

Spot On.

Maand geleden

“Ik denk dat elk meisje dat haar hoofddoek afdoet, wel haar redenen heeft.”
In deze nieuwe Spot On video bespreken we samen met Nada el Irari de keuze om haar hoofddoek af te doen. Ook bespreken we waarom Nada 5 jaar geleden is begonnen met het dragen van een hoofddoek.
Waarom heeft Nada de keuze gemaakt om haar hoofddoek af te doen? Wanneer kwam dat moment? En is het een zonde vanuit het geloof?
Ook hebben we het over Nada’s omgeving. Was ze bang voor reacties uit haar omgeving? Voelde zij een bepaalde druk om wel of niet een hoofddoek te dragen? En wat doet het met Nada dat iedereen een mening heeft?
Wat vind je van Nada’s keuze? Snap je waar ze vandaan komt? Laat het ons weten in de comments!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
▷ LET’S BECOME FRIENDS!!
ABONNEER NU ‣ nlposts.info
INSTAGRAM ‣ ditisspoton
FACEBOOK ‣ ditisspoton
NPO 3 ‣ www.npo3.nl/spot-on
☆ VOLG ROWAN:
rowanblijd
❤ nlposts.info
☆ VOLG VANESSA:
vanessaakka
☆ VOLG WIDYA:
widyassoraya
❤ nlposts.info/project/cYgQ6XP_cx1zMzmgD2LGYA.html
☆ VOLG CIANA:
cianamayam

▷ Andere video's die je kunt checken:
Myriam Ahmadi over haar relatie met Nesim en gemengde relaties ‣ nlposts.info/past/i2fOlbvXhqGckmQ/video
Fadim Kurt over relaties en versierd worden ‣ nlposts.info/past/ZaLIq9fIZ5GQnGQ/video
Waarom Nada Merrachi met school is gestopt ‣ nlposts.info/past/doiq1NeVqKOZxmQ/video
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Meer over Spot On. ♥♥♥
♥ Het platform voor en door VROUWEN.♥
Spot On, bestaande uit Rowan Blijd, Vanessa Ackah, Widya Soraya & Ciana Mayam biedt een PLATFORM aan vrouwen die op zoek zijn naar HERKENNING en ERKENNING, die klaar zijn om TABOES TE DOORBREKEN en deel willen uitmaken van onze community.
Spot On geeft jonge meiden munitie tegen het eenzijdige vrouwbeeld, tegen stereotyperingen en voor meer diversiteit en respect. Dit doen we door middel van diepgaande interviews en persoonlijke, urgente verhalen over onder andere de vrijheid om een hoofddoek te dragen, feminisme, vrouwen werkzaam in een mannenwereld, toxic relationships, self love & bodypositivity worden op onze kanaal behandeld.
Elke week doen wij dit samen met een bekende influencer of een eigen heldin. Niet alleen onze gasten geven zich bloot, maar ook onze presentatrices.
Spot on EMPOWERT vrouwen en wil dit altijd blijven doen!
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Reacties
Spot On.
Spot On. 29 dagen geleden
DISCLAIMER: Het interview met Nada is niet bedoeld om anderen te inspireren hun hoofddoek af te doen. Wij hebben gekozen voor haar verhaal omdat dit ook bespreekbaar mag en kan worden bij Spot On! Wees aub niet te hard voor haar in de comments. ❤️
Fa Kiu
Fa Kiu 22 dagen geleden
Spot on WAAROM altijd turken en Marokkanen op jullie kk programma?? Die altijd iets te verloochenen en of te verWESETERD zijn??? Deze programma’s is om jullie te late mn afdwalen broeder en zuster TRAP ER NIET IN. Ze hebben geen 1 ding gedaan om die meiden hun achtergrond te versterken.
G- Unit
G- Unit 26 dagen geleden
Jullie beginnen met gelijk daarover en zelfs jullie titel geeft gelijk het onderwerp; hoofddoek afdoen! Maar zogenaamd jullie bedoelden het niet zo🤣
rifya
rifya 28 dagen geleden
@Marii Tae29. iwa laihsen hauwen waha
yous
yous 28 dagen geleden
Zit totaal geen toegevoegde waarde in. Moeten we nu applaudisseren? Of haar een hart onder de riem steken... ieder volgt zijn eigen pad. Niemand ligt er wakker van...dus het heeft geen enkel doel om het bespreekbaar te maken.
Marii Tae29.
Marii Tae29. 28 dagen geleden
@rifya en als je op haar insta kijkt heeft ze nu een voorbeeld van een meid die geen respect heeft !! Bah Bah
Oem Farah
Oem Farah 8 uur geleden
Nou shaytaan heeft goed zijn werk gedaan bij jou😡 La 7awla wala quwata illa billah bah ,Ik moest meteen aan iemand denken toen ik je hoorde praten . Iwa ik ben nog steeds de zelfde Nada ,over 5 jaar ga je als Lady Ge3 ge3😂
Oem Farah
Oem Farah 8 uur geleden
Zo te horen ben je er trots op dat je hidjab hebt afgedaan
L A
L A Dag geleden
Als ik mijn religie baseerde op reacties van sommigen van de gemeenschap was ik eruit gestapt. Ik schaam me ervoor hoe sommige deze mooie religie representeren. Als in de relatie met de religie jij geloofd dat je een hoofddoek moet dragen, prima, ga je gang, you do you. Vice versa moet je dat ook respecteren. Ik durf soms bijna niet ervoor uit te komen dat ik moslima ben, niet door het stigma die rond de religie zit van de westerse wereld wat overigens ook een groot probleem is maar zulke giftige reacties. Je dient op jezelf te focussen en ieder een ongeacht de zondes die diegene in jouw ogen heeft gedaan (want of je het net nou leuk vind of niet, iedereen heeft een andere interpretatie van het geloof) te respecteren.
Shanya
Shanya 2 dagen geleden
Wat lees ik hier veel nare reacties. Leef en laat leven. Allah zal haar leiden en oordelen. Niet jullie. Ik vind het altijd zo naar om te lezen hoe moslims over andere moslims praten. Bijna altijd oordelen. Niemand anders bepaald of ze wel of niet een “goede” moslim is dan Allah. Zelf ben ik geen moslim maar heb veel respect voor de Islam.
Kylxiie Sunny
Kylxiie Sunny 2 dagen geleden
niet elk meisje DENKT DAT MEVROUTJE🙄🙄🙄
Kylxiie Sunny
Kylxiie Sunny 15 uur geleden
jawel, ze zegt: "elk meisje denk er wel eens over om haar hoofddoek af te doen"
Bleu Berry
Bleu Berry Dag geleden
Dat zegt ze ook niet, ze praat over haar eigen ervaring
Chaima Nasri
Chaima Nasri 3 dagen geleden
Super dapper dit, niet makkelijk om zoiets bespreekbaar te durven maken. You do you boo, hoop dat je je niet te veel aantrekt van sommige andere comments hier. Ur fully capable to make ur own decisions 💕💕
Chaima Nasri
Chaima Nasri 3 dagen geleden
Echt heel naar hoe sommige mensen reageren op JOUW keuzes en ervaringen die geen enkel ander persoon aangaan of kwaad doen..
renee school
renee school 3 dagen geleden
Wat boeit het dat ze een hoofddoek anders droeg dan op de conventionele manier? The fuckkkkk als je dat vergelijkt met andere dingen die je kan doen, bijv mensen uitschelden, oordelen, etc is die ‘zonde’ daar niks bij for real
Ilham B
Ilham B 3 dagen geleden
‘Mijn beste tip om hoofddoek af te doen..’ girl come on man wtf.
MissAa
MissAa Dag geleden
Jaa hea en ergste is dat mag je niet eens zeggen tegen alle zusters die struggle met hun hoofddoek.
Elif Zehra
Elif Zehra 4 dagen geleden
SubhanAllah. Waar gaan we heen dames. Wat is dit? Waar ben ik beland? De reden van het afdoen is de media!! Jullie kijken teveel na instagram fotos van dames in pikante kleding.. zoooo zondee!
Mariam Amy
Mariam Amy 4 dagen geleden
Als je echt praktiserend was had je dit niet gedaan want dan had je gezien hoe mooi de islam is en was je je gaan aanpassen ipv de emmer volgooien door hem af te doen
MissAa
MissAa 5 dagen geleden
Een half volle glas is beter dan een leeg glas.Meid deze leven op wereld is tijdelijk.Inplaats van dat je terug gaat vallen zoek hulp van andere mensen die je juist goed motiveren.Blijf islam opzoeken. Ik doe mijn hoofddoek ook niet volledig.ik bedek wel goed mijn haren maar soms af en toe draag ik een shirt blouse bijvoorbeeld met een broek.Maar nu elhamdoulilah ik draag echt vaak lange kleding en stap voor stap kom je er wel. Moge Allah swt ons leiden.❤️❤️❤️
der yaa
der yaa 6 dagen geleden
ik vind het supper goed dat je voor je zelf kiest! laat mensen lekker praten gaat niemand aan ik heb ook liever dat je geen hoofdoek draagt:) ik ken genoeg mensen die 10 kilo makeup op doen.. strake kleding kont komt er uit borsten kun je zien:)) en dan half hoofd doek op hebben dan hebben mensen tog wel liever dat je geen hoofdoek draagt want dit is geen spelletje.. je zegt heel leuk na 5 jaar wel:) doe hem op voor altijd of af jullie maken er een spelletje van man!
Cansu Dönmez
Cansu Dönmez 6 dagen geleden
Ik hoop dat ik niet verkeerd begrepen wordt. Maar het woord trend is zo niet gepast in dit onderwerp. Hoofddoek afdoen is geen trend het Is een keus van iemand. Jammer dat het zo verwoord wordt.
Senna Packsam
Senna Packsam 6 dagen geleden
Vreselijk dat ze hier zo over moet nadenken.. ik hoop dat vrouwen die lekker comfortabel willen leven zich vrij voelen om dit te doen. De comments hier zijn echt misselijkmakend 🤢🤢🤢🤢🤢🤢
SuperTammy66
SuperTammy66 3 dagen geleden
Me too..Ik lees veel: "waarom moet je dit openbaren? Houd het voor je!". Excuse me? Zij mag haar ervaringen delen. Daar hoeft ze geen toestemming voor te geven. Je kan het niet eens zijn met haar boodschap, maar om te vertellen, dat ze die boodschap voor haar moet houden, is walgelijk. VRIJHEID van meningsuiting. Leer dat. Net zoals ik jouw recht om je mening te uiten tot het bot zou beschermen. Dat ik het dan niet eens ben met je mening doet er dan even niet toe. Sheesh!
Eva Steenbeek
Eva Steenbeek 4 dagen geleden
Precies dat!!! Ik schrik echt van de comments onder deze video.
sabrina sabrinaa
sabrina sabrinaa 6 dagen geleden
Ik ben nog steeds de zelfde nada. Yess girl you are nadaaaaa nothing. Hoofddoek af terwijl je je soort van er in verdiept hebt. Nou blijkbaar heb je in nada verdiept en niet in de islam. Verkeerde boek meid
Cherilyn Johanna
Cherilyn Johanna 7 dagen geleden
Als je gaat kijken naar Islam, is een hoofddoek natuurlijk verplicht, echter zijn er ook heel veel dingen verboden, zoals foto's maken, jezelf filmen, make up dragen, nagellak, strakke kleding, je wenkbrauwen epileren enzevoort. Wanneer je video's maakt of foto's en die online plaatst en mannen ernaar kijken en er een gevoel van lust bij krijgen zondig je al. En het dragen van hakken mag ook niet in Islam. Er zijn heel weinig mensen die de hijab correct dragen en zich echt houden aan de islamitische richtlijnen.
Achraf
Achraf 7 dagen geleden
Laat dit een les zijn voor alle vrouwen. Draag een hijab op de wijze zoals het hoort! Geen half bakken gedoe....
Dominique
Dominique 7 dagen geleden
Mensen kunnen een mening hebben maar het blijft tussen Nada en Allah subhana wa ta'ala. Daarnaast dienst an nasieha (advies) gegeven te worden in alle oprechtheid zonder een ander hiervoor belachelijk te maken: Advies geven behoort tot het gedrag van boodschappers, profeten en gelovige moslims. Allah zegt over de profeet ‘’Nuh’’: أُبَلّغُكُمْ رِسَالاتِ رَبّى وَأَنصَحُ لَكُمْ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لاَ تَعْلَمُونَ [الأعراف:62]، “Ik breng u de woorden (berichten) van mijn Heer en geef u oprechte raad (advies) en ik weet van Allah wat gij niet weet.” Nuh wenste voor zijn gemeenschap het goede en adviseerde ze, Allah zegt ook over de profeet ‘’Hud’’ het volgende: أُبَلّغُكُمْ رِسَالاتِ رَبّى وَأَنَاْ لَكُمْ نَاصِحٌ أَمِينٌ [الأعراف:68 “Ik breng u de woorden van mijn Heer en ik ben voor u een eerlijke raadgever (adviseur).” arrayaan.com/nasiha En: Een tot 17 lijstje waar je op moet letten tijdens het geven van advies!! qantara.nl/spiritualiteit/17-top-tips-zo-geef-je-een-goed-advies/ Dus voor alles broeders en zusters: denk hier goed over na voordat je negatieve xomments neerzet. Laten we vooral alle broeders en zusters meenemen in onze dua die struggelen met het geloof on hen en onszelf standvastig te maken en houden in onze deen. Moge Allah het voor onze gehele ummah vergemakkelijken en onze zondes vergeven.
Jo Ha
Jo Ha 7 dagen geleden
Ik ben geen moslim ofseu maarja, de ene draagt een hoofddoek en de andere niet dat maakt diegene niet persee gelijk slecht, het gaat erom of men een goeie hart heeft!! 🙄
Amal Lazina
Amal Lazina 8 dagen geleden
Snap niet dat je zo trots bent om dit te openbaren. Heb de video bekeken, maar je argumenten slaan nergens op.
Jen Jen
Jen Jen 9 dagen geleden
Nada als je dit leest....ik weet niet wat erger is hoofddoek afdoen? Of de zondes openbaren? Heb jij hier stil bij gestaan?Stel de meisjes die nu naar je kijken en denken mmm het valt wel mee zonder hoofddoek ronden lopen, dan draag je wel wat mee hoor...denk niet alleen aan de mode want dat houdt toch een keer op, maar ga na wat het doel van dit leven is en je zal nooit en never over je hoofddoek twijfelen Moge Allaah ons leiden en standvastig maken in onze prachtige geloof.
Xxx Xxx
Xxx Xxx 15 dagen geleden
Ik heb het hele filmpje gekeken en heb nog steeds geen concrete reden gezien. Enigste argument was “ ik ben er niet klaar ivm kleding” Dus omdat de Berskha nieuwe kleding lijn lanceert moet je je hoofddoek afgooien om dat topje ook aan te kunnen zoals Lisa en Gerda? Tar
bazoena
bazoena 15 dagen geleden
Maar wat ik niet snap...je weet toch sinds klein dat je een hoofddoek dient te dragen...hoe kan het dan zijn dat ''je niet klaar bent ervoor'' ? Je mag bijv ook geen make-up, parfum, strak gevormde kleding en hakken op straat/buitenhuis. Bekeerlingen snap ik nog.
Josephine Miranda
Josephine Miranda 16 dagen geleden
De meeste mensen gaan vooruit in het leven en dan heb je types zoals Nada die ervoor kiezen om achteruit te gaan.. Een slap excuus ook🤦‍♀️ Had 'm gewoon af gedaan en je mond gehouden, 'cuzz nobody 🍒.
hope love
hope love 17 dagen geleden
Zondes openbaren puur om beroemd te worden BAAAHBAAAH JE HEBT JEZELF GEWOON VERSCHUT GEZET
hope love
hope love 17 dagen geleden
Luister meid ga dames niet aansporen om hun hoofddoek af te doen met je: jE mOeT voOrJeZeLf KiEzEn 🤮🤮🤮🤮🤮🤮 met je lelijke fillerlippen.
privé privé
privé privé 19 dagen geleden
Lieve Nada, als je dit leest. Je bent onze moslimzuster en we houden van je omwille van Allah, of je nou de hidjab draagt of niet. Denigrerende, kwetsende woorden is niet van de islam. In onze religie is nasieha (advies geven) belangrijk, maar op een goede, mooie manier. Je hebt een mooie intentie en wil je verderverdiepen in het geloof, zodat je de hidjab weer kunt gaan dragen voor altijd. Dat is een mooie intentie, moge Allah dit voor jou waarmaken. Moge Allah jou leiden naar Zijn Tevredenheid en je omringen met mooie mensen die jou kunnen helpen en versterken in het goede. Remember wanneer mensen je kwetsen, dat Allah jouw intentie kent en dat is voldoende. Hij Weet dat je graag de hidjab weer wil gaan dragen, maar daar nog tijd voor nodig hebt. Lieverd, ook wil ik je meegeven niet te streng te zijn voor jezelf, je hoeft geen perfecte moslima te zijn om een hidjab te kunnen dragen. Je hebt ooit die stap genomen en hebt hem nu afgedaan, misschien is dit een tijdelijke keuze, wie weet dat je binnen enkele maanden weer de kracht vind om de hidjab te dragen. Mijn advies is om structureel islamitische lessen te volgen en zusters om je heen te hebben die je kunnen helpen, ondersteunen, advies geven mbt het geloof. Moge Allah het makkelijk maken. Much love, ik houd je in mijn smeekbeden 🤲❤
H M
H M 21 dag geleden
Wel grappig dat jullie de meeste likes geven aan comments die meer de partij kiezen van oh u did good dat je hem af hebt gedaan. Instead of ook gewoon comments liken van dames die ook positief zijn en zeggen dat god haar ook gewoon op een dag naar het juiste mag leiden. Je ziet op wat jullie uit zijn
Daan fondel
Daan fondel 21 dag geleden
Bullshit argumenten
Ata Türk
Ata Türk 21 dag geleden
Ik vind rowan wel een fake persoon, dat ze zo gevoelige onderwerp voor de jongeren meiden openbaar maakt, zonder bij na te denken, die meisje is hersen gespoeld !!! Rowan hou maar op met zulke onderwerp over de Islam!!!
A
A 22 dagen geleden
Dus je droeg m niet op de correct/juiste manier, en voelde je niet fijn daarbij?? Maar ipv de hoofddoek dan wel op de juiste manier te gaan dragen, doen we m gwn af?? 😐🤔🥴.. the logica tho! En ieder zijn ding, maar geef jezelf niet een platform door dit te openbaren! Alsof je jonge meiden aanspoort geen hoofddoek te dragen! “Kijken of je er klaar voor bent” het is een verplichting punt! De onwetendheid in deze tijd is echt van een bizar ander niveau..
L Say nothing
L Say nothing 22 dagen geleden
Het lijkt wel alsof er nu word aangeraden van draag het niet ofzo. Dat vind ik best jammer eigenlijk. Maar het is natuurlijk wel een een eigen keuze, ben ik helemaal mee eens. En als je je hoofddoek nog niet helemaal goed draagt maakt toch niet perse uit. Je kan stapjes maken, je kan fouten maken. En der van leren. Ik ben ook pas begonnen met het dragen met een hijab, ik persoonlijk word alhamdoellah wel heel erg gerespecteerd. En ik ook draag het niet altijd goed maar daar leren we van en uiteindelijk komt het allemaal goed inshallah. Moge Allah al mijn zusters op het goede pas leiden inshallah. 🤲🏼❤️
Kiliman St
Kiliman St 22 dagen geleden
EN NADA NIET LIEGEN JE VERWIJDERDE ALLE NEGATIEVE REACTIES OP INSTA EN DAT WAREN ER VEEL!
Kiliman St
Kiliman St 22 dagen geleden
Nada shame on you . Dat je het afdoet is 1 ding dat je zo een platform gebruikt om het te promoten: je bent flink de weg kwijt.
Kiliman St
Kiliman St 22 dagen geleden
Ik ken niemand die struggelt met hoofddoek afdoen🤣
utca 030
utca 030 23 dagen geleden
ewa ben je blij nu met je strakke broek
Youtubista
Youtubista 23 dagen geleden
Een zonde plegen en dan nog eens je eigen zonde openbaren en als kers op de taart anderen zowat aanmoedigen om het af te doen. Jij hebt héle harde klappen nodig.
M youtube
M youtube 13 dagen geleden
de manier waarop je praat is ook haram, je snapt zelf niks van je geloof ga weg man
Malou Graciela
Malou Graciela 23 dagen geleden
Ik had het vermoeden dat mijn partner vals speelde, ik besloot mijn bevindingen te doen voordat ik haar ergens van beschuldigde. Hij legde uit hoe hij me toegang zou geven tot de telefoon van mijn partners zonder verdachte activiteiten. Ik kon naar al zijn telefoontjes luisteren, zijn berichten op sociale media lezen. U kunt Andersontech ook bereiken op whatsapp + 1518217-5690. E-mail Andersontech65 @ gmail .com
123
123 24 dagen geleden
Geef dit meisje geen podium alsjeblieft
Roeroe Boeroe
Roeroe Boeroe 24 dagen geleden
Als je kijkt naar wat voor reacties in de comments een like krijgen van de account beheerder dan word het nog duidelijker wat voor vieze programma dit is😉
Burc Burc
Burc Burc 25 dagen geleden
Je kan zondes maken, maar dit openbaren is niet juist. Er zullen meiden nu zijn die misschien ook strugglen en hierdoor gaan denken oh ik kan t ook doen dit lijkt een motivatiebron voor meiden die strugglen om t af te doen. Eigenlijk ben je door andere mensen gestopt met t dragen, je doet alles omwille van Allah swt uiteindelijk.. als je t niet goed draagt, afdoen? Waar staat dit eigenlijk!? Ben erg benieuwd. In ons geloof kan je soms afdwalen van t juiste pad dat maakt ieder wel mee, maar dan helemaal laten afdwalen dat is de werk van de shaytaan het begint stap voor stap allemaal. Eerst hoofddoek afdoen, drna stoppen met bidden etc de rest volgt al snel. Een hoofddoek laat je toch herinneren dat je dichtbij Allah swt moet staan en als je m afdoet zonder je je juist nog meer vanaf. Moge Allah swt ons allen leiden naar t juiste pad.
M youtube
M youtube 13 dagen geleden
ga lekker janken
sara sunflower
sara sunflower 25 dagen geleden
Deze comment section is gewoon borderline weird. Dit is geen Islamitish kanaal. So don't expect their videos to give you a spiritual boost. Dit is voor alle vrouwen. Ook haar story is important. All helemaal voor ons muslims. This is clearly a cry for help. Als moslimen moeten we haar helpen in haar spiritualiteit. We have to remind each other of who Allah swt is and how merciful He is. Niemand hier in de comment section maakt excuses for haar, Niemand probeert haar te begrijpen. Alleen maar judgementat and self- righteous comments. DARN RIGHT yawmul qiyamah is near. MAAR ik ben er well mee eens dat Spot on should make a video on why Muslim women still observe Hijab in these hard time. So dat het gelijk is.
Youssra Elisa
Youssra Elisa 26 dagen geleden
Kansloze figuren man. Einde der tijden nadert
Nona Manis
Nona Manis 26 dagen geleden
Duivels is ze het lef om zo een video te maken schaam je dat je het doet hoofddoek af jou keuze .aar serieus een video maken erover ben je daar echt trots op de dag der oordeels ga je hier voor boeten voor elke moslima die je op een andere gedachte heb gezet moge allah jou leiden ameen
Guapa
Guapa 26 dagen geleden
God God een onsje aandacht
Fouzia Ghanane
Fouzia Ghanane 26 dagen geleden
Je weet precies waar de hijab voor staat en wat de juiste manier van bedekking is . Dus snap het stukje niet "mij meer in het geloof verdiepen en onderzoeken". Verder vind ik het jammer dat je bij de fanvragen meiden aanmoedigd om hoofddoek af te doen als hun intentie niet puur is?? Je zou juist de meiden moed moeten inspreken . Damess blijf standvastig en hou in je achterhoofd waarom je het draagt . Moge Allah ons leiden incha allah.
G- Unit
G- Unit 26 dagen geleden
Zielig wijf is dit. Alles voor de aandacht, lekker je kontje verkopen 1 maand nadat je hoofddoek af is. Gelijk aan de hele buitenwereld laten zien. Stel je wilt over tijdje wel weer hoofddoek, dan heb je jezelf aan iedereen zonder laten zien.
Bambie Sunshine
Bambie Sunshine 26 dagen geleden
Haar probleem of ze wel of geen hoofddoek wilt dragen even serieus who the fack cares let op jullie zelf sjeetje!
nadjette
nadjette 26 dagen geleden
Walgelijk. Ipv dit filmpje te bekijken kijk naar het instagram filmpje van kijiyass.
Ebs Dmi
Ebs Dmi 26 dagen geleden
Ze wou beter praktiseren en daarom heeft ze em af gedaan? Maar later zegt dat ze het jammer vond dat ze bepaalde fashion items dan niet kon dragen...
E://
E:// 26 dagen geleden
Haar vader is geen man
E://
E:// 22 dagen geleden
@Irena ; het doet haar niks ze is verdwaald
sara sunflower
sara sunflower 25 dagen geleden
magooool! hou haar ouders er buiten and have some decency and intefrity!
Irena ;
Irena ; 26 dagen geleden
Haar vader is overleden.... zou heel snel je reactie verwijderen
Maya V
Maya V 26 dagen geleden
Lieve Nada, moge Allaah jou bijstaan en leiden naar hetgeen Allaah tevreden maakt. Iedereen die last heeft van twijfels en waswas zeg: a'oedhu bi-llaahi mina shaytaani radjeem
Belle and the beast
Belle and the beast 26 dagen geleden
Ik droeg ook een hoofddoek toen ik op de middelbare school zat, na dat ik er vanaf ging ook ik had em toen uit gedaan, inmiddels 8 jaar later ben ik weer hoofddoek gaan dragen mijn omgeving reageerde vooral heel onzeker of ik die niet meer af zou doen, maar vooral heel schokkend toen ik 8 jaar geleden mijn hoofddoek af deed nu draag ik die met veel liefde en plezier en ik had gewild dat ik daar 8 jaar geleden ook zo overdacht ik heb nog steeds spijt van mijn keuze dat ik ooit heb gedacht om die af te doen en dat ook heb gedaan! Al hamdolilah nu draag ik die met passie tot aan mijn dood inchallah.
S Ramez
S Ramez 26 dagen geleden
ze doet het goed ze is teminste eerlijk niet net als die hoofddoek strakke broek wijven die van alles uitspoken zelfs haram relaties aangaan en ook nog eens neuken 🤢.
S
S 26 dagen geleden
9 vande 10 Marokkaanse meisjes zijn fashion hijabis als je al hun kop ziet met 20 kilo make up nep wimpers strakke broeken jurken waar ze hun heupen en kont showen etc etc is al lachwekend grootste schijnheilige meiden zijn veel Marokkaanse meiden met hoofddoek en vaak praten ze ook nog brutaal alsje hun er op wijst dat ze fout zitten.
S
S 22 dagen geleden
@this is me Indd.
S
S 22 dagen geleden
@A Lieveschat dragen van hijab op verkeerde manier is als of je het niet draagt dus hou je onzin voor je er staat letterlijk inde islam het dragen van hijab op verkeerde manier is als of je naakt loopt. dus meid zou zeggen ga vooral op komen voor meiden islam bespelen en trouwens hoe weetje hoe ik nasiha geef hahah typisch Marokkaanse wijven aub zeg schande volk.
A
A 22 dagen geleden
En alsnog dragen ze hem, en draag jij nu hun zondes omdat je zo smerig over ze praat! Een naseeha (advies) geef je niet zo. Zo kom je nogal bittertjes over 🥴
MuzicXLoveR
MuzicXLoveR 27 dagen geleden
Dit is toch het zusje of halfzusje van kookhoekje van faat en salima irari???
Rif Queen
Rif Queen 27 dagen geleden
Je stem trilt helemaal joh.. Calm down 😳. Moge Allah ons allen leiden.. K hoop dat je gauw inziet dat dit een grote fout is. Hijab siert een dame❤️
souhaila chourak
souhaila chourak 27 dagen geleden
amai, ik begon te kijken en werd gelijk al geïrriteerd! heb het zelfs niet afgezien. 'Elk hijaabi denkt wel eens om het af te zetten'!?? spreek voor jezelf... het is niet dat jij er aan dacht en de meiden rondom u dat de rest dit ook denkt! PFF en heb het zoals ik al zei niet volledig bekeken en werd al razend, laat staan als ik het helemaal heb gezien!!
Red Rach
Red Rach 27 dagen geleden
Heel vreemd ze zegt tussen jouw en jouw God maar ergerlijke zit ze hier wel als zogenaamde voorbeeld 🤮bah
Qawiyyah Qawiyyah
Qawiyyah Qawiyyah 27 dagen geleden
Ze droeg sowieso al geen hijaab. Wat is er nu anders?
notintothat nooo
notintothat nooo 27 dagen geleden
Subhan Allah, juist door dragen van Hijaab voelde ik mij een grote stap dichter bij Allah swt komen. Die band die je creëert is het mooiste en het meest oprechte band die je maar kan hebben. Hoe mooi is het alleen al door het dragen van Hijaab versterk je je connectie met je Heer. Islaam is jouw geloof en jouw identiteit, wees er trots op hou van je religie. Maar laat niemand en niks tussen jou en jouw religie komen
Naoual El
Naoual El 27 dagen geleden
Het is gewoon een teken van een zwak imaam dat je je hoofddoek hebt afgedaan. Iedere moslima die hoofddoek draagt heeft vast weleens twijfels gehad om 'm af te doen. Het gaat hierbij dat je geluisterd heb naar de influisteringen van shaytaan. Heel triest dat je dunya of deen verkiest. Moge Allah swt ons leiden.
Helin
Helin 27 dagen geleden
ik vind niet dat zulke mensen podium moeten krijgen. She’s literaly encouraging people om het ook af te doen. Er is geen logische reden om hem af te doen, behalve zwakte
M youtube
M youtube 13 dagen geleden
ga janken man serieus dan kijk je toch niet
Sarah
Sarah 19 dagen geleden
Geloof zit in je hart..hoe je mensen behandeld, de rest is ritueel.
Helin
Helin 22 dagen geleden
@Emilie hahahahaha woow lang geleden was dat
Emilie
Emilie 25 dagen geleden
Je reageert nooit meer onder monica geuze haar video's. Ben benieuwt waarom
sara sunflower
sara sunflower 25 dagen geleden
@Helin This shows what kind of person you are. Wij als moslimen moeten goed over ons broeders and zusters denken. Make exuses for her. Her voice is shaking hasbunaAllah
IA IA
IA IA 27 dagen geleden
Maar waarom krijgen mensen die de maatschappij niks te bieden hebben een podium? De zoveelste “influencer” die even komt babbelen over niks bij spot on. Het lijkt alsof iedereen tegenwoordig 5 minuten lang even beroemd is en zogenaamd wat te zeggen heeft.
Megan Deliana
Megan Deliana 27 dagen geleden
Ze heeft super mooi lang haar, 😍
madeliefje Geel
madeliefje Geel 27 dagen geleden
Shaytan heeft u goed te pakken
madeliefje Geel
madeliefje Geel 27 dagen geleden
Wat ook een struggles dat je hebt hjiaab is verplicht als j een moslima bent !!!!!!
Nini Moemoe
Nini Moemoe 27 dagen geleden
Als je wacht totdat je ‘er echt klaar voor bent’, zul je nooit de stap (durven) nemen. De influisteringen van shaytan zullen er altijd zijn, vooral als je daadwerkelijk de stap wil zetten. Maar uit ervaring van elke vrouw die het wel is gaan dragen, blijken deze gedachten niet te kloppen (we maken onszelf gek). Een hijab dragen doe je voor jezelf en niet voor anderen. Dus wat anderen van je vinden of over je zeggen doet er dan niet toe. Jezelf accepteren en volledig achter je keuze staan. Ook al draag je hem niet helemaal correct, de stap naar het correct dragen is wel dichterbij dan hem helemaal afdoen. Daarnaast is hijab een bescherming voor de vrouw. Mensen kijken te weinig naar het doel en het mooie ervan. We zijn vooral bezig met wat anderen ervan vinden, helaas. Moge Allah ons allen leiden naar het rechte pad❤️ Voor de dames die twijfelen; gewoon doen! Degenen die je echt accepteren (als moslimzijnde) zullen je zowel zonder als met hoofddoek accepteren en de rest die je niet accepteren met hoofddoek, accepteren je ook niet zonder hoofddoek
Nezeo
Nezeo 27 dagen geleden
Maar hoezo eerst verdiepen in de hoofddoek voordat je m weer gaat dragen? Zo te horen weet je precies hoe het wél hoort. Wees gewoon eerlijk dat je gewoon strakke en sexy kleding wil dragen. Je instagram liegt er namelijk niet om..
Name Last Name
Name Last Name 27 dagen geleden
Oke dus je besluit de hoofddoek af te doen. Geef alleen wel aan dat dit geen juiste keuze is. En praat niet voor alle meiden die hijab dragen. Ook ging je gelijk over op hele blote kleding en lipfillers. Dus dat is wel een erg groot contrast met toen je wel een hoofddoek/turban droeg. En trots op jezelf? Omdat je je zonde openbaart? Heel apart allemaal.
Halim Hazioun
Halim Hazioun 27 dagen geleden
Media heeft jou gehersenspoeld meid :)
Nimoda Vermeulen
Nimoda Vermeulen 27 dagen geleden
Ik vind islamitische mensen de meest oordelende mensen. Het feit dat dit meisje zich aan het verontschuldigde is.. is toch vreselijk? Zoveel meisjes die zich gevangen voelen door de ogen door andere broeders en zusters! Probeer elkaar te omarmen en niet gelijk van schande te spreken. Iedereen is mens. Behandel elkaar ook zo!
M youtube
M youtube 13 dagen geleden
maaar ecyt
Hapol Lopik
Hapol Lopik 27 dagen geleden
(Overgenomen tekst) Assalamoe alaykoem zuster die geen hijaab draagt, Ten eerste wil ik zeggen dat ik je respecteer en het beste voor je wens. Wat ik hieronder heb geschreven is een advies naar iedere zuster die niet de hijaab draagt om de hijaab wel te dragen zodat ze de tevredenheid van Allah kan verkrijgen. Je zal nu vast denken: “ik ga me toch niet bedekken dus ga dit hele stukje ook niet lezen”, maar ik vraag jou omwille van Allah om dit stukje te lezen. De meeste zusters staan niet stil bij de hijaab. Ze zien het gewoon als een kledingstuk die je dient te dragen in het bijzijn van mensen die geen mahram van je zijn. Ze staan er niet bij stil dat het eigenlijk ook een aanbidding is, waarmee de tevredenheid van Allah verkregen kan worden. We worden al blij als onze vrienden en collegas tevreden worden, laat staan bij ALLAH! De hijaab is een verplichting voor iedere zuster. Het kan de reden zijn voor haar verblijf in het Paradijs als zij er een draagt, maar het kan ook een reden zijn om in de Hel geplaatst worden bij het niet dragen ervan. Ze zien de hijaab als een kledingstuk voor zich dat ze gewoon dag in dag uit dragen. Er gaat niets boven de tevredenheid van Allah, zelfs niet als het ontevredenheid roept bij de mens. Want ja, er zullen waarschijnlijk mensen zijn (voornamelijk kuffaar) die er niet tevreden mee zullen zijn, zoals je collega’s en vrienden. Maar wat is hun tevredenheid vergeleken met dat van Allah. Zie het zo: ze hebben liever dat je onbedekt buiten loopt, waardoor je overspoeld wordt met het boze oog wegens je schoonheid. Die boze oog kan NARE gevolgen hebben met de Wil van Allah. Het kan gevolgen hebben voor je familiebanden, gezondheid, nageslacht, huwelijk, baan etc. Ze willen dat je onbedekt buiten loopt en dat elke jonge die jou ziet je probeert te versieren, stalken, aanraken, bekijken etc. Ze willen dat je onbedekt buiten loopt waardoor mannen naar je achterwerk staren, je benen, armen en misschien als gevolg daarvan je proberen te overmeesteren. En als dat al niet genoeg is ben je ook nog aan het zondigen voor het niet gehoorzamen van Allah Die je opdroeg een hijaab te dragen. Ik zeg niet dat je per se de niqaab moet dragen. Maar draag op z’n minst de khimaar of jilbaab. Ik hoor je al denken woow zo’n grote stap ga ik niet maken, is te moeilijk. Maar wat je moet weten is dat het helemaal geen grote stap is en helemaal niet moeilijk. Het is gewoon extra kleren wat je aantrekt, de shaytaan wil je gek maken. Hij wil je slechte gedachten influisteren zodat je niet de weg volgt van de Profeet, maar zijn eigen weg. Het weg dat leidt naar het Hellevuur. Ja, je zal bekeken worden de eerste twee dagen door je omgeving. Het kan zo zijn dat er over je geroddeld zal worden, maar onthoud dat dit niet voor lange tijd zal duren (max 3 dagen ofzo) en ik durf te wedden dat het allemaal uit jaloezie gebeurt. Ze zijn jaloers dat jij stappen neemt naar Allah toe en zij maar op datzelfde plekje blijven. Ga naar de winkel en koop een zo’n khimaar of jilbaab. Draag het en aanbid Allah. Wees tevreden met Zijn regelgeving. Wanneer je dit hebt gedaan en je merkt dat je afzwakt, blijf dan doorgaan, want de Ramadan is bijna en dat zal je een Imaanboost geven waardoor je het niet meer zal afdoen in Shaa Allah. Vertrouw op Allah en heb geduld! Moge Allah jullie belonen 🤲 De Profeet (vrede zij met hem) zei: “Er zal voor de mensen een tijd komen waarin degene die geduldig vasthoudt aan zijn geloof als degene is die vasthoudt aan een hete kool.” (at-Tirmidhie)
Leyla_K
Leyla_K 27 dagen geleden
Ipv te zeggen "als je intentie niet meer puur is kan je hem beter afdoen" had je beter kunnen zeggen "probeer terug naar de reden te gaan dat je m bent gaan dragen, probeer die intentie terug te vinden". Je spoort nu eigenlijk moslima's aan om een zonde te begaan op zo een makkelijke manier. Als iemand twijfels heeft en jij reageert zo op een manier dan ontmoedig je die persoon alleen.
Wa Ba
Wa Ba 27 dagen geleden
Zo zie je maar weer wat de shaytan met jou denkwijze kan doen in de zin van intimidatie
Wa Ba
Wa Ba 27 dagen geleden
Na 5 jaar moet ze haar zelf nog meer tijd geven allahuakbar 5JAAR subhanallah
SimSoem
SimSoem 28 dagen geleden
Het is niet dat je je de keuze maakt om dz hoofddoek af te doen, dat je ook helemaal jz kleding stijl moet gaan aanpassen naar strak en uitdagend. Toen ik je video bekeek snapte ik je struggle, maar toen ik je insta ging bekijken en man man man je fotos en kledij, het is duidelijk dat je hem afgedaan voor je social media en te zijn zoal de andere poppetjes op insta. Je kan je hoofddoek uitdoen maar je kan steeds lossende en gepaste mooie fashionable kleding dragen. Moge Allah ons allemaal leiden inchallah
chaima Sri
chaima Sri 18 dagen geleden
Wie ben jij om te zeggen dat ze het heeft afgedaan voor social media. Dat heeft zij toch helemaal niet gezegd en dan maar conclusies trekken vanuit haar instagram pagina. En het gaat je ook helemaal niks aan, heeft het een effect op jou gehad? Nee toch ,oke dan. Bovendien wordt het af doen zo onderschat alsof je op een dag wakker wordt en denkt ik ga hem afdoen, omdat ik dan meer aandacht krijg op social media.
Nur Noer
Nur Noer 28 dagen geleden
Hey dames, ik raad de video van @kihiyass op insta aan als je een wat meer verlichte kijk wilt ontwikkelen mbt dit onderwerp! :)
Hanane
Hanane 28 dagen geleden
Hoofddoek af doen zou geen trend moeten zijn never
Jaydae
Jaydae 28 dagen geleden
En wat is jullie doel met deze video?! Wat willen jullie bereiken met deze video? Waarom deze video? Waarom zou je zo een video maken? Om meiden aan te sporen hun hoofddoek af te doen? Dat zij hem af heeft gedaan is tussen haar en god. Maar waarom haar uitnodigen en hier een video over maken? Dit is voor niemand inspirerend. Ik vond dit kanaal zo leuk en zo open voor iedereen maar helaas. Heb me vergist. Mijn abonnee is weg
AM AM
AM AM 27 dagen geleden
Dan snap je het doel van dit kanaal niet. Het is een platform voor ALLE vrouwen dus ook vrouwen die besluiten hun hoofddoek af te doen. Beetje krom om maar meteen af te melden, maar goed ieder zn ding.
elayna firdous
elayna firdous 28 dagen geleden
Weer de hoofdoek in het slechte dag licht brengen, zo spijtig in plaats van moslim girls te motiveren en er positief over te gaan, zetten julie als in het negatieve. Wat een disrespectvollen video. Ik draag zelf een hoofdoek. En ik vindt het zo jammer dat julie dit juist negatief willen omzetten tot dat we onze hoofdoek niet zullen dragen. "Echt een leuke boodschap". In plaats van moslim meisjes te motiveren en positief zijn, geven julie negatieve motivatie dit zet meisjes aan om hun hartstuk af te doen. Spot on een unfolwer. Voor de meisjes die nu zitten strugelen. You go girl , er zijn sommige mensen die het hoofdoek altijd in een slechte dag licht willen brengen, voor de meisjes die strugelen, weet wat er in jenna word beloofd. ❤❤❤❤❤❤🧕🧕🏽🧕🏾🧕🏿🧕🏻🧕🏼
AM AM
AM AM 27 dagen geleden
Het is maar hoe je het interpreteert. Ik draag hoofddoek en vat het alles behalve disrespectful op. Dit kanaal is voor ALLE vrouwen dus ook de vrouwen die besluiten hun hoofddoek af te doen. Ze stelde vragen die een heleboel mensen hebben en dat is haar werk hier ook. Het is niet hun taak om meiden te motiveren om hoofddoek te dragen noch is het hun taak om hen te demotiveren. Iedereen kan voor zichzelf denken en als deze video genoeg is om het af te willen doen was je sowieso al van plan om m af te doen.
Saloni Orissa
Saloni Orissa 28 dagen geleden
Knap hoe de host zo rustig en vriendelijk blijft. Zelf wordt ik als bekeerling beperkt om de hoofddoek in vrijheid te kunnen dragen, dus het is een gewonnen strijd nu ik hem met volle trots kan dragen. Wat ik daarom kwalijk vindt is dat zij al aangeeft dat iedereen struggels heeft om hem af te doen, misschien in haar sociale kader, in mijn omgeving zie ik juist enorm devoted moslimas die hem zijn gaan dragen. Scheer ons alsjeblieft niet allemaal over 1 oordeel, verder.. jouw keuze jouw oordeel jouw verklaring in het graf. Het is een verplichting, ongeacht of je praktiserend bent of niet, of je kennis hebt of niet. 5 jaar geleden was je devoted en kreeg je je antwoorden en wilskracht om hem te dragen, die redenen vanuit het geloof zijn niet veranderd, maar een persoonlijke verandering. Moge Allah swt ons alle vrome moslima's maken, ameen. 💛
Euphora eup
Euphora eup 26 dagen geleden
Moge Allaah het vergemakkelijken en je standvastig houden. Ameen. In mijn omgeving ken ik niemand die struggles heeft om de hijaab af te doen, alhamdoelilaah heb ik daar zelf ook nooit last van gehad. Het afdoen van de hijaab heeft niks met anderen te maken maar met zwakte en influisteringen van de saytaan. We worden allemaal beproefd op verschillende manieren, voor sommigen kan dit een beproeving zijn. Als het aankomt op het dragen hiervan is standvastigheid en het negeren van sociale druk erg belangrijk. Gelukkig kunnen we onze hijaab nog in alle vrijheid dragen in Nederland, dit alleen is al een grote gunst.
Yousra
Yousra 28 dagen geleden
Dus jullie nodigen een griet uit die niet eens tot 10 kan tellen? Als je dit toch bespreekbaar wilt maken nodig dan iemand uit die echt met argumenten kan komen en niet DIT. Erg jammer.
Flood World Wide
Flood World Wide 28 dagen geleden
Er staat nergens in de Quran dat jij je haar moet bedekken. Khimar betekend bedekking en die moet over de borsten. Dus niet pronken met je borsten, niks met haren te maken.
Nahima Tarrahi
Nahima Tarrahi 19 dagen geleden
@Flood World Wide gelijk
sara sunflower
sara sunflower 24 dagen geleden
@Sara HELEMAAL NIET WAAR
Hajar YDKM
Hajar YDKM 25 dagen geleden
El ik heb ook niet gezegd dat er precies in de koran stond dat de haren bedekt moesten worden. Door vele geleerde is er bevestigd dat een khimaar in de tijd van de quran een hoofdwikkeling was, maar jij bent zelf vrij om erover na te denken
Flood World Wide
Flood World Wide 27 dagen geleden
@Sara Bedankt 🙏 met dank aan de Meest Prijswaardige. Moge de Schepper de gelovige leiden naar Zijn Licht In shaa Allah.
Flood World Wide
Flood World Wide 27 dagen geleden
@Hajar YDKM En dat moest jou geleerde jou vertellen zeker? De Quran is een duidelijk en compleet Boek en als enig leidingdraad voor de gelovige. Ik verwijs jou naar het wortel woord van Khimar خ م ر (kha miem ra) zoek het zelf op en lees dan zelf Surah 24 Aya 31 en wat tussenhaakjes is aub niet meenemen als het Woord van de Schepper, voor je eigen bestwil.
Salina Prive
Salina Prive 28 dagen geleden
Selma omari over haar correctie!
Super Nova
Super Nova 28 dagen geleden
Geachte moslima, lees dit: Spot On is geen platform "voor vrouwen, door vrouwen". Spot On is een platform voor kleine meisjes, door KRO-NRCV. De K. in KRO staat voor katholiek en de C. in NCRV staat voor christelijk. Ga bij jezelf te rade met welke intenties deze christenen energie steken in moslima's. Denk je nou echt dat deze christenen zoveel moeite doen om jou als moslima dichterbij Allah te brengen? Of is het deze christenen er alles aan gelegen om jou als moslima te doen dwalen van het pad van Allah? Het zijn niet alleen de schreeuwers zoals Geert Wilders die het woord van Allah willen bestrijden. Het zijn ook dit soort sluwe mensen die zich opwerpen als je vriend en zogenaamd de beste bedoelingen hebben. Laat je daarom niet op een dwaalspoor brengen door de vrolijke setting, het achtergrondmuziekje of blije gekleurde presentatrice. Probeer tussen de regels door te lezen en de ware bedoeling van Spot On te begrijpen.
Super Nova
Super Nova Dag geleden
@L A Spot On. geeft 9 van de 10 keer alleen moslima's zendtijd die het verhaal van christenen willen verkondigen. Dat is niet bepaald de media inclusiever maken. Dat zijn eerder sluwe streken van de christenen om jonge onwetende moslima's te doen dwalen van de islam. Een jong Marokkaans meisje zal eerder haar hoofddoek afdoen als Nada el Irari het zegt dan als Geert Wilders het zegt. Als je dat niet inziet zou ik mezelf es even flink achter de oren krabben als ik jou was.
Super Nova
Super Nova Dag geleden
@Renske Hengst Waarom zou een moslima niet met een kritische blik naar Spot On mogen kijken van jou. Alsof je als moslima wel een beter persoon wordt door alles blindelings te geloven wat de christenen van Spot on. je voorschotelen.
L A
L A Dag geleden
Dus eerst is het 'maak de media inclusiever voor de diverse samenleving' en nu 'niet kijken, het zijn Christenen die je willen hersenspoelen'. Die Christenen die je als zo bedreigend ziet zijn ook broeders en zusters van ons geloof. Ze hebben geloven het grotendeels hetzelfde en hebben zelfs de basis samen met de Joden neergelegd. Ga je woorden nogmaals rustig na en probeer het met een open blik te ontvangen zonder al deze angst en boosheid
Renske Hengst
Renske Hengst 7 dagen geleden
Kijk niet naar de intenties van anderen. Blijf bij jezelf, of je geloof als je dat wilt. Naar anderen kijken en vingertjes gaan wijzen is erg gemakkelijk en daar word je zelf geen beter persoon van
Super Nova
Super Nova 9 dagen geleden
@M youtube Heb je hier ook bewijs voor?
yous
yous 28 dagen geleden
Iedereen moet zelf weten, maar wat ik niet begrijp... waarom zoek je de publiciteit op? Als er nou goedheid in zat en je anderen motiveert oké, maar dit is gewoon in de publiciteit staan zonder enige toegevoegde waarde. jij hoeft je tegenover niemand te verantwoorden maar bescherm jezelf ipv je ‘zwakte’ te openbaren.
Fatiha Assabouh
Fatiha Assabouh 28 dagen geleden
wat een verschil tussen haar en haar 2 zussen kookhoekje x faatje en Salima irari
Fatiha Assabouh
Fatiha Assabouh 28 dagen geleden
niet praten namens alle moslimaas! met he "elk meisje denkt r welees over om hoofddoek af te doen" Ik heb daar nooit over nagedacht om mijn hijaab af te doen en daarnaast droeg jij en heeeeeel veel helaas geen hijaab maar een doek. Allaas h y hdiena
DreamLeVeL HD
DreamLeVeL HD 4 uur geleden
@Fatiha Assabouh I see dankjewel maar parfum nergens in de Quran heb ik dat zien langs komen als verboden(haram) heb je bronnen misschien heb ik iets gemist
Fatiha Assabouh
Fatiha Assabouh 4 uur geleden
@DreamLeVeL HD hijaab en khimaar zijn t zelfde alleen hoofddoek is wat anders... make up en parfum zijn buitenshuis verboden
DreamLeVeL HD
DreamLeVeL HD 5 uur geleden
@Fatiha Assabouh hijab and khimar zijn 2 verschillende dingen ofniet ? En nergens zie ik voorbij komen dat parfum noch make-up verboden zijn
babykrul
babykrul Dag geleden
Als je eraan denkt om je hoofddoek af te doen betekent ook niet per se dat dat slecht is of dat je hem af wil doen he! Je kan best denken ‘ik wil nooit mijn hoofddoek af doen’ en dan denk je er ook aan maar niet op een manier dat je er serieus over nadenkt. Ze bedoelt met denken over je hoofddoek af te doen meer dat je bewust bent dat het een mogelijkheid is, je hoeft het er niet mee eens te zijn. En ik denk indd dat iedereen die een hoofddoek draagt zich er bewust van is dat hij af kan, dus dan heb je er aan gedacht, maar niet op een manier dat je er over nadenkt om het besluit te maken.
Fatiha Assabouh
Fatiha Assabouh 5 dagen geleden
@D D jij moet je echt gaan verdiepen in t geloof met name hijaab. Het kan erg moeilijk zijn hijaab dragen maaar t heeft zijn voorwaarden waaronder die punten. Leer mormaal praten meisje!
Love Life
Love Life 28 dagen geleden
Ok dit is wel bedoelt om moslima’s op andere gedachtes te brengen wrm zou je zulke content anders plaatsen om andere inzichten mening etc te krijgen ik begrijp nu precies hoe mensen afdwalen door invloed zoals dit want dit heeft invloed en dat weten jullie alleen niet meer op mij no likes en unsubscribed
Rosalie van Veen
Rosalie van Veen 28 dagen geleden
Veel respect dat ze 'm af heeft gedaan, wetende dat mensen om haar heen dit zouden gaan afkeuren!! In wat voor wereld leven we nou dat zij daar dan vervolgens zulke haat reacties op krijgt (screenshots die je zag in het filmpje), we zouden beter moeten weten in 2020. Doodeng. Ook vind ik dat je als ouders je kind alle vrijheid moet geven in wat ze willen geloven en hoe ze daar in staan (zoals de moeder van Nada dat deed). Als je kind eerst een hoofddoek droeg en 'm daarna niet meer wil dragen, wie denk je dan dat je bent dat je als ouder je eigen kind doodsbang maakt omdat je een bepaald voorwerp niet meer op je hoofd draagt (ik heb het niet over Nana nu, maar over andere meiden die hier kennelijk mee struggelen). Ieder mens heeft het recht om z'n eigen keuzes te maken, hoe streng gelovig je ook bent opgevoed, verpest er niet je kinderen mee alleen omdat je vindt dat het zo moet. Nogmaals, veel respect voor Nada!
Saf Saf
Saf Saf 28 dagen geleden
Wat is dit voor domme video
aa -
aa - 28 dagen geleden
Ze liegt ze is gewoon beïnvloed door social media en wilt zijn zoals al die andere meids
PatarQuiQui
PatarQuiQui 28 dagen geleden
Jullie hadden die (plexi)glas/scherm wel even mogen poetsen
mootje tfu
mootje tfu 28 dagen geleden
mijn eigen zonde? je ouders zijn verantwoordelijk hun krijgen ook een min punt en als je toch een zonde wilt plegen hoef je het echt niet op deze manier te openbaren alles voor de view
sara sunflower
sara sunflower 27 dagen geleden
Waar heb je het over? In Islam zijn jou ouders niet verontwoordlijk als je groot genoeg bent! Ken je niet de verhaal van profeet Nuh Alayhi Salam? Allah guides whom he wants! No one is responsible for your own actions but yourself! Ga meer kennis leren aub
Islam1!
Islam1! 28 dagen geleden
Moge Allah swt jou leiden....Dit is zo triest. Zonde openbaren voor aandacht. Layster!! Ik draag hem sinds mijn 13de en heb geen sec getwijfeld over mijn keus. Daarnaast heb ik nooit gedacht om het af te doen. Ga niet zeggen iedereen heeft wel een moment gehad dat ze hebben gedacht hem af te doen. Shayateen spelen met jou en je laat het gwn toe🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
M youtube
M youtube 13 dagen geleden
typische reacties van deze doelgroep
chaima Sri
chaima Sri 18 dagen geleden
Dit is zo brutaal, dat jij er niet mee hebt gestruggeld betekent niet dat anderen er opeens niet mee struggelen. Tof van je dat je er zo zelfverzekerd over bent ma sha allah. Maar een ander kan zich het tegenovergestelde daar van voelen. En wat als ze hem af heeft gedaan dat is toch helemaal niet jou zaak.
S Ramez
S Ramez 24 dagen geleden
@Islam1! Mogen Allah jou geneze je hebt zware psychische stoornissen zoek hulp.
Jihad le
Jihad le 25 dagen geleden
@Islam1! de inhoud van je comment klopt wel, daar is niks aan gelogen. Maar de manier hoe je het overbrengt is niet de juiste manier. Je komt heel hoogmoedig over, alsof je je beter voelt dan haar. We're all the same, dat zij anders zondigt dan jij doet maakt jou nog geen beter mens.
Islam1!
Islam1! 25 dagen geleden
@Jihad le oud genoeg om te zien wat de verplichtingen zijn binnen de islam. Voor vrouwen is dat onder andere een hoofddoek dragen😊
R
R 28 dagen geleden
Wanneer je je hoofddoek half draagt had je toen toch al je weer kunnen verdiepen en in kunnen zien waarom je ook alweer een hoofddoek bent gaan dragen
M.AROUANE CHANNEL
M.AROUANE CHANNEL 28 dagen geleden
Cringe wijf tfoe
Fal Fal
Fal Fal 28 dagen geleden
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ik geloooooffffff dit gewooooooooooooon nieeeeeeeeeeeeeeeet
Deetje Zwijg
Deetje Zwijg 28 dagen geleden
Hier kunnen wij allemaal van leren. Zeg nooit tegen een zuster ‘je kan m net zo goed afdoen’. Want als zij m daadwerkelijk afdoet heb jij haar hierin aangespoord. Meskina.. lieve meid jij bent een parel en die dient bedekt te worden. Ipv van dat je je hoofddoek afdeed omdat je het niet correct droeg waarom ging je het dan niet juist wel correct dragen? Wallaahi Billaahi ik heb nog nooit een zuster gezien die er beter op werd nadat zij haar hijab af deed. Keer terug naar Allah zuster en toon berouw.
PlayStation 5. Hard-to-get spelen.
1:54
Fødselshistorien ❤️
22:05
Cengiz og Maiken
Weergaven 43K
PlayStation 5. Hard-to-get spelen.
1:54
Jonna Fraser - Champagne Rain (prod. Avedon)
3:36
Kinderen voor Kinderen - Hand in hand (Officiële videoclip)
3:10